Film & animatie

AMONG US IN REAL LIFE SPELEN MET MIJN VRIENDEN! | Niels Schlimback

In deze video speel ik de real life versie van het populaire spel Among Us met mijn vrienden! Deze video zit vol met grappige stukjes dus dit wil je niet missen!
Over Among Us:
Het spel wordt gespeeld met 9 personen. 2 ‘’Imposter(s)’’ en 7 ‘’Crewmates’’ Het doel van de Imposter(s) in dit spel is het uitmoorden van alle andere spelers. Is hij of zij over met nog 1 andere persoon dan heeft/hebben de imposter(s) gewonnen. Hoe vermoord je iemand: door die persoon op de schouders te tikken met een zogenaamd mes. Het doel van de andere spelers is overleven op het ruimteschip. De crewmates kunnen op twee verschillende manieren winnen: door alle taken te doen (als van alle levende deelnemers de taken zijn gedaan hebben ze gewonnen)
Door de Imposter(s) uit te schakelen. De Imposter(s) kunnen worden uitgeschakeld door ze uit het ruimteschip te verwijderen door middel van stemmen.
In het speelveld kunnen de crewmates dus verschillende taken doen (kleine over het algemeen simpele opdrachten) Op het moment dat iemand een ‘’dead body’’ heeft gevonden kan die dit duidelijk maken door het alarm van de megafoon af te laten gaan. Op dat moment komt iedereen bij elkaar om te discussiëren over wie de Imposter(s) zijn. Deze ‘’Meeting’’ wordt afgesloten met een stemronde. Degene met de meeste stemmen wordt geëlimineerd en ligt uit het spel. Die persoon laat dan zien of hij/zij de imposter was ja of nee. Ook heeft iedere speler 1 ‘Emergency Meeting’ dit houdt in dat als iemand iets verdachts heeft gezien hij/zij dit kan bespreken met de andere spelers!
Met dank aan:
Stefania Liberakakis, Max Mies, Jannes Heuvelmans, Ian Kuyper, Gioia Parijs, Noa Zwan, Chakib Vilo, Romy Alho, Thijs Schlimback, Peter Natrop, Marieke, Frits, Meike Schlimback, Clara Marotta, Christel van der Pluijm, Julie en Hanneke Sonderen, Lieke Janssen, Josja Veenstra, Judith Arens, Silke Martens, NIK&NIK en Nickelodeon NL.
Credits:
Edit + filmed: Thijs Schlimback
⏪Vorige video: STEFANIA EN IK GAAN HELEMAAL STUK OM DEZE BEELDEN (REACT TO KINDERENVOORKINDEREN): nlcameras.info/wiki/caCaYWWZnn3S04I/video⏪
💥Abonneer je op mijn kanaal 💥
nlcameras.info/plus/TfFEO-mBXyni8iCu6uKldg.html?view_as=subscriber
🔀Bekijk ook al mijn playlists op NLcameras:🔀
nlcameras.info/wiki/pIi2f5et3qnSw3Y/video&ab_channel=NielsSchlimback
nlcameras.info/wiki/cKy-iKOPvaO60Gk/video&ab_channel=YoursToday
nlcameras.info/wiki/k67ciIKx2pKbtH4/video&ab_channel=NielsSchlimback
nlcameras.info/wiki/i5vdXa94q2nQ1oY/video&ab_channel=NielsSchlimback
nlcameras.info/wiki/b2_Id26NsqO8j34/video&ab_channel=NielsSchlimback
nlcameras.info/wiki/j6WSfYp73ZSn2KQ/video&ab_channel=NielsSchlimback
nlcameras.info/wiki/k42bf4ulk5jOpaw/video&ab_channel=FOURCE
nlcameras.info/item/PL8WWKZUeGEoNeP2fR15_qS1u2mOfnH_PQ.html
📱Follow me on social media:📱
INSTAGRAM - nielsschlimback
SNAPCHAT - nielsschlimba19
⭐Andere video's die je kan bekijken:⭐
FOURCE CONCERT IN THE BOX - nlcameras.info/wiki/g6mmj3qqyH-v1YY/video
AUDITIE JUNIOR SONGFESTIVAL - nlcameras.info/wiki/moGngod_26DW16Q/video
Niels - Watermelon Sugar (covered from Harry Styles) nlcameras.info/wiki/injOoJmtuaXT1Zg/video
VOOR DE EERSTE KEER BIJ JANNES IN DE AUTO😱 NEVER HAVE I EVER CHALLENGE !! - nlcameras.info/wiki/q5iyYnmpznu8l34/video&ab_
Veel plezier met kijken:) Niels

Reacties 

    Volgende