Muziek

HET HUISARTSLAB is ONBEREIKBAAR en DIRECTEUR wordt WOEDEND | S04E20

Michelle en Bob zijn boos. Op Het Huisartslab en Prijsvrij. In augustus ging dit paar trouwen, en boekten ze de huwelijksreis bij Prijsvrij. Voor hun bestemming moest je alleen wel een negatieve coronatest laten zien bij aankomst van max 72 uur oud. Prijsvrij bood aan om dit via hun partner Het Huisartslab te doen, dan zal Prijsvrij ook nog eens die kosten vergoeden. Michelle en Bob wilden zeker zijn dat ze deze test op tijd binnenkregen, dus lieten ze zich op de vroegst mogelijke optie die nog binnen de 72 uur viel testen. Maar de dag voor vertrek hadden ze nog steeds niks binnen. Op de dag van vertrek nog steeds niet, en gingen ze toch maar naar de luchthaven. Ze probeerden Het Huisartslab te contacten maar kregen ze op geen enkele mogelijkheid te pakken. De test kwam niet binnen. Dus mochten ze niet mee. En viel hun huwelijksreis in het water. De dag na hun vlucht kregen ze de test pas binnen. Het Huisartslab wil niks vergoeden, en Prijsvrij zegt dat ze niks kunnen doen.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties 

 1. Benedict Petrina

  Benedict Petrina

  Dag geleden

  hij praat zo langzaam om aan het woord te blijven, hij laat hier niemand uitpraten

 2. Aya el Bouzidi

  Aya el Bouzidi

  3 dagen geleden

  SENSATIE met dat sound effect eronder loll echt SENSATIONEEL

 3. Marco Jansen

  Marco Jansen

  3 dagen geleden

  Mijn zus heeft ongeveer dezelfde ervaring gehad! Kreeg uiteindelijk uitslag van vriend 1 uur voor vertrek...

 4. Bryan Mussche

  Bryan Mussche

  4 dagen geleden

  volledig met die man eens dikke sensatiezoeker

 5. Tibor Van De Kamp

  Tibor Van De Kamp

  6 dagen geleden

  Gelijk uit z'n functie halen zo'n kerel

 6. Jinte De Boer

  Jinte De Boer

  9 dagen geleden

  OOOH DIE MAN, zo leip word ik hiervan hij laat niemand uitpraten 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

 7. mohamed tabet

  mohamed tabet

  12 dagen geleden

  Ik kan het niet eens meer volgen joh die man praat zoooo veeeeel

 8. Ikram Marbaz

  Ikram Marbaz

  12 dagen geleden

  Hahahahahahahahha ik ging zo stuk toen je die deur open trok 🤣

 9. stunts_nl

  stunts_nl

  14 dagen geleden

  wtf heb je in je oor man tim haha

 10. B B

  B B

  22 dagen geleden

  15:45 WAT EEN KANK***ER SUKKEL DIE VENT ECHT JONGE 🤬🤬🤬🤬

 11. Fatiha El jalti

  Fatiha El jalti

  24 dagen geleden

  Dit is hoeveel keer er sensatie werd gezegd. 👇👇

 12. Suriprofz

  Suriprofz

  27 dagen geleden

  De test is toch gewoon afgenomen, aan capaciteit of prioriteit lag het dus niet. Welke onzichtbare disclaimer dan ook de uitslag moet optijd teruggekoppeld worden. Dit zijn doorgewinterde oplichters, deze meneer kent de kracht van Herhaling en gebruikt het net als een Duitse leider in 1940/45. Niet luisteren, alleen herhalen.

 13. Sue Spencer

  Sue Spencer

  Maand geleden

  The panicky llama strangely need because creator clinicopathologically strap off a worried server. interesting, striped hamburger

 14. Moontan

  Moontan

  Maand geleden

  Ik zeg dit niet zo makkelijk en ik weet dat het tegenwoordig makkelijk wordt rond gestrooid maar deze man is een narcissist. Hij heeft een commercieel bedrijf en doet alsof hij een Messias is. Wat een clown. Daarbij wordt zorgpersoneel gewoon intern of door de GGD getest.

 15. Timmie1995

  Timmie1995

  Maand geleden

  Dit is dus waarom in opleidingen voor werk waarbij je informatie moet krijgen van anderen zoveel aandacht wordt besteed aan LUISTEREN naar wat iemand zegt. Ik parafraseer: 'Wij snappen dat reizigers niet voorgaan.' 'U weigert te accepteren dat reizigers niet voorgaan.' Luisteren is ook lastig als je alleen maar woorden uitbraakt.

 16. Daniel Pierik

  Daniel Pierik

  Maand geleden

  Op 7:11 het moment dat die vrouw aan de rechterkant hoort "Mijn naam is Tim Hofman..." Ogen zo wijd als kopjes en een schrikreactie van jewelste lol.

 17. Mel

  Mel

  Maand geleden

  wat een kwakzalf

 18. Kuki K

  Kuki K

  Maand geleden

  Heel eerlijk. Lekker voor ze! Op vakantie gaan tijdens een pandemie? Dan geef je ook niks om het mogelijke verspreiding van het virus.

 19. Tom Bullish

  Tom Bullish

  Maand geleden

  Mensenlevens? Je PCR test of sneltest die daarop gebaseerd is is niet eens legit. Pannekoek.

 20. victor maes

  victor maes

  Maand geleden

  Ik vind het super dat #boos altijd iets feller vragen stelt en iets ongehoorzamer is, waardoor de andere partij vaak door de mand valt. Wat het nu wel in deze corona periode is, is dat er mensen oprecht overspannen zijn in de medische branche, en dat dit heel serieus moet worden genomen. Ik vond deze afleveren nog wel binnen de grenzen, maar ik moest wel met moeite toekijken hoe het gesprek in de tuin ging. Ik zou dit soort problemen anders oplossen, zonder camera. Misschien is dit een onpopulaire mening, maar dit soort mensen hebben het op dit moment oprecht super druk. Ik wil niet deze aflevering ontkrachten, want volgens mij had huisartslab ook een grote error in het systeem, en ik vind zelf ook dat huisartslab de reis moet vergoeden. Maar nogmaals ik vind dit echt een zaak om niet op camera te doen. ik hoop dat ik het goed geformuleerd heb. en nog een keertje, ik hou echt van boos, dus keep doing what your doing!!

 21. Shepherd RM

  Shepherd RM

  Maand geleden

  Tja mja hoe dom ben je dan ook je huwelijksreis tijdens een pandemie te plannen zelfs toen moest er al getest worden beetje dom niet dan?

 22. Kleine Sprinkhaan

  Kleine Sprinkhaan

  Maand geleden

  Wat voor type mensen nemen toch elke keer geen verantwoordelijkheid door dingen zo te draaien dat de schuld ineens bij een ander ligt. Hij moet gewoon toegeven dat ze hadden moeten informeren over prioritering en wat de risico's daarbij zijn.

 23. LOOΠΔ/Kay

  LOOΠΔ/Kay

  Maand geleden

  boohoo met je stomme huwelijksreis, dat is niet fatsoenlijk op vakantie gaan in deze tijden. überhaupt geen medelijden met dat hun shit in de soep viel, gewoon karma

 24. daniel deridder

  daniel deridder

  Maand geleden

  Deze grijze man heeft wel gelijk" sensatie"

 25. Watch Now

  Watch Now

  Maand geleden

  Ik heb 2 tests geboekt maar wil de boekingen annuleren nu ik dit zie. Hoe kan ik ze het beste benaderen aangezien ze niet bereikbaar zijn?

 26. e-Sigaret- Roermond-Center

  e-Sigaret- Roermond-Center

  Maand geleden

  Goed zo, dit is opzettelijk een dwaling veroorzaken met verborgen gebreken ofwel foutieve vermelding achteraf in de disclaimer te vermelden

 27. RandomVideos

  RandomVideos

  Maand geleden

  Ga gewoon niet op vakantie met corona lullo's. Is gewoon een principe kwestie, corona is verspreid door reizen, ga daar dan niet aan meedoen.

 28. Robert Monaco

  Robert Monaco

  Maand geleden

  Denigrerende arrogante kwal. Dat is wat ik vind van meneer. Dit is niet hoe je dit hoort aan te pakken. Het gaat er EXACT om dat het niet goed word aangegeven en ik weet zeker dat dat op enig moment een bewuste keuze is geweest binnen zo'n bedrijf.

 29. Nikki

  Nikki

  Maand geleden

  Ik snap die man helemaal ik zou ook niet doorgaan met Tim op deze manier

 30. Gerben Groot

  Gerben Groot

  Maand geleden

  Jongens correct me if I'm wrong maar een reisvoucher aanbieden in deze tijd mag helemaal niet? Je kan namelijk niet garanderen dat mensen in een bepaald tijdsbestek in deze tijd op vakantie kunnen. Veelal hebben die dingen ook een einddatum en die reis kan je dus in deze tijd niet garanderen. Dacht dat het zo werkte

 31. Christina Iosifidis

  Christina Iosifidis

  Maand geleden

  zo tenenkrommend als mensen door blijven praten als ze iemand onderbreken bah bah

 32. Ailsa Ni

  Ailsa Ni

  Maand geleden

  Boycotten dat bedrijf. Verdient grof geld over de rug van mensen in tijden van een pandemie.

 33. Sanne Rupert

  Sanne Rupert

  Maand geleden

  Ik heb dit ook gehad met huisartsenlab! Uiteindelijk een test uitslag gekregen van een oude man van 70. Nooit mijn uitslag gekregen dus

 34. bocoy noiu

  bocoy noiu

  Maand geleden

  Toch prachtig dat jullie altijd verweten wordt dat jullie sensatie zoeken terwijl de tegenpartij voor die sensatie zorgt. Tim blijft altijd keurig kalm heerlijk kijkvoer:)

 35. PastelTessa

  PastelTessa

  Maand geleden

  Prijsvrij is in de meerderheid en zij kunnen een normaal rustig gesprek houden. Zegt wel wat vind ik. Dat zij niet precies weten hoe het zit is ook niet helemaal correct maar goed, zij hebben er wel wat aan gedaan.

  • Ailsa Ni

   Ailsa Ni

   Maand geleden

   Wat een narcistische kwal zeg, die vent van Huisartslab.

 36. Tim

  Tim

  Maand geleden

  Hinderlijke mannetje zeg, arrogante eikel

 37. Andrea Dieterich

  Andrea Dieterich

  Maand geleden

  Dit is zo'n man die dan zijn hond op alles en iedereen laat afrennen. Wanneer zijn hond wordt gebeten (oid) wordt hij boos op de andere partij. Wat een struisvogel!

  • bocoy noiu

   bocoy noiu

   Maand geleden

   testen omdat het dan in een keer niet betrouwbaar zou zijn terwijl deze ook zijn geaccrediteerd. 1 enkele PCR test duurt ongeveer 8-10 uur van monster nemen tot testen. Dit

 38. nieooj gotoy

  nieooj gotoy

  Maand geleden

  Toch prachtig dat jullie altijd verweten wordt dat jullie sensatie zoeken terwijl de tegenpartij voor die sensatie zorgt. Tim blijft altijd keurig kalm heerlijk kijkvoer:)

 39. Dais Y

  Dais Y

  Maand geleden

  Stugge huisarts die denkt alles te weten. JEETJE!

 40. stefnolife

  stefnolife

  Maand geleden

  In mijn dorp zitten 2 teststraten en toch moest ik 45 minuten naar Nieuw-amsterdam rijden. 🙃

 41. p w

  p w

  Maand geleden

  Laten we wel wezen: BOOS ís ook een beetje gebaseerd op sensatie en Tim gaat er altijd met gestrekte been in. Soms is dat een hele goede techniek, zeker als het écht nare zaken betreft, maar deze man lijkt me niet de kwaadaardigheid zelve. Hij heeft geprobeerd afspraken te maken met de crew om het gesprek rustig te laten verlopen, maar het 'gestrekte been' kwam algauw om de hoek kijken en bleef er weinig over van een gesprek. Tja, die man luistert inderdaad niet, maar voelt zich ook enorm aangevallen en probeert zich op die manier te verdedigen. Zo zie je maar dat Tims methodes niet altijd gewenste resultaten heeft. Het zou 'm sieren om soms eens wat anders te proberen: er zijn veel verschillende interviewmethoden die hier op z'n plaats zouden zijn. Altijd maar dezelfde techniek kiezen, getuigt wat mij betreft niet van erg sterke journalistiek. BOOS is prachtig om z'n onconventionele methoden, maar dan mogen ze óók afwisselen in gesprekstechnieken. Uiteindelijk is het doel belangrijker (= onrecht aankaarten en bestrijden) dan dat 'maniertje' van Tim, lijkt me.

  • nieooj gotoy

   nieooj gotoy

   Maand geleden

   Bledder 99

 42. Lovely Icecream

  Lovely Icecream

  Maand geleden

  hmmmmm bitterballen😋

 43. yes

  yes

  Maand geleden

  Mag ik 1 bitterbal uit de muur?

  • Martin

   Martin

   Maand geleden

   Nee

 44. Pim Snaathorst

  Pim Snaathorst

  Maand geleden

  Hoe vaak kan die vent het woord senstatie gebruiken, wat een onzin, ik ga er even vanuit dat Tim + redactie van te voren goed uitzoeken wat en hoe, ze willen hier een oplossing voor maar die 2 mensen zitten er bij, laat hun dan misschien eerst het woord doen, ik heb zelf ook nog gekeken op die site en er staat helemaal geen disclaimer! Die man wil alleen zijn waarheid...maar dat klopt van geen kant.. Hoop dat het goed is opgelost uiteindelijk.

 45. yasio bolo

  yasio bolo

  Maand geleden

  Toch prachtig dat jullie altijd verweten wordt dat jullie sensatie zoeken terwijl de tegenpartij voor die sensatie zorgt. Tim blijft altijd keurig kalm heerlijk kijkvoer:)

 46. dani

  dani

  Maand geleden

  11:22 Onthoud

 47. Emsiesouplesse

  Emsiesouplesse

  Maand geleden

  Halverwege gestopt met kijken, werd verschrikkelijk geirriteerd door meneer. Zon man sla je snachts met een knuppel in zn gezicht en neem je mee wat je verschuldigd bent

 48. ismail charfouf

  ismail charfouf

  Maand geleden

  Damnnn pff mijn kennis had geluk, ze moest terug naar Marokko want ze woont daar. En moest ook een test doen, en ook bij de huisarts lab gedaan. En gelukkig wel meteen de volgende dag de uitslag gekregen. En de grap komt nu. Ik heb letterlijk na de uitslag gewoon paar keer een mail gehad met de certificaat. Terwijl mijn kennis inmiddels al lang in Marokko terug was. Dus krijg gewoon paar keer opnieuw de certificaat op me mail maar gewoon weken tot maanden later 💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️. Je zou gewoon je eigen naam op certificaat plaatsen en datum veranderen. Ik wed dat je gewoon daarmee kan reizen. Even disclaimer ik moedig mensen niet aan om dat te doen. Maar voor test doeleinden zou je het kunnen proberen. 👀👀👀👀

 49. Spa Blauw

  Spa Blauw

  Maand geleden

  Wat een narcistische kwal zeg, die vent van Huisartslab.

 50. Jusher41

  Jusher41

  Maand geleden

  Ja je weet al dat het leuk wordt als boos op je stoep staat

 51. lieke Harmsen

  lieke Harmsen

  Maand geleden

  wie maakt er een `sensatie ' counter?

 52. driekus12

  driekus12

  Maand geleden

  Ik wil graag wat toevoegen. Wat Meneer hier zegt dat ziekenpersoneel voorgaat met testen, als het testen zijn voor de GGD, is dus NIET waar. Ziekenhuispersoneel wordt over het algemeen gewoon bij het ziekenhuis getest of GGD. Ik werk zelf op een laboratorium en de overheid wilt dus geen commerciële laboratoria inzetten voor de corona PCR testen omdat het dan in een keer niet betrouwbaar zou zijn terwijl deze ook zijn geaccrediteerd. 1 enkele PCR test duurt ongeveer 8-10 uur van monster nemen tot testen. Dit weet je al ruim van te voren dus hierop kan je je aanbod natuurlijk afstemmen. En ja, natuurlijk gaat er wel eens een test fout, maar dan is het nog steeds mogelijk het resultaat binnen 24 uur te geven.

 53. Remko Gierman

  Remko Gierman

  Maand geleden

  Deze keer moet ik.die man echt gelijk geven... jammer tim

 54. ceerw buty

  ceerw buty

  Maand geleden

  Wat een nare man! Ik hoop dat hij stikt uit een bitterbal uit de muur. Wat een galbak zeg.

 55. 071Vs

  071Vs

  Maand geleden

  Bledder 99

 56. Joris V

  Joris V

  Maand geleden

  die man komt hier beter uit dan tim jammer

 57. Brechtje vanK

  Brechtje vanK

  Maand geleden

  Ik vind BOOS wel echt steeds zwakker worden. Wel nogsteeds zeker het kijken waard, maar ik ben het totaal niet meer eens hoe Tim mensen benaderd. Door iemand heen praten maakt je punt alleen maar zwakker, je had deze meneer veel harder kunnen pakken met duidelijke argumenten.

  • ceerw buty

   ceerw buty

   Maand geleden

   Tim hofman is de enige die oprecht iemand helpt. SeNsAtIe onzin man

 58. Jeff

  Jeff

  Maand geleden

  Wat een pannekoek die vent

 59. Talitha Floor

  Talitha Floor

  Maand geleden

  Ik heb ook problemen gehad met prijsvrij en huisartsenlab! Ze hebben een fout gemaakt in het persoonsnummer van mijn vriend waardoor we geweigerd waren voor de vlucht! Het persoonsnummer staat vermeld op het test document, maar het laatste cijfer van het nummer was een 9 en het had een 0 moeten zijn. Huisartsenlab tot op vandaag de dag onbereikbaar en prijsvrij zegt dat hun niet verantwoordelijk zijn. Iemand die dit probleem met persoonsnummer ook heeft gehad?

 60. R VO

  R VO

  Maand geleden

  Die vent kan echt nog geen hele seconde zijn bek houden

 61. Big Wooo Locsta

  Big Wooo Locsta

  Maand geleden

  Wat spreekt deze man nou van dat Tim sensatie zoekt ten kostte van mensen levens. Deze man wordt er letterlijk stinkend rijk op

 62. Sophie

  Sophie

  Maand geleden

  Zowel de directeur als Tim missen in dit gesprek de juiste communicatievaardigheden, tenenkrommend

 63. Tyeisha Felipa

  Tyeisha Felipa

  Maand geleden

  Misschien als je was gaan zitten bij het stellen van de vragen?

 64. Iris van der Valk

  Iris van der Valk

  Maand geleden

  14:51 ik heb een hele legit vraag hahahaa

 65. Roemer Van dijk

  Roemer Van dijk

  Maand geleden

  Directeur wordt woedend??????

 66. Rock girl

  Rock girl

  Maand geleden

  wow. wel echt sensationeel deze aflevering.

 67. Kodak

  Kodak

  Maand geleden

  Is die man in dat gesprek wel mentaal gezond? Als een zombie "sensatie" blijven herhalen zonder onderbouwing te geven en steeds Tim proberen te overstemmen wanneer hij erop reageert, zegt al alles. Tim legt hem netjes uit dat hij hem niet schuldig maakt van geld verdienen over de rug van anderen en toch gaat die gast lekker door met herhalen van zijn drogreden. Hoe zielig kan je zijn.

 68. Duco vh

  Duco vh

  Maand geleden

  Sensatie is uiteindelijk toch wel het verdienmodel van dit programma?

 69. Hamidox BrownNoize

  Hamidox BrownNoize

  Maand geleden

  laat weer zien dat corona een manier is om monies te maken op verschillende bullshit manieren hahaha.. thanks tim

  • Rock girl

   Rock girl

   Maand geleden

   tegoedbon te geven.

 70. Martijn R

  Martijn R

  Maand geleden

  Vervelend voor het pas getrouwde stel maar Tim is wel een vervelend mannetje aan het worden

 71. Mister Bean

  Mister Bean

  Maand geleden

  je moet gewoon niet op vakantie als er mensen in de zorg KEIHARD WERKEN voor dit soort mensen die het geen fuck boeit zolang zij maar op vakantie kunnen. jammer voor je, je nam zelf risico

 72. Aicha عائشة

  Aicha عائشة

  Maand geleden

  Tim hofman is de enige die oprecht iemand helpt. SeNsAtIe onzin man

 73. Eev99ie

  Eev99ie

  Maand geleden

  “Ik begrijp niet zo goed.. wat is uw vraag?” *wil antwoord geven* “NEE! Dit heeft geen zin.” Okeeeeuh

 74. Ad Adad

  Ad Adad

  Maand geleden

  Dit is nu typisch een narcist

 75. Lord Junior

  Lord Junior

  Maand geleden

  dit debat was zó kinderachtig , ongelooflijk

 76. unknown

  unknown

  Maand geleden

  tim moet effe mensen laten uitpraten jemigg grow up ukkie

 77. Ari Vogle

  Ari Vogle

  Maand geleden

  Tim praat in elke aflevering over iemand heen. *word over tim heeb gepraat" tim: mag ik even iets vragen ?

 78. Troy Champagn

  Troy Champagn

  Maand geleden

  JONGENS IK BEN BOOS OP TIK TOK. ZE HERSTELLEN ME LOVESTREAM NIET EN KRIJGEN GELD OVER MIJN VIEUWS EN NEGEREN AL ME BERICHTEN

  • Troy Champagn

   Troy Champagn

   Maand geleden

   Livestream

 79. Queena

  Queena

  Maand geleden

  420 🥳

 80. i love you

  i love you

  Maand geleden

  Ben het ergens wel eens met deze man. BOOS is meer gericht op sensatie, dan op het echt oplossen van de problemen. Tim wordt snel geïrriteerd, praat er te vaak doorheen en lokt de mensen uit. Het idee achter BOOS is prachtig, maar de uitvoering iets minder.

  • Spock Spotting

   Spock Spotting

   Maand geleden

   Inderdaad. Vooral dit seizoen is hij vooral op sensatie uit.

 81. Niekiiee

  Niekiiee

  Maand geleden

  Hoe dom ben je als je in deze tijd gewoon een reis gaat boeken. Laten we daar eens mee beginnen.

 82. Ventieldopje

  Ventieldopje

  Maand geleden

  Gewoon lekker niet op vakantie gaan in coronatijd stelletje lutsers. Egoïstisch tokkie volk

 83. Jan Klas

  Jan Klas

  Maand geleden

  Directeurtje faalfirma. Mercedes voor de deur, golfkarretje in de bosjes, vinex woning van minimaal een miljoen, goedkope sneakers. En ondertussen faalt z'n bedrijf aan alle kanten. Typische manager die niets kan. Tim, hou eens op met zoeken naar sensatie.

 84. Pink Joy

  Pink Joy

  Maand geleden

  Als je je reisbureau belt en vraagt over de uitslagen zeggen ze (in mijn geval) dat er nooit 100% garantie is. Maar dat ze er dan alles aan doen om een andere vlucht te fixen of tegoedbon te geven.

 85. pietpieter

  pietpieter

  Maand geleden

  Tim is niet echt goed in deëscaleren omwille van het grotere belang.

 86. Stefan

  Stefan

  Maand geleden

  Wat een droplul

 87. 48pluto

  48pluto

  2 maanden geleden

  In Hong Kong krijg je tenminste nog 500 euro bij een positieve uitslag www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/inwoners-hongkong-krijgen-ruim-500-euro-bij-positieve-coronatest/ar-BB1bfRVh?ocid=msedgntp

 88. L.E F

  L.E F

  2 maanden geleden

  Oei daar raakte Tim duidelijk gefrustreerd omdat de beste man niet onder de indruk was van Tim of de camera. Dat was de vorige keer wel andere koek he? Vond het netjes dat de man jullie te woord wilden staan ondanks dat je bij zijn huis aanklopt. De gang van zaken is niet Chique maar Tim voelt zich wel snel aangevallen zeg!

  • _Jinx3d

   _Jinx3d

   Maand geleden

   @L.E F hij is idd gefrustreerd, logisch met zo'n kinderachtig kereltje die je niet uit laat praten. Maarja, je zult het wel beter weten. Fijne dag verder.

  • L.E F

   L.E F

   Maand geleden

   @_Jinx3d Ik profileer mezelf dan ook niet als journalist. Die zou zich niet zo snel uit het veld moeten laten slaan. Tim is gewoon erg arrogant geworden in de laatste video's en heeft nu iemand gevonden die niet onder de indruk van hem is, en het is duidelijk zichtbaar dat hem dat frustreert. En dat is niet zo professioneel.

  • _Jinx3d

   _Jinx3d

   Maand geleden

   Haha ja hoor, wat zou jij doen als iemand de hele tijd maar over je heen blijft praten en zo kinderachtig doet? Word je niet echt blij van denk ik, of wel?

 89. Max Zichem

  Max Zichem

  2 maanden geleden

  als u het programma zodanig gaat snijden dat u ons beschadigd dan kom ik bij u terug ? dus toch jurist / advocaat van de duivel 😈

 90. software world

  software world

  2 maanden geleden

  Het valt me op alles wat hij zegt eigenlijk over zichzelf gaat. Beseft hij dit?

 91. Samia H

  Samia H

  2 maanden geleden

  Ik krijg spontaan een hoge bloeddruk van deze man

 92. roossems

  roossems

  2 maanden geleden

  Vreeeeeeselijke man, hoe moeilijk is het nou om toe te geven dat je je zaakjes niet op orde hebt.

 93. Miranda Rambut

  Miranda Rambut

  2 maanden geleden

  Wat een verschrikkelijke verschrikkelijk verschrikkelijk man! En dan heb ik het nog netjes uitgedrukt.

  • SE4best

   SE4best

   Maand geleden

   Lol.

 94. Cjeef

  Cjeef

  2 maanden geleden

  Net als er gezegd wordt dat je een hele dag naar huisartsen post kan komen voor de test en dan voor een dichte deur staat

 95. redawoken b

  redawoken b

  2 maanden geleden

  Deze vent is het typische psychopath directeur, nul gevoelens en constant het gesprek leiden door er overheen en door heen te blaren waneer die iets hoort wat em niet zint en Dan zijn zin krijgen door andere de demoniseren en de grond in te trappen, emotioneel proberen te manupileren. Jammer dat deze mensen het zo goed doen in de zaken wereld...... Laat ook meteen goed zien wat er precies fout is in de zaken wereld... Te veel psychopaten die directeur zijn

 96. MaudOfZoiets

  MaudOfZoiets

  2 maanden geleden

  Wat heeft Tim toch een mooi beroep 😂

 97. JoorsB

  JoorsB

  2 maanden geleden

  Laten we eerlijk zijn ze zaten wel bij die man in de achter tuin😂

 98. Snoesje 4u2

  Snoesje 4u2

  2 maanden geleden

  Trumpiaanse praktijken van dhr Kuppen a.k.a. Trump

  • dcoog anml

   dcoog anml

   2 maanden geleden

   reisorganisatie kon geen contact met hen krijgen, etc. Tof dat hier een aflevering over gemaakt wordt want het is hard nodig!

 99. Snoesje 4u2

  Snoesje 4u2

  2 maanden geleden

  Als ik bij huisartsenlab zou werken, zou ik spontaan ontslag nemen!

  • dcoog anml

   dcoog anml

   2 maanden geleden

   Extrééééém slechte organisatie, dat Huisartslab. Zelf ook veel problemen mee gehad... Niet bereikbaar, wanneer we via via eindelijk een bereikbaar nummer vonden (van

 100. BOBSLAG

  BOBSLAG

  2 maanden geleden

  Hey Tim zou je contact met me kunnen op nemen zit met een groot probleem ik wordt heel me leven voor oordeeld op me uiterlijk en wordt daar op benaderd ok moet mezelf constant verdedigen de politie 👮 weet van alles maar ze laten me wachten als een kast plant de ambulancedienst heeft super vaak me bloeddruk gemeten zo vaak dat ik uitstortingen kreeg ze schreeuwde tegen me alsof ik geen. Re het had ik werd ook niet serieus genomen ik vind het best nog persoonlijk om het hier zo tussen de berichten te gooien mij. Facebook is Bobslag QPALU foto is weg wegens omstandigheden! ✌🏼❤️🧠

  • BOBSLAG

   BOBSLAG

   2 maanden geleden

   Ik heb. Bewijzen!

Volgende