Waarom zo veel mensen het op Bitcoin hebben gemunt

De koers van de bitcoin stijgt en daalt enorm per dag. Wat maakt dat zo'n snel schommelende munt de laatste tijd zo veel populairder is geworden? Dat leggen we je uit.
Voor deze video hebben we onder meer gesproken met Bert Slagter van LekkerCryptisch, we danken hem voor zijn deskundigheid.
Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal en praat mee! bit.ly/2PJk8Xg

Volg NOS op 3 ook op Instagram: nosop3

---------------------------------------------------------------

● VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: nosop3@nos.nl

● VOLG ONS OOK HIER: Facebook: nosop3 Twitter: nosop3

___________________________________________________

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Bij NOS op 3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook vind je hier uitleg bij het nieuws.

Reacties 

 1. Toot 4You

  Toot 4You

  Uur geleden

  Crypto beleggen is misschien risicovol maar dat is elke vorm van beleggen. Tevens zijn de traditionele valuta’s (kijk maar naar de Turkse Lira) ook niet heilig. Dat gezegd te hebben DOGE COIN 🚀🚀🚀To The Moon! 🌝

 2. smokemonkey

  smokemonkey

  Uur geleden

  Whot you think about new Ilon Mask coin ?

 3. Victoria732

  Victoria732

  2 uur geleden

  In 2021 zullen mensen spijt hebben dat ze niet in bitcoin hebben geïnvesteerd. BTC is in feite de toekomst van coderingstechnologie en de vraag die handelaren nu stellen, is of dit het juiste moment is om te investeren. Voordat ik klaar ben, denk ik dat je eerst naar de dingen moet kijken. In de afgelopen dagen fluctueerde de prijs van BTC, wat betekent dat de markt momenteel niet stabiel is, ik weet niet of hij bearish of bullish is. Terwijl anderen blijven handelen zonder faalangst, zijn anderen geduldig. Het hangt allemaal af van uw handelsstrategieën en de bron van uw signaal. Wat ik wil zeggen is dat de handel voor mij erg soepel verloopt. Ik begon met 0:73 BTC en verzamelde meer dan 4:05 BTC in 6 weken en een paar dagen. Chris Dillow, een senior handelaar, gaf me handelsstrategieën. Hij is een ervaren handelaar met een nauwkeurigheid van 90%. Zijn methoden zijn eersteklas en winstgevend. Je kunt hem gemakkelijk Ͳelegram @ DillowCrypto bereiken. Proost!

  • Jake7812

   Jake7812

   2 uur geleden

   @Amy Noir Chris Dillow bewaakt al maanden mijn vak en ik maak elke week winst. Ik heb vorige week 0,52 verdiend.

  • Amy Noir

   Amy Noir

   2 uur geleden

   Ik investeer altijd graag in de aanbevelingen van Chris. Ik hou van zijn strategieën en de manier waarop hij omgaat met zijn abonnees. Chris's dagelijkse signalenupdates zijn altijd geweldig! Blijf nederig en waar, Chris!

  • John Edmundson

   John Edmundson

   2 uur geleden

   @Landi383 De reden waarom ik met het Chris-signaal handel, is dat hij accuraat is en zelfs helpt wanneer de markt crasht. De handelsanalyse van Chris is kostbaar 🙂

  • Landi383

   Landi383

   2 uur geleden

   Ik heb veel voor mezelf verloren, totdat ik Chris ontmoette. Ik heb nog nooit iemand zo cool gezien als Chris, hij weet hoe hij handel moet analyseren, en met zijn strategieën heeft hij me zoveel winst opgeleverd. Verdiende 1,83 in 16 dagen handelen met hem.

  • Cassandra Remington

   Cassandra Remington

   2 uur geleden

   @Frederick Seals Ik zie hem als iemand die het succes van iedereen onder hem serieus en met de hoogste prioriteit neemt.

 4. Juan Pablo Thummler

  Juan Pablo Thummler

  2 uur geleden

  Jammer dat de schaarste van bitcoin door middel van mijnen niet is uitgelegd!

 5. anoniem W.

  anoniem W.

  4 uur geleden

  Ik weet er zelf niet zoveel van, maar had crypto niet het voordeel dat je niet met inflatie te maken krijgt voor de lange termijn? Dat omdat, in tegenstelling tot banken, het niet bijgeprint kan worden. Ook dat overheden er niet blij mee zijn omdat inflatie de staatsschuld verkleind?

 6. anoniem W.

  anoniem W.

  4 uur geleden

  Ik weet er zelf niet zoveel van, maar had crypto niet het voordeel dat je niet met inflatie te maken krijgt voor de lange termijn. Dat omdat, in tegenstelling tot banken, het niet bijgeprint kan worden

 7. Mazakan TC

  Mazakan TC

  4 uur geleden

  wat een kut accent.

 8. soiung toiue

  soiung toiue

  5 uur geleden

  Wederom, bedankt voor jullie goede productie!

 9. SoY_FooD

  SoY_FooD

  5 uur geleden

  mooie pijama

 10. polka troklovitch

  polka troklovitch

  6 uur geleden

  Eth, vet, ada, zil 🚀🚀🚀

 11. Koen 23

  Koen 23

  9 uur geleden

  Een vriend van mij wou er in 2012 al in investeren maar dat mocht hij toen der tijd niet van zijn ouders omdat ze hem nog te jong vonden. Baalt ie nog steeds van.

 12. Dann964 PUBGMobile

  Dann964 PUBGMobile

  9 uur geleden

  kijk naar $PPAY Plasma finance wel goeie voor toekomst

  • soiung toiue

   soiung toiue

   5 uur geleden

   Ik investeer ook in bitcoin. Maar heb het nu alleen nog maar naar beneden zien gaan. Gaat sinds kort weer wat beter

 13. Mees Nagelkerke

  Mees Nagelkerke

  10 uur geleden

  Misschien voor volgende video meer uitleg over wat er in Colombia gebeurt

 14. Yves

  Yves

  10 uur geleden

  De meest typerende uitspraak over Bitcoin blijft me bij : "Van mij mogen ze die Bitcoin afschaffen (sic), mijn mailbox zit vol spam." Het toont hoe bitter slecht de massa over crypto´s is geïnformeerd, en ook welk type mensen uit de boot zullen vallen natuurlijk. Jammer.. HOewel : er zit verandering in, 25% van de Aussies heeft crypto´s. Ik viel haast achterover, checkte, en het bleek nog de waarheid ook.

 15. R. L.

  R. L.

  11 uur geleden

  Ja, lekker investeren in crypto, want decentralisatie van geld is de toekomst. Middelman eruit AKA corrupte banken en de macht ligt bij de eigenaar en niemand die van je centen profiteert, omdat je het op een bankrekening hebt staan. Inflatie staat aan de voordeur (ook goed om je studentenlening volledig uit te stellen, je betaalt minder door de inflatie).

 16. Coen K

  Coen K

  12 uur geleden

  Laat de banken instorten!!

 17. JohnWick FSE

  JohnWick FSE

  12 uur geleden

  Ik heb anderhalf jaar geleden €10 geïnvesteerd in ethereum, na 1 maand is dit €10,89 geworden, dit duurde mij te lang. En heb daarna mijn €10 weer terug op de bank gezet, ik had dus nog €0,89 cent over aan crypto, na het zien van deze video ben ik gaan kijken wat het nu waard is, en het is toen gestegen naar €14,75, ik heb vervolgens mijn ethereum overgezet naar dogecoins, en zelf nog €10 ingelegd. En is nu in totaal €37 waard. Dus ik ben van €10,89 naar €37 gegaan😁

 18. Jordy

  Jordy

  13 uur geleden

  60 euro winst🔥🔥

 19. Kerstin Häfner

  Kerstin Häfner

  13 uur geleden

  Cryptocurrency raakt een andere bearish prijs, aangezien individuen hun aanbiedingen uitbreidden om een immense toevoeging van het actief te maken, vooral in zeer volatiele markten zoals Bitcoin. U kunt over het algemeen meer profiteren van handelen in plaats van alleen maar vast te houden en vast te houden ten koste van BTC om te stijgen. Het is zeker een extreme keuze voor zowel ouderen als beginners wiens intenties eenvoudig zijn om vast te houden en te verkopen, maar de mogelijkheden van het verhandelen van BTC zouden je in staat stellen om je BTC te ontwikkelen zonder de huidige waardegrafiek af te keuren en bovendien je kont te redden van elke toekomstige diepgang die kan gebeuren. ik handel met behulp van signalen van een handelsdeskundige; Christoph Hoffmann dagelijkse Signals, met zijn signalen die in mijn vak werden gekopieerd. Ik groeide mijn bezit van 6,8 btc naar 24 btc in 5 weken. Hij is goed in wat hij doet en is te bereiken via zijn Telegram-kanaal; @Christophsignals. voor vragen over winstgevende handelssystemen.

 20. Just Nobody

  Just Nobody

  14 uur geleden

  Bitcoin is een valkuil. Houdt daar rekening mee. Crypto-currency's zijn opgezet om mensen van contant geld af te krijgen. Mensen kunnen snel rijk worden, maar zij moeten niet vergeten dat er in de toekomst een crypto-currency wereldbank zal komen en ze kunnen fluiten naar hun gegenereerde rijkdom. Dat zal weer via slimme constructies worden afgepakt. Men zal tot aan 67 jaar moeten blijven werken en alles in deze turbo-economie zal duur blijven.

 21. Sander Ubbens

  Sander Ubbens

  21 uur geleden

  Heb alleen bitcoin! Hele goede investering ook nu nog om in te stappen, is keer 3 gegaan sinds januari

 22. Sieb van Neer

  Sieb van Neer

  Dag geleden

  Safemoon to the skyyy

 23. swampy lamp

  swampy lamp

  Dag geleden

  ''niets is zo veranderlijk, als de waarde van de Bitcoin'' Laat me niet lachen... Rutte's selectieve geheugen spant nog altijd de facking kroon.

 24. Ashlee Justyn

  Ashlee Justyn

  Dag geleden

  Fantastische video ❤️Bitcoin volgt dit patroon al een tijdje. Het zinkt en maakt iedereen bang. Nadat we een oud verzet meerdere keren hebben herhaald, worden we op een dag wakker om te zien dat het bullish is. Deze tijd is het perfecte moment om de dip te kopen en op te bouwen, ongeacht of de politie onder druk staat of niet. De stijging van Bitcoin is onvermijdelijk en zou ervoor zorgen dat de prijs van Bitcoin zijn hoogste punt ooit zou overtreffen. De ommekeer was aanstaande omdat de Bitcoin-markt duidelijk een correctie nodig had om het juiste momentum te krijgen om meer stoom aan de bulls toe te voegen en dit maakt het de perfecte tijd om zoveel mogelijk te investeren en te verzamelen. Ik zou elke newbie / handelaar ten zeerste aanbevelen om de dip te kopen voor handelaren die zich nog steeds afvragen of ze de markt willen betreden of voor oude handelaars die niet alleen bij één handelaar willen kopen, maar bij één Handelaar zoeken bij gevestigde handelsprofessionals met een handelsnauwkeurigheid van minimaal 89%. Ik heb een aantal handelsverliezen gehad waar ik het best niet over zou kunnen praten voordat ik werd voorgesteld aan handelsanalist de heer Anthony. Mijn contact met hem was voor mij het kenmerk van dit jaar. Onder zijn zorgvuldige begeleiding en zijn signaleringsdienst was ik in staat om mijn verliezen te compenseren en zelfs mijn handelsportefeuille enorm uit te breiden van 1,2 Btc naar 4,6 Btc in slechts 5 weken. Ik zal handelaren, vooral nieuwkomers, adviseren om zich te oriënteren op de handel voordat ze meedoen. Mr. Anthony Ben laat je dagelijks studeren terwijl je winst maakt met zijn signalen. Hij kan gecontacteerd worden ᴠɪᴀ T © ️ E © ️ L © ️ E © ️ G © ️ R © ️ A © ️ M @ anthonyjones01.

  • dikkeEsnaar

   dikkeEsnaar

   2 uur geleden

   Hahahah hou toch op

  • Vladimiro Burgi

   Vladimiro Burgi

   18 uur geleden

   Ik heb veel ervaring met het verhandelen van bitcoins, maar ik gebruik nog steeds Mr Anthony-signalen om te handelen voor de zekerheid.

  • rahul gupta

   rahul gupta

   18 uur geleden

   Persoonlijk houdt de heer Anthony toezicht op al mijn Bitcoin-handel en helpt hij me wekelijks te verdienen en zijn strategie is zeer betrouwbaar en effectief.

  • Dabimafa Acefaje

   Dabimafa Acefaje

   18 uur geleden

   Het is al meer dan 6 maanden zo geweldig en winstgevend om te handelen met Anthony's dagelijkse signalen en gidsen, dat ik hem echt niet genoeg kan bedanken

  • Doya Giricib

   Doya Giricib

   18 uur geleden

   De dagelijkse signalen van Anthony zijn zonder enige twijfel levensreddend sinds deze pandemie.

 25. The Good Kid Boy

  The Good Kid Boy

  Dag geleden

  ik heb Dogecoin geFUD

  • dcoog anml

   dcoog anml

   18 uur geleden

   Saveplanetearth 🚀🚀

 26. Tromp Bakker

  Tromp Bakker

  Dag geleden

  Ik investeer ook in bitcoin. Maar heb het nu alleen nog maar naar beneden zien gaan. Gaat sinds kort weer wat beter

  • dcoog anml

   dcoog anml

   18 uur geleden

   Er is nog nooit 1 bank geweest die zijn verantwoordelijkheid genomen heeft! Fuck de dieven van de ECB !!!

 27. Fish chain

  Fish chain

  Dag geleden

  Chainlink gaat naar 100$ in mei / juni!

 28. GostarG GG

  GostarG GG

  Dag geleden

  gewoon Vchain kopen

 29. Franklin Hendriks

  Franklin Hendriks

  Dag geleden

  Ik gebruik bitvavo, hoe veilig is bitvavo en hoe kan ik mijn geld op een wallet ofzo zetten zodat het veilig is?

 30. Stan H

  Stan H

  Dag geleden

  Als iemand die al jarenlang druk bezig is met crypto, kan ik duidelijk zeggen dat er niet heel veel onderzoek is gedaan voor deze video. Jammer, ik had meer verwacht!

 31. HPBrowningBoy

  HPBrowningBoy

  Dag geleden

  Jammer dat jullie het grootste tegenargument van cryptovaluta bijna volledig links laten liggen. De hoeveelheid stroom die er verbruikt wordt om Bitcoin etc. te ondersteunen is een enorme aanslag op het milieu. Jarenlang investeren in groene stroom is teniet gedaan om al die nutteloze transacties, die meer speculeren zijn dan echt betalen voor goederen, uit te rekenen. Daarnaast is het ook nog een financiële ramp in wording, mensen die straks opeens grote delen of hun volledige vermogen kwijt zijn als de bitcoins straks 'op' zijn (er kunnen er maar zo'n 20+ miljoen gemaakt worden), minen niet meer interessant is en de hele koers in elkaar klapt. Totdat er een beter alternatief is doe alsjeblieft niet mee aan dit klimaat verklotende pyramidespel!

 32. D Siffels

  D Siffels

  Dag geleden

  Weer een fantastisch staaltje schijn objectiviteit om af te sluiten met een ontmoediging. "Want we hebben al een goed betalingssysteem". Negeert de grote redenen waarom mensen in BTC gaan. Enorme inflatie van andere assets (huizen/aandelen) door een onhoudbaar lage rente en het onbeperkt bijdrukken van FIAT geld. Daarnaast kan je geld theoretisch gezien bij een bank ook gehacked worden, maar is BTC waarschijnlijk veiliger.

 33. Paniflex

  Paniflex

  Dag geleden

  meid legt 240 euro in op bitcoin... kansloos hahah

 34. Paniflex

  Paniflex

  Dag geleden

  VECHAIN CARDANO EN CHAINLINKKKKKKK

 35. Leah X

  Leah X

  Dag geleden

  VET, ETH & BTC :)

 36. Arrigo van den Burg

  Arrigo van den Burg

  Dag geleden

  wel of niet in crypto currency investeren? tja goeie vraag.....

 37. SpartelTjips

  SpartelTjips

  Dag geleden

  Dit is pas het begin van crypto. Iedereen was in 1999 ook sceptisch over het internet en kijk wat daar van gekomen is. Over 10 jaar is alles 10 of misschien wel 20x zoveel waard als nu. Crypto valuta is de uitvinding van de 21e eeuw!

 38. Jur Jansen

  Jur Jansen

  Dag geleden

  Jammer dat de makers van deze video weer totaal geen kloten verstand van zaken hebben!!! Wat een wappies

 39. Oscar Van Walstijn

  Oscar Van Walstijn

  Dag geleden

  Er is nog nooit 1 bank geweest die zijn verantwoordelijkheid genomen heeft! Fuck de dieven van de ECB !!!

 40. lucas Maandag

  lucas Maandag

  Dag geleden

  Saveplanetearth 🚀🚀

 41. Frans bauer

  Frans bauer

  Dag geleden

  Vechain en Holo het kan je leven gaan veranderen 💪🏻

 42. luuk valkenburg

  luuk valkenburg

  Dag geleden

  Safemoon to the moon 🚀🚀

  • Michael M

   Michael M

   Dag geleden

   Ponzi scheme

 43. James Wynn

  James Wynn

  Dag geleden

  Jeanine Jeanine Jeanine laat jij eens even je tie... grafieken zien

 44. Vantus

  Vantus

  Dag geleden

  VET

 45. Jelle van Golen

  Jelle van Golen

  Dag geleden

  Volgende video over DeFi :)

 46. Jan van Foreest

  Jan van Foreest

  Dag geleden

  Interessant ik snap het nog steeds niet

 47. Rugpijn _

  Rugpijn _

  Dag geleden

  Cardano 🚀🚀🚀

 48. Ben ten Berge

  Ben ten Berge

  Dag geleden

  Prima filmpje! Kleine correctie: je wallet wordt niet snel gehackt, het zijn de crypto exchanges waar je dat risico loopt. Als je je crypto bij hen stalt heb je ze niet meer in eigen beheer (not your keys, not your coin).

 49. Fraps Office

  Fraps Office

  Dag geleden

  Ik heb persoonlijk in de laatste 3 maanden ethereum geminet met m'n gtx 2070 super. Ik heb momenteel zo'n 320 euro aan ether al gemijnd :)

  • Nawid N.

   Nawid N.

   Uur geleden

   Hoeveel stroom en levensjaren van je grafische kaart ben je eraan kwijt? Wat is dan je rendement?

 50. Martin G.

  Martin G.

  Dag geleden

  maar wat als wij 21 miljoen bitcoins heb gemined. en dan?

  • Martin G.

   Martin G.

   Dag geleden

   @Ben ten Berge oh oke. maarja dat duurt nog 15 jaar lol

  • Ben ten Berge

   Ben ten Berge

   Dag geleden

   Dan verdienen de miners alleen nog aan de transactiekosten.

 51. Kordaat

  Kordaat

  Dag geleden

  Safemoon naar de maan 🚀

 52. Brink Shows

  Brink Shows

  Dag geleden

  JONGENS KOOP SAFEMOON. Nog geen 2 maanden oude munt en al 1,8 miljoen holders en een market cap van 4 miljard. Dat is ongekend hoog en als je nu nog in stapt ben je er nog vroeg bij. 😆😜 Ik heb mijn 500,- anderhalve maand terug al veranderd in 150.000,- op het ATH vorige week. 😳 Ik kan proberen jullie verder te overtuigen met mooie praatjes maar denk dat je eens zelf moet gaan googlen en dan overtuigd dat je wel. XD

  • Michael M

   Michael M

   Dag geleden

   Is een ponzi scheme. Mooi dat je eraan verdiend hebt, maar zit voor de rest geen toekomst in.

 53. Hidde Tijhuis

  Hidde Tijhuis

  Dag geleden

  Dogecoin als voorbeeld gebruiken 😂

 54. Kevin O

  Kevin O

  Dag geleden

  Niemand heeft een idee waar die over praat hier, succes met geld verliezen sukkels

 55. Mylwyn Boldewijn

  Mylwyn Boldewijn

  Dag geleden

  Als je slim bent ga over naar Bitcoin token (btct) dit is de volgende stap

 56. Julian Jansen

  Julian Jansen

  Dag geleden

  Investeer Safemoon!!! Ben je binnen 5 naar miljonair ☺️😘

  • Michael M

   Michael M

   Dag geleden

   Is een ponzi scheme, vooral geen geld in stoppen.

 57. TheDutchGamer

  TheDutchGamer

  Dag geleden

  De conclusie / einde is een beetje kort door de bocht. Bitcoin heeft een ongelofelijke potentie en wordt continu door ontwikkeld, het mooie is dat er niet zoals bij de dollar en de euro nu een instantie kan bij drukken omdat ze dat “nodig achten”. Een bitcoin zal zijn waarde dus behouden. Als je in bitcoin investeert moet je gewoon voor de long haul instappen en vertrouwen hebben in het systeem, net zoals mensen soms investeren in een bedrijf omdat ze daar vertrouwen in hebben. Het wordt namelijk een steeds meer geaccepteerd betaalmiddel. Dus gokken zal ik het niet echt noemen.

 58. spaceyy06

  spaceyy06

  Dag geleden

  Het gaat niet om uitcashen en dat je dan rijk bent, het gaat om je geld te beschermen tegen inflatie door het maximaal bijprinten van geld door de centrale banken. Soevereiniteit en de baas zijn over je eigen geld. Crypto is de toekomst, gedecentraliseerd niet genaait worden door de overheid. Bitcoin is the people’s money gold is god’s money

 59. TiensFury

  TiensFury

  Dag geleden

  Dogecoin naar 1 Euro gaarne, danku.

 60. ariel lopez

  ariel lopez

  Dag geleden

  Ik nog steeds verliefd op Janine .

 61. Dutch Kushman

  Dutch Kushman

  Dag geleden

  Iedereen kent alleen bitcoin 🤣 XRP! XLM!

 62. Milan

  Milan

  Dag geleden

  $OMI

 63. None None

  None None

  Dag geleden

  Onder auspicien van AFM plukten en roofden de Aegons mij decennia leeg met wurg en woekerproducten. Crypto is het eerste en enige ‘financiele product’ dat mij niks beloofde of voorspiegelde en wel wat bracht. Geen wonder dat AFM mij hiervoor waarchuwt.

 64. Dagobert Duck

  Dagobert Duck

  Dag geleden

  Als je lekker anoniem wilt blijven swap het dan een paar keer over naar verschillende wallets die niet gekoppeld zijn aan een identiteit!

 65. nick de vries

  nick de vries

  Dag geleden

  Ik ben blij dat ik geen "fear of missing out" ervaar ;) Gewoon lekker rustig, cheers!

  • Thiemo Janssen

   Thiemo Janssen

   12 uur geleden

   Fomo ligt nauw verwant aan de drempel te hoog vinden om je ergens in te verdiepen dus je er maar niet druk om maken. Denk dat je er over een aantal jaar er financieel beter bijzit als je in crypto investeert, dan is het pas "lekker rustig" ;)

 66. Hadassa Bakker

  Hadassa Bakker

  Dag geleden

  Goede uitleg, bedankt! 11:45 Het wordt idd een soort nieuw gokken, waar uiteindelijk niemand blij van wordt. Het heet ook nog eens CRYPTO valuta... crypto crypto crypto... hoe vaak kwam dat woord terug? Dat woord komt van het Griekse ‘kruptos’, wat ‘verborgen’ betekent, dat zegt voor mij al genoeg!

 67. NOT your business

  NOT your business

  Dag geleden

  Waarom mensen er op gemunt hebben : omdat crypto nu een van de weinige dingen is waar je goed mee kunt boeren zonder dat de vampieren van belasting er een duidelijk beeld van hebben .

 68. Mathijs Harbeek

  Mathijs Harbeek

  Dag geleden

  Yes, gestart met de eerste bubbel in 2017. Mijn investering van 150 euro direct er uitgehaald toen hij verdubbeld was. Nu speel ik met dat geld en heb ik een waarde van 1000 euro!

 69. Johannes Schraal

  Johannes Schraal

  Dag geleden

  Cggypto munt

 70. Sjoerd Dieinjepoert

  Sjoerd Dieinjepoert

  Dag geleden

  Dit jaar nog bitcoin 100k, 2025 of 2026 250k. Tot dan

 71. Widdekuu91

  Widdekuu91

  Dag geleden

  Ik ken iemand die erin geinvesteerd heeft en die zit nu in een kliniek, omdat hij depressief werd van alle schulden en nouja, zichzelf beschadigde. Ik zeg niet dat bitcoin dat standaard doet, maar het is niet iets om 'haha' te gaan uitproberen.

 72. Sjoerd Dieinjepoert

  Sjoerd Dieinjepoert

  Dag geleden

  De CIA en andere opspoorders weten gewoon wie onderdeel zijn van de oprichting van bitcoin..

 73. Sopwafel

  Sopwafel

  Dag geleden

  Leuke pyama

 74. karim hari

  karim hari

  2 dagen geleden

  Als als had ik maar bla bla bla bla bla

 75. Mark Zuckerberg

  Mark Zuckerberg

  2 dagen geleden

  There are some who for bitcoin have nothing but hate who refuse to engage in a honest debate, you may call em no coiners or cantiolionairs (warren buffet) to abuse enrage them you simply declare .... Have fun staying poor, have fun staying poor while we drink up some more of your no coiner tears, When they say folks use bitcoin to buy sex or drugs and the terrorist treasure it for paying their thugs, oh the currency is dirty and just used for crime, you can laugh in face while you sing em this rhyme. Have fun staying poor have fun staying poor while we drink up some more of your no coiner tears. When they say that it’s boiling the oceans and sea’s, and it could power an entire country or 3, and wailing how dare you were all gonna die you can laugh in their face while you sing em this rhyme Have fun staying poor have fun staying poor while we drink up some more of your no coiner tears.

 76. Mark Zuckerberg

  Mark Zuckerberg

  2 dagen geleden

  Bitcoin is een store of value, er zijn veel betere alternatieven voor transactie methodes in de crypto wereld.

 77. bartossie

  bartossie

  2 dagen geleden

  Zelf bezit ik ook crypto. Zelf ben ik 19 en nog aan het studeren. Dankzij crypto hoef ik geen geld te lenen voor mijn studie.

 78. Eredivisie Sim

  Eredivisie Sim

  2 dagen geleden

  Die kale foetus: zwaar underrated

 79. dcoog anml

  dcoog anml

  2 dagen geleden

  Goede video en leuke titel! En als je in Crypto wilt investeren doe altijd eerst goed onderzoek ernaar!

 80. ROWAN VAN AS

  ROWAN VAN AS

  2 dagen geleden

  geen gezeik iedereen rijk! of toch niet .... als je nu geen bitcoin koopt ben je dan strak s de lul dat geen spaargeld hebt als de banken omvallen

 81. ROWAN VAN AS

  ROWAN VAN AS

  2 dagen geleden

  wat gaat er gebeuren tijdens een echte finaciele crisis ?? wat als de dollar op de een of andere manier geen reet meer waard wordt ? wordt crypto dan het dominante betaalsysteem ? wat voor spanningen levert dat op in het banken circiut ? etc

 82. Olle van den Boom

  Olle van den Boom

  2 dagen geleden

  Je hoeft je btc nooit te verkopen, je kan hem uitlenen. Dan hoef je geen winst belasting te betalen en hou je exposure tot deze asset. Nexio of Blockfi zijn opties.

  • dcoog anml

   dcoog anml

   2 dagen geleden

   sukkel als je wat later koopt. Sterker nog elk jaar gaat bitcoin 'gemiddeld' meer dan 200% vooruit. Dat stukje bangmakerij raakt echt kant nog wal dus.

 83. Avanox

  Avanox

  2 dagen geleden

  Thanks interessante video ! :-)

 84. Paul Walker

  Paul Walker

  2 dagen geleden

  omdat ze snel rijk willen worden

 85. Mark De Kock

  Mark De Kock

  2 dagen geleden

  Ik vind persoonlijk de nieuwe achtergrond te wit om naar te kijken :).

 86. DoopieCash - Traden & Investeren

  DoopieCash - Traden & Investeren

  2 dagen geleden

  🚀🚀

 87. Micheal Reingold

  Micheal Reingold

  2 dagen geleden

  In de afgelopen jaren zullen mensen spijt krijgen dat ze niet in bitcoin hebben geïnvesteerd. Het is een feit dat BTC de toekomst van crypto is en de vragen die handelaren zich nu stellen, zijn of dit het juiste moment is om te investeren? voordat ik tot de conclusie kom, denk ik dat je eerst naar de dingen moet kijken. De prijs van BTC schommelt de afgelopen dagen, wat betekent dat de markt momenteel onstabiel is en je kunt niet zeggen of het bearish of bullish wordt. terwijl anderen nog steeds handelen zonder bang te zijn om te verliezen, hebben anderen geduld. het hangt allemaal af van het patroon waarmee u handelt en ook van de bron van uw signalen. Ik zou zeggen dat de handel voor mij soepel verloopt, ik ben begonnen met 1.5 BTC en ik heb meer dan 6.1 BTC verzameld in slechts vier weken, met de handelsstrategie die mij is gegeven door analist Laurent Sébastien. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij kan gemakkelijk gecontacteerd worden op Teleqram (@LaurentTrade) proost.

  • Daan Jansen

   Daan Jansen

   2 dagen geleden

   Ik heb het gevoel dat dit precies is wat ik nodig heb, ik heb de afgelopen drie maanden persoonlijke handelssessies gehouden, met weinig of geen winst, ik heb veel vragen en uitdagingen. Ik neem contact met hem op, bedankt voor deze informatie.

  • Ingrid Mertens

   Ingrid Mertens

   2 dagen geleden

   Laurent, is een pro, hij analyseert de markt zeer zorgvuldig en zijn signalen eindigen altijd in een geweldig resultaat. dankzij hem heb ik vorige week $ 12k verdiend met zijn signaal ..

  • Julian Klein

   Julian Klein

   2 dagen geleden

   Ik ben momenteel mijn portefeuille aan het uitbreiden met zijn handelssignalen omdat ze nauwkeurig zijn en u consistente inkomsten opleveren.

 88. Roelf

  Roelf

  2 dagen geleden

  Toch wel bijzonder dat als oorzaak voor de crisis wel de banken worden genoemd die teveel risico namen bij het verstrekken van hypotheken, maar er met geen woord wordt gerept over de mensen die die hypotheken kwamen afnemen bij de banken.

 89. Sebastiaan Den hartog

  Sebastiaan Den hartog

  2 dagen geleden

  Dogecoin 🚀🚀🚀

 90. CryptotipsNL

  CryptotipsNL

  2 dagen geleden

  Crypto? Wat is dat 😏

 91. Bart

  Bart

  2 dagen geleden

  Heerlijke sommige crypto complot gekkies hier in de comments puur genot!

 92. wesleydemeyers1

  wesleydemeyers1

  2 dagen geleden

  Kopen kopen kopen

 93. Frans Bauer

  Frans Bauer

  2 dagen geleden

  Crypto is toekomst, cash geld is maar een papiertje en geld op je rekening is net zo goed maar een getalletje. Denk zelf helder na en ga speculeren over de toekomst. Laat je niks wijsmaken door de boomers

  • GigaBeeld

   GigaBeeld

   2 dagen geleden

   Goud Zilver En Crypto

 94. Lina Klaus

  Lina Klaus

  2 dagen geleden

  Verbazingwekkende inhoud vanuit technisch oogpunt, de grootste uitdagingen waarmee beleggers worden geconfronteerd, kunnen variëren van het beheersen van de impulsiviteit tot de kwetsbaarheid van dwang. De meeste nieuwkomers en investeerders ondermijnen en negeren vaak het belang van technische analyse voor de handel. Technische analyse voorspelt overdreven de beweging van activaprijzen, ongeacht wat er op de brede markt gebeurt. In wezen omvat het proces het bestuderen van de paden van een bepaalde activabeweging in het verleden om een ​​duurzaam patroon te creëren dat kan worden gebruikt om de toekomstige beweging van het activum te voorspellen. Het kost veel tijd om dit te doen. Waarom vind ik de mening van experts in de detailhandel, is dit altijd een gids voor mij geweest en ik heb genoten van de signaleringsservice van sommigen met wat verlies totdat ik in de afgelopen 6 weken begon met het kopiëren van handelsmeldingen van de cryptocurrency van Mr Garnaut naar de mijne en ik heb verschillen in mijn portefeuille gezien. Hij is een verwachte handelaar met een handelsnauwkeurigheid van 90%. Hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram .. @ Garnautcrypto voor meer informatie over winstgevend handelen ...

 95. neo deude

  neo deude

  2 dagen geleden

  Grappig dat je rente moet betalen over je spaargeld. Spaargeld wat de bank niet eens in huis heeft 😋 Want datzelfde spaargeld lenen ze weer uit. En als ze vallen heb je niks weg spaargeld. Kortom fuck het banken systeem🖕

 96. Goede Poep

  Goede Poep

  2 dagen geleden

  Dooscoin 7:27

 97. Lewis Monbarn

  Lewis Monbarn

  2 dagen geleden

  Je wallet kan alleen helemaal niet gehacked worden, alleen een exchange kan gehacked worden. Verder is het geen gokspelletje zoals meneer verteld, want je bent niet een sukkel als je wat later koopt. Sterker nog elk jaar gaat bitcoin 'gemiddeld' meer dan 200% vooruit. Dat stukje bangmakerij raakt echt kant nog wal dus.

 98. Robbert Werff

  Robbert Werff

  2 dagen geleden

  Bitcoin als belegging heeft geen onderliggende waarde, ik investeer niet in crypto.

 99. Wilhelmus Kool

  Wilhelmus Kool

  2 dagen geleden

  Ook jij kan het dus niet uitleggen. Of je het begrijp betwijfel ik. Ook jij vertel hetzelde als alle anderen, onbegrijpelijk. En hoe je de bitcoin kan verzilveren, zonder tussen handelaar blijft ook een raadsel. Ja, kopen kopen is makkelijk, maar verkopen.

 100. Stefan den Hartog

  Stefan den Hartog

  2 dagen geleden

  2 duizend miljard euro? Er staat een dollar teken hoor geen euroteken beschrijft wel weer een beetje het niveau

  • Robin Bouman

   Robin Bouman

   Dag geleden

   Volgens mij is het ook gewoon 2 triljoen en geen 2000 miljard :P

Volgende