VERSCHILLENDE SOORTEN LEZERS!! [SKETCH: Wat Voor Lezer Ben Jij?] ♥DeZoeteZusjes♥

In deze video doen we allemaal sketches over soorten lezers. Lach je helemaal suf en bekijk wat voor lezer jij bent : )) Bestel hier ons nieuwste boek: bit.ly/2HvjcoG
Pre order actie
Reserveer ‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ en maak kans op te gekke Sinterklaas prijzen zoals coole karaoke sets, zoete zusjes doppers, rainbow paardenknuffels, chocoladeletters en meer! Bovendien ontvang je het boek als één van de eersten thuis. Hoe werkt het? Reserveer het boek voor 5 november a.s. en mail je aankoopbewijs naar zoetezusjes@kosmosuitgevers.nl Op 5 november maken de zoete zusjes de winnaars bekend.
Over het boek
De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn roetveegpieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond? Dit en nog meer spannende verhalen in het nieuwste boek van De Zoete Zusjes. Dit nieuwe sinterklaasboek is voor kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen, of vanaf 4 jaar om voorgelezen te worden.
Reserveer hier De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas: bit.ly/2HvjcoG

Reacties 

    Volgende