Amusement

René giert om bizar filmpje van Hans Teeuwen | VERONICA INSIDE

René heeft een bijzonder filmpje van Hans Teeuwen meegenomen.
Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op veronicainside.nl/​​ of in de Veronica Inside app!
Download de Veronica Inside app via:
App Store: bit.do/eNeG6​​
Google Play Store: bit.do/eNeGC

Reacties 

 1. Ragnar Lodbrok

  Ragnar Lodbrok

  7 uur geleden

  Waarom onderbouwen ze niet waarom Willem Engel een gek is? Op grond van welke feiten? Iedereen wil toch terug naar het oude leven? 98 procent heeft geen last van corona. Ze kunnen alleen de oudere zwakkeren beschermen en de stadions open gooien.

 2. Ailsa Ni

  Ailsa Ni

  16 uur geleden

  Haha die tandjes van die feyenoord watcher

 3. Tabe Storm

  Tabe Storm

  23 uur geleden

  We waren, dankzij Willem Engel, bijna van de avondklok af geweest. Maar hij is natuurlijk 'gek'. Man, wat een niveau. Als je Engel hoort praten, hoor je al gauw dat 'ie alles goed weet te onderbouwen. En hij zal vast hier en daar een fout maken, maar dat doen onze volksvertegenwoordigers ook en die komen er mee weg. Een beetje respect graag.

 4. MT 91

  MT 91

  Dag geleden

  Hij wint die rechtzaak moet je ze heuren dan

 5. I KNOW ALL

  I KNOW ALL

  Dag geleden

  Was dit nou echt zo grappig joh?

  • I KNOW ALL

   I KNOW ALL

   16 uur geleden

   @Ailsa Ni Trump is a legend best president ever.

  • Ailsa Ni

   Ailsa Ni

   16 uur geleden

   administration (i.e. the Trump administration) would be faced with a pandemic . nlcameras.info/wiki/qavWkZmcsp6r2aw/video ,,,,,

 6. Chey tow

  Chey tow

  Dag geleden

  Ik denk dat je een kronkel in je bovenkamer hebt ,als je zelf in deze humor zo kan laten gaan .🤤

 7. kolim jone

  kolim jone

  Dag geleden

  Rene giert om alles zolang het maar schuift 🤮

 8. fanfam

  fanfam

  2 dagen geleden

  Door Willem gek te noemen slaan ze de plank mis. Jammer. De feiten omtrent corona zijn op geen enkele manier de rede om ook maar een maatregel te rechtvaardigen. Er zijn goed werkende medicijnen en nu ook vaccins. Vaccineer desnoods 70% a 80% van de ouderen en klaar is Kees. Nu toegeven aan de maatregelingen betekent nog jaren en jaren opgesloten mensen, want de mutaties blijven elk jaar terugkomen net als de griep. Dit virus of bacterie gaat nooit meer weg. Er zijn bronnen die zeggen dat het om een bacterie gaat en de misschien gewoon allang onder ons was. Ook de totale gekte rondom de toename van de zogenaamde ''fact-checkers'' overal op internet is een zeer slechte zaak voor onze democratie. Genoeg geleerde mensen die anders naar de coronacrisis kijken. Heel veel. Maar ze worden niet gehoord, maar gelabeld en aan de kant geschoven. 17 maart. Simpel. Valt me tegen van de mannen.

 9. bocoy noiu

  bocoy noiu

  3 dagen geleden

  Ik zie dit stukje al 15 keer, het blijft geweldig hahahahaha

 10. LibConRealist❣

  LibConRealist❣

  3 dagen geleden

  wb. China groot gelijk: 1 grote FARCE was dat bezoek. WORD WAKKER mensen. Lablektheorie Wuhan is geen onzin. Zie artikel in New York Magazine, januari 2021.

  • kolim jone

   kolim jone

   Dag geleden

   Begrijp ik de snor nou goed dat hij hier schreeuwt om de lockdown beter te verankeren ten koste van onze grondrechten?

 11. LibConRealist❣

  LibConRealist❣

  3 dagen geleden

  Willem Engel is biochemicus, maar ook 'dansleraar' (framing). Was ooit ook ene Copernicus, die zei dat Aarde om de Zon draaide. Werd verketterd!

  • jkj10

   jkj10

   3 dagen geleden

   Hij is dan ook geen biochemicus

 12. Rem Weij

  Rem Weij

  3 dagen geleden

  Dit word alleen leuk gevonden omdat het Hans Teeuwen is, anders hadden ze gezegd 'deze gast moet in de kussens of in ieder geval hulp krijgen'

  • bocoy noiu

   bocoy noiu

   3 dagen geleden

   En toch had Willem Engel juridisch gelijk.... Wordt wel erg makkelijk over gesproken. Het is een beetje een engerd maar de regering moet zich wel aan de wet houden.

 13. R A

  R A

  3 dagen geleden

  Smerige lui. Klaar mee. Zeggen wat de linkse baas wil horen. Leuk dat ze Hans Teeuwen leuk vinden, maar ik durf te wedden dat Hans van deze heren walgt.

  • bocoy noiu

   bocoy noiu

   2 dagen geleden

   En toch had Willem Engel juridisch gelijk.... Wordt wel erg makkelijk over gesproken. Het is een beetje een engerd maar de regering moet zich wel aan de wet houden.

 14. mia fesar

  mia fesar

  4 dagen geleden

  gaat een beetje links worden jammer. ja d66 aan het roer

  • bocoy noiu

   bocoy noiu

   2 dagen geleden

   Hans Teeuwen goed en Willen Engel niet goed. Volgens mij zijn René en Hans zef niet helemaal lekker.

 15. j.i.w.i w

  j.i.w.i w

  4 dagen geleden

  Wie heeft hem ook al 50 x bekeken!? 😂

 16. John and More HB

  John and More HB

  4 dagen geleden

  Grappig dat je die Engel als gek weg zet en vervolgens het WHO en de poppenkast er om heen niet veel beter acht.

 17. Maarten Ten Napel

  Maarten Ten Napel

  4 dagen geleden

  René met zn gescripte programmatje

 18. oiuet souiu

  oiuet souiu

  5 dagen geleden

  Hansie!!!!! Hansie!!!!!!

 19. Ravenheer

  Ravenheer

  5 dagen geleden

  Waardeloos karakter die Rene. Die kreeg ooit een burnout van NIKS DOEN. Slappe lul.

 20. Robrecht saski

  Robrecht saski

  5 dagen geleden

  Oplichters ...bedriegers Testing .... testing .... covid-19 besmettingen ? WTF ?? PCR-coronatest, niet specefiek op covid, maar op mogelijk corona ! Staat op de bijsluiter: -af te nemen in een labo onder dokterstoezicht.. (niet buiten...heel molecuulgevoelig) -is geen diagnose voor corona ..enkel een aanwijzing voor verder onderzoek !! Coronavirussen bij de mens Veroozaken een groot aantal gewone verkoudheid (winter/vroege lente) Zeven varianten: HCoV-229E HCoV-OC43 SARS-CoV HCoV-NL63 HKU1-nCoV MERS-CoV SARS-CoV-2 (COVID-19) SARS/ MERS/ SARS-CoV-2 ....veroorzaken dodelijke longontstekingen nlcameras.info/wiki/bKrSYGtu2XW31X4/video Een positieve PCR-test = GEEN diagnose voor covid-19 noch voor corona VLAANDEREN oversterfte 2019-20 = 8.460 sterftes = 0.12 % =0% op een VL bevolking van 6,6 miljoen (Statistiek Vlaanderen - bevolking -sterfte - overlijdens per maand 2020 vergelijk geboortes overlijdens 1992-2019) 8460 oversterftes in 2020 tov 2019 op 6.6 miljoen = 0.12% = fucking 0% = GEEN PANDEMIE POLITIEKERS & MEDIA = RESET CRIMINELEN ZIJN WE ZOT GEWORDEN !! en dat met: -hittegolf in augustus 2020 -coronamiserie met verhoogde zelfmoordcijfers -medische zorguitstel voor niet-corona issues met meer doden tot gevolg -influx van illegalen OVERSTERFTE in Nederland 2019-2020 = fucking 0% op een NL bevolking van 17 miljoen Sterftecijfers 2020 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2020 Sterftecijfers 2019 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2019 Sterftecijfers 2018 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2018 (zie uitvaart.nl web site sterftecijfers) 0% = GEEN PANDEMIE USA oversterfte 2019-20 = 0% Covid deaths = big hoax same amount of deaths in 2020 than in 2019 in the USA 2018 2,839,205 868/100k 2019 2,855.000 870/100k 2020 2,902,664 878/100k 0% overtserfte op een US-bevolking van 300 miljoen + illegalen Covid = a planned scamdemic: DAVOS EVENT 201 in NY (oktober 2019) ! About Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019 www.centerforhealthsecurity.org/event201/about nlcameras.info/wiki/bpCoYIaG0pq4uYY/video bring them to justice (Den Hague) for crimes against humanity !! www.thegatewaypundit.com/ U.S. gave $3.7million grant to lab at center coronavirus scandal www.dailymail.co.uk/news/article-8211291/U-S-government-gave-3-7million-grant-Wuhan-lab-experimented-coronavirus-source-bats.html?ito=native_share_article-masthead Big pharma working together with government.... creating new diseases ...to sell drugs !! Google search: Big pharma creating new diseases .. fauci ....telling years in advance under Obama that the next administration (i.e. the Trump administration) would be faced with a pandemic . nlcameras.info/wiki/qavWkZmcsp6r2aw/video ,,,,,

 21. Marwan Marwan

  Marwan Marwan

  5 dagen geleden

  Hans teeuwen kan er niet eens om glimlachen

  • oiuet souiu

   oiuet souiu

   5 dagen geleden

   Hou is op met die Engel een mafkees noemen jullie hebben niks te verliezen op die leeftijd onze jeugd denkt daar iets anders over...

 22. the Xcom

  the Xcom

  5 dagen geleden

  Dit programma is echt diep gezonken, wat zijn deze gasten toch dom

  • Els Goossen

   Els Goossen

   3 dagen geleden

   waren ze altijd al hoor alleen wordt nu wel pijnlijk duidelijk dat ze geen idee hebben wat er speelt , maar voor geld zeggen ze alles , bah min volk .

 23. Matt pietermaai

  Matt pietermaai

  5 dagen geleden

  Willem Engel is een idioot en een klootzak, leuke aantijgingen maar zonder enige onderbouwing, een beetje zwak naar mijn mening. Ik vind meneer Engel ook zéker een bijzondere verschijning en heb bij hem zo mijn vraagtekens maar hij toont wel aan in wat voor erbarmelijke staat onze rechtspraak verkeert en onderneemt tenminste een poging om iets te doen aan het beleid. Johan is het natuurlijk roerend eens met het huidige beleid maar het lijkt mij toch dat de gemiddelde Nederlander zijn buik er inmiddels wel vol van heeft en al een tijdje door heeft dat we massaal in het ootje genomen worden.

 24. E VH

  E VH

  5 dagen geleden

  Aansteller die kleuter Rene

 25. BreadPitt

  BreadPitt

  5 dagen geleden

  Begrijp ik de snor nou goed dat hij hier schreeuwt om de lockdown beter te verankeren ten koste van onze grondrechten?

  • jkj10

   jkj10

   2 dagen geleden

   @Jan Bakker dan heeft het trekjes van zo'n beetje alles, maar communisme..ik blijf het een belachelijke vergelijking vinden.

  • Jan Bakker

   Jan Bakker

   3 dagen geleden

   @jkj10 ze zitten daar alles te likken wat de overheid doet, zulke dingen gebeuren ook onder communisme. Of is dat niet waar. Ik zeg niet dat we communistisch zijn, het heeft er alleen een beetje de trekjes van.

  • jkj10

   jkj10

   3 dagen geleden

   @Jan Bakker schei toch uit met je communisme man. Doodvermoeiend, die onzin

  • Jan Bakker

   Jan Bakker

   4 dagen geleden

   Idd, volgens mij is dit ook gewoon een propagandakanaal geworden. Dat heb je als je te maken hebt met tv bazen en adverteerders, die bepalen wat je mag zeggen en wat niet. Alles, zolang het maar niet tegen de lijn van de overheid in gaat. Een beetje á la communisme...

 26. Happy Bird

  Happy Bird

  6 dagen geleden

  Hans Teeuwen goed en Willen Engel niet goed. Volgens mij zijn René en Hans zef niet helemaal lekker.

 27. J sbt

  J sbt

  6 dagen geleden

  En toch had Willem Engel juridisch gelijk.... Wordt wel erg makkelijk over gesproken. Het is een beetje een engerd maar de regering moet zich wel aan de wet houden.

 28. Batatis Tomatis

  Batatis Tomatis

  6 dagen geleden

  Ben ik nou de enige persoon die dit totaal niet grappig vind.

  • bloem bloem

   bloem bloem

   22 minuten geleden

   @Rock girl Nirvana!

  • Rock girl

   Rock girl

   5 dagen geleden

   Aansteller die kleuter Rene

 29. siep kuppens

  siep kuppens

  6 dagen geleden

  Misschien moet die Derksen zich eens afvragen of hij zelf wel spoort. Voorlopig schat ik Willem Engel hoger in dan Derksen en Gijp bij elkaar.

 30. Karin S

  Karin S

  6 dagen geleden

  🤣🤣

  • Rock girl

   Rock girl

   5 dagen geleden

   wel vol van heeft en al een tijdje door heeft dat we massaal in het ootje genomen worden.

 31. Joker

  Joker

  6 dagen geleden

  Ik dacht je mocht niet met meer dan 1 persoon in de zelfde ruimte zijn tenzij het een publieke ruimte is ?... Deze knaken mogen wel vrolijk door lullen op TV terwijl de rest van het land thuis zit uit te kotsen .

  • 74 Snipernase

   74 Snipernase

   6 dagen geleden

   www.telegraaf.nl/nieuws/587320133/onhandigheid-de-jonge-op-de-foto-zonder-mondkapje

 32. Walter Van dijk

  Walter Van dijk

  6 dagen geleden

  Duidelijk dat ze een extra bonusje kregen om Willem Engel naar beneden te halen😂 iedereen vind die avondklok kut en hij is de enige die er nog wat werk van maakt

 33. den achternaam

  den achternaam

  6 dagen geleden

  Rene giert om alles zolang het maar schuift 🤮

 34. jim de nooij

  jim de nooij

  6 dagen geleden

  het zegt veel over Rene dat ie dit platvloerse zo enorm leuk vind. Ik vindt Rene in de regel zelf wel heel leuk, ik denk dat hij hier wil bewijzen dat hij het allemaal wel snapt, ik vindt het walgelijk

 35. Rene Opdam

  Rene Opdam

  6 dagen geleden

  Die Willem engel wordt in dit programma weggezet als gek. Dit mag. Dan toch maar de nuance: Hij is afgestudeerd biochemicus en heeft in bijna al zijn beweringen gelijk gekregen. Of het nu de aerosols waren of de dubieuze pcr test of de merkwaardige gang van zaken rondom vaccins die feitelijk nog in fase 3 zitten en toch toegelaten zijn of zijn wijzen op vitamine D , gezonder leven etc. Hij en zijn groep mensen om hem heen doen tenminste iets aan het juk dat nu iig tot 15 maart gaat duren. Dat je het maar weet.

 36. Kasper Stein

  Kasper Stein

  6 dagen geleden

  Hou is op met die Engel een mafkees noemen jullie hebben niks te verliezen op die leeftijd onze jeugd denkt daar iets anders over...

 37. Jos Broersma

  Jos Broersma

  6 dagen geleden

  Laat die VI iidioten ff luisteren naar podcast 1 2 tje met Yves en Erik, dit soort mannen zijn een ordinaire geldbeluste HOOOEEERRR

 38. Engo Koc

  Engo Koc

  6 dagen geleden

  Willem Engel is een ex wetenschapper. Plus heeft de rechtzaak gewonnen op argumenten. Hjj heeft twee keer zoveel gestudeerd als iedereen aan tafel bij elkaar. Hem gek noemen, is niet rechtvaardig.

  • Walter Van dijk

   Walter Van dijk

   6 dagen geleden

   Duidelijk dat ze een extra bonusje kregen om Willem Engel naar beneden te halen😂 iedereen vind die avondklok kut en hij is de enige die er nog wat werk van maakt

 39. j p

  j p

  6 dagen geleden

  waarom blijven julie zo in die corona maatregelen???? ga ook eens zelf nadenken stelletje maf ketels julie hebben er weinig last van he van die onzinige maatregelen hoop dat het julie ook heel hard ga raken dat je ook je huis moet verkopen en je auto dan piepen julie ook wel anders 😡😡😡

 40. Rico pol

  Rico pol

  6 dagen geleden

  Beste rene....... gastje......... LOSER........ ga eens als de tering alle reacties lezen!!!!!!!!!!!!!!! minkukel, en dan naar je therapie.. ik leef met je mee, je bent zielig :(

 41. Demas Jaring

  Demas Jaring

  6 dagen geleden

  Onnozele René

 42. Rico pol

  Rico pol

  6 dagen geleden

  KOMOP reneetje wees een vent en nodig Willem Engel uit, zie wel dat zijn naam wel met respect gedrukt wordt ............. KOMOP reneetje met je iq van een voetbal, nodig die man uit die je dom noemt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ga in gesprek en zie wie dom is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 43. SargeanttheVR

  SargeanttheVR

  6 dagen geleden

  Ik snap hem denk ik..... wacht ff....Chicago-Boels...Dixi-D' Amilio...Ditbierglasisveeeelste-Groot....En dan.....ouderwets de laatst beschikbare taxi van alle maatschapijen laten wegrijden in -25°,de dag voor kerst op Vrijdag om 19:00 in een wildvreemde stad ergens in het noorden naast Duitsland.....terwijl je om 21:00, lekker warm 1stClass in het vliegtuig naar New York had moeten zitten. Je zou maar Hans heten anno 2021🖕🏾😓...ehh...ik bedoel 😓👎🏾.

 44. Rock girl

  Rock girl

  6 dagen geleden

  Hans aan tafel, onee dat wil Johan niet

 45. Crazy Chaos

  Crazy Chaos

  6 dagen geleden

  Teeuwen 👍🏻👍🏻Gijp👍🏻👍🏻

 46. Rico pol

  Rico pol

  6 dagen geleden

  zonder domme mensen had rutte geen stem natuurlijk duhhhhhhhhh

 47. Rico pol

  Rico pol

  6 dagen geleden

  we nemen het je niet kwalijk..... domme mensen moeten er ook zijn :)

 48. Rico pol

  Rico pol

  6 dagen geleden

  dus rene......... voor je mensen iets noemt......GEK!!!!!!....... ik daag je uit, ga eens in gesprek met dhr. Engel...........zie wie er gek is of gewoon laagbijdegronds DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 49. Rico pol

  Rico pol

  6 dagen geleden

  als Engel en deze malloot in discussie zouden gaan is Engel er binnen 30 seconde klaar mee want Engel heeft wel een hoogstaande opleiding en deze camera-geile ex-kutvoetballer heeft een iq van ....................tjsah.....een camera-geile-ex-kutvoetballer.... i rest my case

  • Rico pol

   Rico pol

   6 dagen geleden

   @Rock girl wtf... hans????

  • Rock girl

   Rock girl

   6 dagen geleden

   Hans aan tafel, onee dat wil Johan niet

 50. T C

  T C

  6 dagen geleden

  geweldig dit 😆😆😁

 51. TheBlitzieBoys

  TheBlitzieBoys

  7 dagen geleden

  Wanneer wordt Hans Teeuwen uitgenodigd bij VI? Wordt de hoogste tijd, en natuurlijk Gerard Joling erbij en Jan Boskamp! Kunnen we weer lachen!🤣🤣🤣

 52. Moo's

  Moo's

  7 dagen geleden

  Ze lachen hier gewoon om een patiënt! En dat vinden ze geweldigg!

  • Moo's

   Moo's

   3 dagen geleden

   @Erik Vd ven ik debiel? Jij ben zeker net als die gek! Denken dat dat gezond is en denken dat normaal debiel is. Gek!

  • Erik Vd ven

   Erik Vd ven

   3 dagen geleden

   Wat voor debiel ben jij mootje

  • Wolfje Wolf

   Wolfje Wolf

   6 dagen geleden

   Welke patiënt ?

 53. Tom R

  Tom R

  7 dagen geleden

  Waarom is het stukje van Hans Teeuwen precies grappig?

 54. André Edgar Nix

  André Edgar Nix

  7 dagen geleden

  Waarom grijpen die VI babbelaars niet in als Derksen weer politiek bagger zit te orakelen. Die ouwe is zo vooringenomen en voorspelbaar, maar krijgt weinig of geen tegenspraak. Jammer, was voorheen wel amusant maar haak steeds eerder af. Als ik me wil ergeren dan zet ik het nieuws op om Rutte te horen zwammen.

 55. Bffn Bffn

  Bffn Bffn

  7 dagen geleden

  We mogen viruswaarheid dankbaar zijn. Dat er nog iemand op zit te letten. En onze rechten beschermd. De politiek besodemieterd ons. Maar ik ben bang dat de meeste van jullie kijkers niet stemmen

  • Els Goossen

   Els Goossen

   3 dagen geleden

   jawel FORUM VOOR DEMOCRATIE

 56. Rolf Sterk

  Rolf Sterk

  7 dagen geleden

  denk eerder dan die poppensnor een klootzak is... wat? denken? ik weet het wel zeker.. over hrt paard getilde arrogante wijsneus...willem engel komt daar niet bij in de buurt.. tijd om je bek een tijdje te houden johan..

 57. sukruoosten

  sukruoosten

  7 dagen geleden

  tranen uit em ogen en vooral ook om renes lach ahwhawhwahawhawwawhwhhwwhwhwhhwhwhahahhaahwhwha

 58. Matheusinho

  Matheusinho

  7 dagen geleden

  Worden jullie inmiddels door Rutte betaald of zo?

  • 74 Snipernase

   74 Snipernase

   6 dagen geleden

   Ja!

 59. Joeskuhh

  Joeskuhh

  7 dagen geleden

  Hij heeft zich kostelijk vermaakt zo te horen

 60. niks

  niks

  7 dagen geleden

  Dit is toch totaal niet grappig of mis ik wat?

  • eltjeau

   eltjeau

   6 dagen geleden

   Hypothetische vraag, lijkt me?

 61. Thomas G A

  Thomas G A

  7 dagen geleden

  Hoezo is Willem Engel een klootzak en een gek? Lekker ongefundeerde meningen weer

 62. John dewater

  John dewater

  7 dagen geleden

  sinds wanneer is voetbal analist een essentieel beroep ? gewoon na 2100 niet op tv rot op man heel nederland leg aan de geel honger en een voetbal programma die over covid gaat krijg gewoon vet geld voor die onzin

 63. Fred

  Fred

  7 dagen geleden

  Godskolere, Gijp was (weer) druk druk druk de stresskip. En elke uitzending keer op keer lachen om z,n eigen grapjes/filmpje, niet stil kunnen zitten, bril tig keer goed doen, en weer z,n glas een stukje naar voren en opzij schuiven.

 64. Raynerh2002 2002

  Raynerh2002 2002

  7 dagen geleden

  Zal René zich kostelijk vermaakt hebben?

 65. bcvbb hyui

  bcvbb hyui

  7 dagen geleden

  Haha die tandjes van die feyenoord watcher

 66. Rico pol

  Rico pol

  7 dagen geleden

  had niet gedacht dat rene zo een linkse typhusgast was

  • jkj10

   jkj10

   3 dagen geleden

   @sitvisjes nogal!

  • sitvisjes

   sitvisjes

   3 dagen geleden

   @jkj10 De term links en rechts is ook wel een beetje achterhaald.

  • jkj10

   jkj10

   3 dagen geleden

   als je tegenwoordig een mening hebt die niet in de smaak valt ben je automatisch links. Vraag me niet waarom, maar zo gaat dat tegenwoordig. Lang leve de vrijheid van meningsuiting pffhaha

  • Rico pol

   Rico pol

   6 dagen geleden

   @sitvisjes dan ben je misschien slimmer dan je je voordoet

  • sitvisjes

   sitvisjes

   6 dagen geleden

   @Rico pol Ik vind Rutte volkomen kut haha, ik stem FvD. Voel ook niet echt de drang om Gijp te verdedigen,vroeg het me alleen af. En wat hij of de doorgefokte hushpuppy Derksen van Baudet of wie dan ook zegt; boeiend!

 67. Betserai Vuta

  Betserai Vuta

  7 dagen geleden

  Snap de humor van dat filmpje nog steeds niet???🤔. Maar dat zal wel aan mij liggen 😉

  • P Jee

   P Jee

   5 dagen geleden

   BOELS!

  • Freko2011

   Freko2011

   7 dagen geleden

   Ligt aan jou, ga naar de dokter gozer

  • Sander Rijkee

   Sander Rijkee

   7 dagen geleden

   Klopt

 68. Daniel lekkerbelangrijk

  Daniel lekkerbelangrijk

  7 dagen geleden

  ik vind Veronica inside wel fucking hard achteruit gegaan . na die rel met Genee en Akwasi is heel de vibe weg en vind ik het steeds meer bagger. ze zijn wel heel erg snel linksaf gegaan.

  • bcvbb hyui

   bcvbb hyui

   7 dagen geleden

   Owke

 69. Phantom Renegade

  Phantom Renegade

  7 dagen geleden

  1e x dat ik bij een VI filmpje denk van ... Gozer. Waarom is dit een youtube filmpje waardig?

 70. Joost J

  Joost J

  7 dagen geleden

  Ik heb me ook KOSTELIJK vermaakt!

 71. Frostbite

  Frostbite

  7 dagen geleden

  Obey and abide of niet Johan? Je merkt vanzelf wel, wat jou je vrijheid waard is. Dit is gewoon population control. Alles gaat naar de klote op deze manier. Zo langzaamaan mag de boel wel weer open, voorzichtig, maar godverdomme open.

  • Jowie Poet

   Jowie Poet

   6 dagen geleden

   Johan is een bange oude man geworden die het woord van ANP/John de Mol verkondigd. René was ook eerst genuanceerder over dit onderwerp, maar zal ook wel van bovenaf te horen hebben gekregen dit niet meer te mogen. Die mannen doen alles voor geld, ook met het spel meegaan om bevolking te onderdrukken

  • the_ W

   the_ W

   6 dagen geleden

   Tsja. Het werd wel al snel duidelijk hoe weinig dhr Derksen over het onderwerp wist, vrijwel niets...... ,zoals wel vaker enkel wat onze corrupte staatskanalen doorgegeven hebben. De rest v.d. tafel had zich gelukkig iets beter ingelezen

 72. J DH87

  J DH87

  7 dagen geleden

  Hans aan tafel, onee dat wil Johan niet

 73. Anna

  Anna

  7 dagen geleden

  Daar gaan ze weer. Willem engel even belachelijk maken. Deze man komt teminste voor het volk op idioten!! Voor onze vrijheid!!!! Deze heren aan tafel worden betaald om mee te doen aan de corona gekte of ze zijn volledig krankzinnig en leven in een doosje!

  • Martin F

   Martin F

   6 dagen geleden

   Amen. Perfect omschreven. Goede opwekking playlist btw.

 74. Boyd010

  Boyd010

  7 dagen geleden

  1:56

 75. Bailalo Dos

  Bailalo Dos

  7 dagen geleden

  Stuitend dat de heren steeds die maatregelen en lockdowns promoten, die lafaards krijgen hun salaris wel en durven hun echte mening over corona niet te geven, walgelijk.

  • Megasdetitas

   Megasdetitas

   6 dagen geleden

   @Blackkobra2011 Een voorstel wat niet realistisch is? Kijk eens om je heen en neem het woord realistisch nog eens in de mond. Luister naar je minister president "Een unieke kans" "build back better" kijk eens met wie onze minister president rond hangt. Eerst waren de boeren aan de beurt gevolgd door kermis/circus ondernemers daarna de horeca/sportscholen/kappers etc etc. En dan zeg jij dat het niet realistisch is. Ga het totale plaatje even goed bekijken en dan zul je uiteindelijk zien dat het erg realistisch is.

  • Blackkobra2011

   Blackkobra2011

   6 dagen geleden

   @Megasdetitas een voorstel wat niet realistisch is om uit te voeren in het echte leven. Verder wel interessant trouwens. Echter is het belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan en op te passen met complottheorieën.

  • Megasdetitas

   Megasdetitas

   6 dagen geleden

   @Blackkobra2011 Lees het boek van je idool Klaus Schwab "The great reset"

  • Blackkobra2011

   Blackkobra2011

   6 dagen geleden

   @Megasdetitas leg is uit.

  • Megasdetitas

   Megasdetitas

   6 dagen geleden

   @Blackkobra2011 Zwakkelingen leggen zich erbij neer. Totdat je binnenkort erachter komt dat er geen geld meer op je rekening word gestort. Maar dit zal ik je ook wel uitgekauwd moeten uitleggen zeker?

 76. Resi Kostjens

  Resi Kostjens

  7 dagen geleden

  Willem heeft wel ff de regering terug gefloten ... vond dat wel lachen ... want Rutte en co is echt waardeloos ... dus ... kostelijk dat gezichtsverlies werd tijd 😂😂😂😂

 77. FERRY songs

  FERRY songs

  7 dagen geleden

  Altijd leuk, maar vaak net iets wat me stoort. Weer voor de zoveelste keer de dansleraar Engel ! Ik zou zeggen nodig hem uit, want de vrijheid strijder met kennis van zaken zal zo wel verbaal als een zeer hoge kennis uit zijn vorige professie geen spaan van jullie heel laten. Humor en een beetje over voetbal kletsen is heel leuk, maar vechten tegen hoge bomen met heel je hebben en ouwe is van een grootsheid die mij het hoofd doet buigen voor de Heer Engel.

 78. streglof

  streglof

  7 dagen geleden

  Kostelijk!

 79. Scott Kingstonn

  Scott Kingstonn

  7 dagen geleden

  Van der Gijp, je bent een ultra dom persoon. Een groot uilskuiken

 80. Smelly Pants

  Smelly Pants

  7 dagen geleden

  dit slaat helemaal nergens op. kan hier serieus niet eens om glimlachen

  • nvl571

   nvl571

   7 dagen geleden

   Dion maak je niet druk

 81. i. czv

  i. czv

  7 dagen geleden

  Hans is niet grappig, eerder triest.

 82. Ivo de Groot

  Ivo de Groot

  7 dagen geleden

  René René René René René

 83. Ad Pfaff

  Ad Pfaff

  7 dagen geleden

  Owke

 84. TheCasualGentleman

  TheCasualGentleman

  8 dagen geleden

  Heerlijk toch. In een klote tijd is dit een verademing 😂

 85. mrvandijk73

  mrvandijk73

  8 dagen geleden

  Inderdaad johan😠willem Engel is gevaarlijk gekkie👊

 86. robke9999

  robke9999

  8 dagen geleden

  Ik had ook het idee dat die Willem Engel een complete idioot zou zijn, door de beeldvorming. Ik was dan ook heel verbaasd dat hij bij Op1 best zinnige dingen zei....

  • jkj10

   jkj10

   3 dagen geleden

   @Els Goossen Kijk even de link hierboven naar het filmpje en zeg dat nog eens hardop, zou ik zeggen. Hij naait jullie allemaal, lachend.

  • Els Goossen

   Els Goossen

   3 dagen geleden

   willem zegt altijd en alleen maar zinnige dingen hoor , en trouwens hij verdiend ons aller respect .

  • jkj10

   jkj10

   3 dagen geleden

   nlcameras.info/wiki/nm_bfI-pwHbgl4Y/video

 87. Henk Gelmers

  Henk Gelmers

  8 dagen geleden

  Johan weet niks. Hij is dom en verloren..

 88. Chief

  Chief

  8 dagen geleden

  De rechtsstaat wordt in een halve dag in het hemd gezet door Mark Rutte, maar Johan is alleen maar gefocust op Willem Engel.

  • Chief

   Chief

   3 dagen geleden

   @Els Goossen na 17 maart krijgen ze wel door wat er speelt. Niet dat er na 17 maart dingen opgelost gaan worden, daar moeten we uiteindelijk zelf voor gaan zorgen.

  • Els Goossen

   Els Goossen

   3 dagen geleden

   ik zeg je ze hebben geen idee wat er speelt omdat hun nergens last van hebben.

 89. My_houSe

  My_houSe

  8 dagen geleden

  Ik vond Hans helemaal niet leuk 😐

 90. Dutch Chess better than cheese.

  Dutch Chess better than cheese.

  8 dagen geleden

  Sorry hoor maar wat Teeuwen hier doet slaat nergens op, hij is helaas zijn touch kwijt.

 91. jeet kune do student limitation

  jeet kune do student limitation

  8 dagen geleden

  Hahaha ik heb dat ook dat ik vooral lach om de meest achterlijke humor . Maar wat is Johan een verwend etter hij meent ook dat iedereen het goed heeft in Nederland.. en als was iemand conducteur hij kan wel gelijk hebben .

 92. M K

  M K

  8 dagen geleden

  Als jullie ballen hebben nodigen jullie Willem Engel uit bij VI🤣. Aan dat tafeltje netals Martin

  • Lucien Tellier

   Lucien Tellier

   6 dagen geleden

   @Ogier Erens uhu, moet ik ook niet meer doen. om in de bubbel van ''mensen zoals jij'' verzeild te raken. :D

  • Ogier Erens

   Ogier Erens

   6 dagen geleden

   @Lucien Tellier "mensen zoals jij". Je hebt er toch vrijwillig op geklikt...

  • Lucien Tellier

   Lucien Tellier

   6 dagen geleden

   @Ogier Erens Was even wachten tot mensen zoals jij deze vraag zouden stellen. Maar ondanks ik hun niet volg werken de algoritmes van youtube zo dat ik blijkbaar vanwege Willem Engel/Teeuwen dit alsnog opgedrongen krijg.. Voor voetbal inhoudelijke content is VI ook gewoon beter.

  • Ogier Erens

   Ogier Erens

   6 dagen geleden

   @Lucien Tellier hoe ben je hier dan te vinden

  • Lucien Tellier

   Lucien Tellier

   6 dagen geleden

   @Jedi Obi Uiteraard. Kleuren ze buiten de lijntjes van de politieke agenda's, wordt er weer een nieuwe relletje gecreëerd. Of wordt men op het matje geroepen bij mol.

 93. Dennis De Jong

  Dennis De Jong

  8 dagen geleden

  Ik dans tegewoordig stiekem hahaha goeie woordgrap

  • Freko2011

   Freko2011

   7 dagen geleden

   Ik snap hem niet? Dacht is verwijzing naar dat nummer, ik heb stiekem met je gedanst

 94. Amazigh karell

  Amazigh karell

  8 dagen geleden

  Ik vind het niet grappig.

 95. QuePasa TV

  QuePasa TV

  8 dagen geleden

  ze maken hem zwart terwijl engel de waarheid spreekt

  • jkj10

   jkj10

   3 dagen geleden

   nlcameras.info/wiki/nm_bfI-pwHbgl4Y/video

  • Bailalo Dos

   Bailalo Dos

   7 dagen geleden

   Ruggengraat van porselein heeft Johan.

  • The Author

   The Author

   7 dagen geleden

   @Pietje Mol Zo, en is jouw leven hiermee nu iets spannender?

  • Hjvghjv Mhgvjgvh

   Hjvghjv Mhgvjgvh

   7 dagen geleden

   @Pietje Mol whahhahaah gekkie

  • Ad Pfaff

   Ad Pfaff

   7 dagen geleden

   Ze moeten ff stoppen met tv maken kijken of ze het nog leuk vinden En dat dan voor 1 jaar of langer

 96. YOGI

  YOGI

  8 dagen geleden

  Ben ik dan zo humorloos dat ik de lol er niet van inzie?

  • Ad Pfaff

   Ad Pfaff

   7 dagen geleden

   Idd hellaas we zien het goed

  • Ice Trucker

   Ice Trucker

   8 dagen geleden

   Ja

  • Dutch Chess better than cheese.

   Dutch Chess better than cheese.

   8 dagen geleden

   Precies ik ben dol op humor maar wat Teeuwen hier doet slaat nergens op de man is helaas zijn touch kwijt.

 97. Criticaster

  Criticaster

  8 dagen geleden

  Offtopic: Ik kijk echt al jaren en jaren dit programma maar begin me nu echt dood te ergen aan Derksen. HIj is totaal niet objectief meer. Bij RTL had hij dat knikker programmma afgemaakt. En dat gezeik van hem over Marradona zijn drugs gebruik terwijl Wim Kieft naast hem zit, hij vrienden was met Herman Brood en zelf ook tijdens wedstrijden pillen slikte. Johan of jij zit met je hoofd in de reet van Talpa of Talpa zit met een hand in je reet als een spreekpop. Jammer

  • Real Mr Poopybutthole

   Real Mr Poopybutthole

   6 dagen geleden

   Op zich ben ik het wel eens met wat je zegt, hoor. Het is alleen dat ik geloof ik al minimaal 10 jaar VI kijk, en Derksen eigenlijk nooit serieus heb genomen. Zolang ik het me kan heugen spreekt die man zichzelf continu tegen. Ik kan echter wel om hem lachen, want humor heeft hij wel. Sterker nog, zonder hem zou ik denk ik niet eens kijken. Je moet alleen wel alles wat hij zegt met een flinke korrel zout nemen, want anders ga je je alleen maar ergeren.

 98. Dave K

  Dave K

  8 dagen geleden

  Was Rene laatst niet kritisch over Tijl Beckand dat hij niet zo gek moest doen (op een tafel dansen of iets dergelijks in een talkshow) omdat hij een volwassen man is? 🤔

  • Dave K

   Dave K

   8 dagen geleden

   @Jordi Van Mourik Dan kan hij dat ook op die manier verwoorden toch? Maar zijn beredenering was dat hij volwassen was en zich er naar moest gedragen, klinkt nogal tegenstrijdig met wat hij hier nu zegt.

  • Jordi Van Mourik

   Jordi Van Mourik

   8 dagen geleden

   Tijl is niet leuk, das t verschil

 99. Tjan Roest

  Tjan Roest

  8 dagen geleden

  Hansie!!!!! Hansie!!!!!!

 100. BeShared Rotterdam

  BeShared Rotterdam

  8 dagen geleden

  Jimek 🤣

Volgende