Auto's & voertuigen

Nu óók voor Nederland!!!: De Grote Update, maar dan zonder DWDD...

Deze 'Grote Update' is wat anders uitgevallen dan aanvankelijk de bedoeling was. Het is meer een persoonlijk verhaal over mijn rampjaar 2020 geworden. Voor mij een beetje onbekend terrein om een persoonlijk verhaal te delen en ik hoop dat het niet te veel een 'Grote-Ik-Show' geworden is. Maar dat merk ik dan vanzelf wel in de comments.
Ik laat ook wat meer zien van de dingen die ik onderweg altijd zit te overpeinzen. Ook hier weer : geen idee of dat leuk is om naar te kijken, dus ook dáárvoor geldt: let me know.
Doneren aan mijn kanaal is nog steeds absoluut niet verplicht. Maar het màg wel en het wordt zéér gewaardeerd!!! Het is ook nodig om nieuwe content te kunnen blijven maken, maar u doneert voor reeds geuploade content. paypal.me/leodehaas​​​ .
Op veler verzoek heb ik nu ook een gewoon bankrekeningnummer voor donaties. Het nummer is: NL 33 ABNA 0846 9386 85, o.v.v. 'Donatierekening'. Alvast heel hartelijk bedankt!
O ja, een tikkie wilden jullie ook nog! Komt-ie: tikkie.me/pay/56ehlsf7i9voc2a...​
Dankuwel alvast!!!

Reacties 

 1. Brian Pannen

  Brian Pannen

  Dag geleden

  @leodehaast ouwe kameraad, ik kijk je nu dik een jaar, en ik zit nog steeds te genieten van je videos, blijf doen wat je doet !

 2. Klaas J

  Klaas J

  2 dagen geleden

  15:58 wow jij kunt goed tellen

  • leodehaastv

   leodehaastv

   2 dagen geleden

   😂😂😂 Altijd goed opgelet op school ...

 3. arthur elsman

  arthur elsman

  3 dagen geleden

  Wij zijn dezelfde leeftijd en ik ben net zo'n mazzelaar als jij 😉 mijn verhaal gaat ongeveer zo als jou verhaal... Andere bedrijfstakken maar ook ik heb uiteindelijke In dat zwarte gat gezeten. Goed te zien dat ook jij je er weer uit knokt. 👍💪 Bij mij gaat nu alles weer redelijk goed. Zo te zien bij jou ook.. ik wens je het allerbeste en ik wilde nog even zeggen dat jou vlogs en genot om naar te kijken zijn. Profvoetbal

  • arthur elsman

   arthur elsman

   3 dagen geleden

   Dat laatste woord was een foutje 🤣

 4. Chucha luv

  Chucha luv

  3 dagen geleden

  Ew

 5. mpasz

  mpasz

  4 dagen geleden

  Mooi man, die nieuwe aanhanger! Vind het altijd fascinerend om te zien hoe die auto's er op elkaar net niet raken, zelfs niet op de snelweg als de boel flink inveert.

 6. Rogier van den Berg

  Rogier van den Berg

  4 dagen geleden

  Jeetje Leo, wat een verhaal zeg. dan nog zo open eerlijk en positief over de toekomst, wat een mentale veerkracht... Ik duim voor je dat het allemaal goed komt!

 7. Basil Fawlty

  Basil Fawlty

  4 dagen geleden

  Hou vol Leo - top werk!

 8. Moto_Marcel

  Moto_Marcel

  4 dagen geleden

  Wat een verhaal Leo. Je ziet er goed uit! Fijn dat er weer een stijgende lijn in zit, ik geniet van iedere video die je post dus hoop dat er nog vele volgen! Het ga je goed!

 9. M M

  M M

  4 dagen geleden

  Beetje late reactie, maar ik keek als kind van 10 al naar blik op de weg, en ben nu 36. Stop er alsjeblieft niet mee, het zou leuk zijn als je nog een paar maakt! en dat is geen compliment. Maar een wens.

 10. jan youtubehater

  jan youtubehater

  6 dagen geleden

  probeer ik deze video te volgen, komt goegel met kut reclames tussendoor....walgelijk bedrijf

  • leodehaastv

   leodehaastv

   5 dagen geleden

   Ja, da’s pas kut. Als jij mij nou de centjes geeft die ik nu van goegel krijg zorg ik ervoor dat er nul reclames zijn. Deal?

 11. Henk de Groot

  Henk de Groot

  6 dagen geleden

  Heel veel sterkte voor de toekomst en ik blijf je volgen

 12. Admiraal Graf Speeツ

  Admiraal Graf Speeツ

  6 dagen geleden

  Leo, kan je een een vid maken waar je gwn rondrijd. Gewoon de view v1n de weg ofzo, je hoeft niet persé te praten. Lijkt me wel leuk om te zien maarja extra werk :/ nja het was maar een ideetje.

 13. JCrules

  JCrules

  6 dagen geleden

  Nice

 14. mr. soundguy '96

  mr. soundguy '96

  6 dagen geleden

  31:09 geweldig dat Leo hier dat Groningse accent even overneemt xD

 15. mr. soundguy '96

  mr. soundguy '96

  6 dagen geleden

  28:52 hoe zetten deze collega's auto's vast? Diagonaal 2 wielen vastzetten?

 16. Wheeze_NL

  Wheeze_NL

  7 dagen geleden

  Flinke video, in stukken gekeken. Met de (voor mij) onbekende uitkomst tijdens het kijken was het soms spannend als je begon te vertellen hoe en waarom je zaken op een bepaalde manier deed, nadat er eerder een zin was als "ik wist toen nog niet dat dat een van mijn laatste ritten was" Spannend dus, maar met je bekende stem niet vervelend. Ik hoop dat de sterren nu eens wat langer op lijn blijven staan voor je, en dat je bijvoorbeeld op NLcameras je plek vind, met mooie commerciële video-projecten ernaast. Succes! Ik zie uit naar vlogs over de komende tijd, maandelijks kwartiertje?

 17. valere torfs

  valere torfs

  7 dagen geleden

  RESPECT, Leo !

 18. Paul Jansen

  Paul Jansen

  7 dagen geleden

  Leo, wat een feest jouw prettige rustige stem weer te horen!

 19. Top Cat

  Top Cat

  8 dagen geleden

  8:15 ''en dat FIEHJASUuMENT'' hahahahahaha

 20. Robert Elsinga

  Robert Elsinga

  8 dagen geleden

  Leo, vol verbazing gekeken en meebeleeft wat je hebt mee moeten maken... Tjemig... Ooit een samen met wat motorrijders van het motorforum bij je op visite geweest in het bedrijfspand (heb je het aangeboden schilderij nog ergens?), nu 2 crises en gelukkig ook oplevingen verder. Wat je ook gaat doen, je blijft een sympathieke gast en ik wens je heel veel succes en net zoveel plezier. P.S. de Tikkie werkt niet meer, dus via de bankrekening wat gedoneerd voor alle plezier die ik heb gehad van BodW en nu je NLcameras kanaal. #dikverdiend

 21. Pappadumful

  Pappadumful

  8 dagen geleden

  Ik zou het heel gaaf vinden als je oude of nieuwe auto's of motoren zou gaan reviewen! Leen ze voor één of enkele dagen, licht hem eerst stationair toe; historie, binnenkant, alle eigenaardigheden; en dan een stukje rijden.

 22. Wendy Kooy

  Wendy Kooy

  8 dagen geleden

  Whoo heerlijk geluisterd en bekeken Kwam toevallig hier maar wat maakt u een mooi verhaal

  • leodehaastv

   leodehaastv

   8 dagen geleden

   Dankjewel Wendy! Blijf je toevallig ook hier? 😄

 23. Erik Pathuis

  Erik Pathuis

  8 dagen geleden

  Mocht je een keer mee willen met een chauffeur/ columnist, wees welkom. Voor de lol of voor je werk, ik vind t beide goed. Sterkte met er boven op komen, maar jij hebt al zoveel overleeft, dit lukt je ook wel! Groet Pathuis

 24. G Pierlo

  G Pierlo

  8 dagen geleden

  Mooi verhaal Leo, respect ! ... en delen mensen dit kanaal ;-)

 25. willy1000

  willy1000

  9 dagen geleden

  De schade door jou veroorzaakt is toch verzekerd binnen je bedrijf? Vandaar dat Marco zo nuchter reageerde 😊

 26. Tuffy Der Auswijch

  Tuffy Der Auswijch

  9 dagen geleden

  Goed bezig,mooie filmpjes! Ga zo door zou ik zeggen en laat je niet gek maken!! Groetjes van Willem

 27. Jxppie

  Jxppie

  9 dagen geleden

  Als 1k ste gecommend

 28. Diego De Ketele

  Diego De Ketele

  9 dagen geleden

  Sterk, veel goeie moed en doorzetting. We kijken al uit naar het volgende.

 29. Mike

  Mike

  9 dagen geleden

  Hahaha, ik heb gewoon een NLcameras video van 1,5 uur gekeken. (ik delen dat wel). Dat is op zich al een prestatie Leo, dat je mensen naar een verhaal van 90 minuten laat kijken. Dank voor de update en voor het delen van je verhaal!

 30. Theo Nijhuis

  Theo Nijhuis

  9 dagen geleden

  Wat een verhaal, Leo. Vroeger vele Blikken-op-de-weg gekeken en toen uit het oog verloren. Leuk dat ik je op deze manier opnieuw heb leren kennen. Veel meegemaakt dus. Je kunt er een boek over schrijven. Gelukkig doe je het op de moderne manier.. Met veel plezier en verbazing naar de "Grote Update" gekeken. Mooi verhaal. Ook vanuit het praktische- en technische oogpunt over wat een vrachtwagenchauffeur allemaal tegenkomt. Ik begrijp uit de laatste paar minuten dat je je weer gaat storten op verkeersvideo's. Er zijn honderden video's van verkeershufter en idioten, maar ik mis de video's waarin gewezen wordt over de dagelijkse verkeershandelingen en regels. Mij valt op dat het Nederlandse verkeer steeds verder afglijdt naar een "ik eerst en de rest zoekt het maar uit" mentaliteit. Ik ben misschien iemand van de oude stempel en "regels zijn regels en daar heb je je aan te houden" figuur. Maar bijna niemand geeft meer richting, blijft links rijden en gunt de ander niks meer. Maar goed, gehandhaafd wordt er ook nauwelijks. Jammer. Ik zeg wel eens, wanneer de verkeeragent geprivatiseerd wordt, dan heb ik een andere baan. Wat zal dit veel geld opleveren... Dus je begrijp al wat ik mis op TV / NLcameras: iemand dit weer eens de puntjes op de i zet in het Nederlandse verkeer. En wellicht bepaalde verkeerregels/gewoontes aan de kaak stelt. Denk aan: richting links bij driekwart rotonde. Dit is toch eigenlijk onzin want op de rotonde rijdt je op een rechtdoorgaande voorrangsweg en alleen bij eraf, richting rechts geven. Misschien helpt deze overweging voor inspiratie van je "vlogs". Ik wens je veel geluk toe en dat de komende jaren het vaarwater wat rustiger wordt. Succes !!

 31. Fabian Gort

  Fabian Gort

  9 dagen geleden

  Wat heerlijk om naar te kijken

 32. Rene Noordermeer

  Rene Noordermeer

  9 dagen geleden

  Ha Leo, respect voor je aanpassingsvermogen. Je persoonlijkheid op beeld, stem en houding, zijn altijd als zeer positief gewaardeerd. Zeker weten dat ik je you-tube kanaal ga volgen. Tip: ik kon je niet vinden op Linked-in, maar wellicht 🤔 kun je daar nog meer serieus geïnteresseerden achter je organiseren. Je zou ook een soort lidmaatschap op je kanaal kunnen vragen met als doel professionele zaken te kunnen regelen, zo’n lidmaatschap met een ledenteller in elke aflevering laten zien en een “prijs” in de vorm van een petje of tshirt aan de nieuwe leden verloten. Kijk als voorbeeld maar eens naar de “beer-mony” meter van windsurf-tv channel van Ben Profit

 33. ixyzyxi

  ixyzyxi

  10 dagen geleden

  Zou video’s van 10 minuten maken, heb je de meeste inkomsten en paait het NLcameras algoritme het beste

  • leodehaastv

   leodehaastv

   9 dagen geleden

   Ja, dat weet ik, maar ik leef niet voor NLcameras. Ik maak video’s voor mijn kijkers en voor mezelf.

 34. Jimmy Luchese

  Jimmy Luchese

  10 dagen geleden

  Ja leuk.

 35. Alex1990

  Alex1990

  10 dagen geleden

  Interessant opvatting over het leasen van je aanhanger, toen ik begon als eigenrijder dacht ik ook dat alles betaald hebben de beste optie was maar ben toen toch mijn investering gaan spreiden door een stukje lease en eigen inleg. Echter ben ik door de jaren heen van mening veranderd en vind persoonlijk dat een stukje lease en daarnaast ruim voldoende liquide te zijn en een goede cashpositie je op dit soort onverwachte situaties verder brengt..

  • Alex1990

   Alex1990

   9 dagen geleden

   Transport is en blijft een volatiele markt met weinig marge en bepalen de opdrachtgevers vaak de opbrengsten en de uiteindelijk winsten door het soort werk wat ze je toespelen. Ik denk echter dat jij met de ervaring en kennis heel succesvol kan wezen met NLcameras content over alles wat met voertuigen en vervoer te maken heeft. Een hele schare fans en trouwe kijkers heb je al!

  • leodehaastv

   leodehaastv

   10 dagen geleden

   En daar ontbrak het mij dus aan: die cashpositie.

 36. R Grompie

  R Grompie

  10 dagen geleden

  Dank voor dit mooie filmpje. Het zwarte gat ook van dichtbij gezien, dus heb sympathie voor hetgeen je meegemaakt hebt. Juist goed om hier over te vertellen, en dat is geenszins een grote ik show. Nogmaals, bedankt :)

 37. Prof. Dr. Henk Jan Jansen

  Prof. Dr. Henk Jan Jansen

  10 dagen geleden

  Hallo Leo, mijn respect hoe jij de kijker en alle subscribers steeds maar weer op het puntje van hun stoel weet te krijgen. Wat ik je nog wel wil nageven is dat ik sinds het begin een groot fan ben van je programma en veel heb geleerd van de beelden en mij hiermee ook aan het denken heeft gezet hoe te handelen in het verkeer. Een mooi voorbeeld is het dragen van mijn auto gordel, in de begin period van mijn rijbewijs liet ik deze wel eens gewoon naast mij hangen maar hier was ik snel overheen nadat ik je programma volgde en wat er eigenlijk kon gebeuren als ik hem niet zou omdoen. Mijn dank voor deze wijze lessen en wens je heel erg veel sterkte en success in alles waar je nu mee bezig bent.

 38. MICHEL DILLIONS

  MICHEL DILLIONS

  10 dagen geleden

  Hi Leo , wanneer 1 iemand bemoedigd is bij jouw video , is het dan genoeg ?! Dankjewel , zegen

 39. S Alex

  S Alex

  10 dagen geleden

  Beste Leo, Ik wil jou met heel mijn hart bedanken voor alle mooie afleveringen van Terug-Blik! Vanaf jongs af aan zat ik achter de buis kijkend naar de mooie beelden. Blijf zo door gaan Leo je bent een topper!

 40. zohlandt1973

  zohlandt1973

  11 dagen geleden

  Leo? Zou het niet een idee zijn om die mensen die in Blik op de weg waren staande gehouden en daarna reageerden, nog een keer voor de camera te vragen? En dan te vragen waar ze nu staan in het leven en hoe ze daar dan nu op terugkijken? Of zeg ik nu iets geks? Of heb je dat al gedaan?

 41. Hielke de Bruin

  Hielke de Bruin

  11 dagen geleden

  Nee terug blik op de weg moet blijven zoals het is ik geniet echt van die afleveringen!

 42. koos vanpetten

  koos vanpetten

  11 dagen geleden

  Leo, ik heb genoten van je video, je eerlijkheid en de rust die jij uitstraalt, je hebt nogal het e.e.a. meegemaakt, maar ik ben er zeker van, en dat is echt om je moed in te spreken, dat het je weer gaat lukken, daarom wens ik je alle goeds toe en je gaat met goede moed op naar je volgende succes, daar ben ik zeker van. Wens je daarom Gods onmisbare zegen toe. Heel veel gezondheid en dat er deuren voor je geopend mogen worden.

 43. FG MADNESS

  FG MADNESS

  11 dagen geleden

  De aanhouder wint , op tijd ademhalen, en door !!

 44. Arnd Sizoo

  Arnd Sizoo

  11 dagen geleden

  Leo dat is wel een waanzinnig leuk idee van u dus ik zeg doen, en wat enorm fijn dat u weer terug bent maar nu dan op niet op tv maar gelukkig wel op NLcameras.

 45. R.J.H. Elias

  R.J.H. Elias

  11 dagen geleden

  Ik zeg: DOEN!

 46. Waldo Gadellaa

  Waldo Gadellaa

  11 dagen geleden

  Zo! wat een verhaal. Het leven komt met ups en downs, maar dat was wel een rollercoasterrit. Keep the spirit up Leo.

 47. Sam Canell

  Sam Canell

  11 dagen geleden

  Wat ben jij toch een eerlijke vent, echt top

 48. Rob Bekkering

  Rob Bekkering

  11 dagen geleden

  Wow Leo, wat een verhaal ! Ik heb ook 1,5 uur aan een stuk zitten kijken en luisteren (en dat wil wat zeggen😬). Enorm respect voor je incasseringsvermogen, velen zullen je dit niet nadoen en het bijltje (of erger) erbij neergooien. Fijn dat het nu weer goed gaat maar denk wel goed aan jezelf hè. Ik kijk uit naar je nieuwe vlogs, niet alleen leuk om te kijken (vooral die reisverslagen) maar ook lekker rustgevend 😉

 49. Eric Dulk

  Eric Dulk

  11 dagen geleden

  Heftig allemaal Leo. Ik heb deze film in één keer uitgekeken zonder door te hebben dat het 1,5 uur duurde. Je kan het dus nog steeds. Ik kijk uit naar nieuwe filmpjes. Ik hoop dat de toekomst zonniger zal zijn.

 50. BozeBever

  BozeBever

  12 dagen geleden

  Leo, je bent een verhalenverteller met een prachtige stem. Ik hoop dat je dit nog jaren mag doen! Het ga je goed

 51. Rocky De bruijn

  Rocky De bruijn

  12 dagen geleden

  👍👍

 52. Arnold Moonen

  Arnold Moonen

  12 dagen geleden

  Leo, wat n ontroerend en prachtig verhaal. Je bent n ondernemer uit mijn hart. Helaas moeten we soms door dit soort verschrikkelijke tijden heen en alleen karaktermensen zoals jij kruipen daarna er weer bovenop. Ik wens je echter dat dit je laatste uitdaging is en dat je weer kunt opbouwen/toekomst tegemoet kunt zien. In ieder geval bedankt voor de inspiratie die je ons geeft en daar waar ik een bijdrage heb kunnen of nog kan leveren graag gedaan! Wij moeten elkaar helpen, van de overheid of van alle onwetenden moeten we het niet hebben. Het ga je goed Leo en ik kan niet wachten tot je nieuwe materiaal.

 53. EdgeOfPanic

  EdgeOfPanic

  12 dagen geleden

  @1:04:05 Daarom ga ik in de file altijd rechts achter de vrachtwagens aan, die rijden constanter, rijden om te blijven rijden zeg maar. Zeker omdat de koppeling van mijn auto geen slip heeft (200mm sinterplaat koppeling), tja je moet wat als je 320+ Nm moet overbrengen 😀😀 Dit stuk schrijf ik pas nadat ik de rest van de video heb gezien, wat een verhaal, wat een rot jaar knap dat je jezelf er zo doorheen geslagen hebt!

 54. Arjen

  Arjen

  12 dagen geleden

  Leo, hartstikke bedankt voor deze update, kheb er erg naar uit gezien, kheb de update in 3x af kunnen kijken dus je doet de naam recht aan om het grote update te noemen, in het vervolg iets korter is voor mij persoonlijk prettiger, maar ik heb met heeeeeeel veel plezier gekeken en tijd vrijgemaakt, en dat was het zeker waard, ik ben blij dat het nu weer een stukje beter gaat, ik snap wat je doorgemaakt hebt en hoop op een goede toekomst voor jou Ik hoop de nieuwe video's weer tegemoet te zien, en succes met alles❤️

 55. Gert Luttje

  Gert Luttje

  12 dagen geleden

  Wat een eerlijke man ben je Leo. Zo kom je over. Heel fijn. Wens je veel succes en ik zou graag meewerken mocht je belangstelling hebben. Weten wat ik kan en doe. "Mien Dörp" bij Grandioos Groningen. Wat is het fijn om naar je te luisteren. En te kijken nog steeds.

 56. Flynn Reedijk

  Flynn Reedijk

  12 dagen geleden

  Ga je ook weer een vrachtwagen kopen en ritten maken ondanks de nare tijd? Trouwens heel veel respect.

 57. Ronald Vierkant

  Ronald Vierkant

  12 dagen geleden

  Lastig als je altijd het beste jongetje uit de klas wilt zijn maar het is elke keer wel weer iets om trots op te zijn! En.mooi dat je dan ook met een trots gevoel rondrijdt!

 58. Wim vd Brink

  Wim vd Brink

  13 dagen geleden

  Wat een verhaal zeg, erg open en eerlijk, en blijven doorvechten .. knap

 59. Ray GT6

  Ray GT6

  13 dagen geleden

  1:07:27 ja. Leuk.

 60. Bowy Odink

  Bowy Odink

  13 dagen geleden

  Mooi en eerlijk verhaal Leo! Benieuwd wat de toekomst voor je brengt, komt vast goed!

 61. Alan Turner

  Alan Turner

  14 dagen geleden

  Ik snap het niet: blik op de weg valt wat mij betreft onder de legendarische tv programma's van vroeger, net zoals Kieskeurig, Frits Bom de consumentenman, en tussen kunst en kitsch. Leerzaam, vermakelijk, en zeker nu terugkijkend, nostalgisch. En dan zo'n einde van de serie. Ik ben blij dat de afleveringen + terugblik weer beschikbaar zijn! En wat is Leo verfrissend eerlijk en open!

 62. MrFwenkie van den Boom

  MrFwenkie van den Boom

  14 dagen geleden

  Hey een berger van Amerongen. Nu van Eijck. Sinds 1 januari. (Hellaas). Zou raar zijn als je in je eerste combiritten geen schade rijdt. Pas op met de spoilers he! Succes blik op de weg. Leo Groetjes bergingsspecialist uit Arnhem. Kom een keer koffie drinken.

 63. Miguel Vanhecke

  Miguel Vanhecke

  14 dagen geleden

  Doen 👍

 64. Marvin Hensbergen

  Marvin Hensbergen

  14 dagen geleden

  Ik denk echt dat je de invloed van Blik op de weg onderschat! TV was HET medium in die tijd, een groot percentage van de Nederlanders is opgegroeid met Blik op de weg... Bewust of onbewust neem je dit toch in je op. Je leert gevaarlijke situaties herkennen, bent bewust van een mogelijke politie in burger, en vooral de gevaren herkennen voor motorrijders zal iedereen wel een beetje zijn blijven hangen, en beïnvloed altijd in meer of mindere mate je rijgedrag. Op zo'n grote populatie... ik denk dat blik op de weg zeker wat mensenlevens heeft gered.. Ga door met wat je leuk vindt om te doen, stabiliteit komt er vast aan na al die pech.

 65. massage home

  massage home

  14 dagen geleden

  Wel lachen dat je slecht tegen kritiek kan. Want als iemand kriek geeft schakel je de berichten voor die persoon uit.

 66. Kane Holkamp

  Kane Holkamp

  15 dagen geleden

  Gewoon doen supper leuk

 67. Martijn Draijer

  Martijn Draijer

  15 dagen geleden

  Wauw... ik nam even snel een kijkje en zag anderhalf uur en dacht "ff 10minuutjes dan" De andershalf uur was voorbij voor ik er erg in had, geweldig en respect voor de openheid. En, niet geheel onbelangrijk, blik op de weg zou van mij nog steeds wel op de buis mogen zijn, want de verkeerspolitie programma's die er nu zijn hebben niet de aantrekkingskracht die blik op de weg had. Blijvend jeugdsentiment dus! Bij deze ook gelijk geabonneerd, want je verdiend er veel meer dan wat je nu hebt.

 68. Sven Hagenaars

  Sven Hagenaars

  15 dagen geleden

  Vandaag je oude vrachtwagen met aanhanger gespot op het industrie terrein van Eck en Wiel. Was wel puur toeval dat ik hem zag staan ☺️

 69. CinqPower Albert van Mourik

  CinqPower Albert van Mourik

  15 dagen geleden

  Krijg nou wat, (ik heb deze lange clip in delen bekeken haahah) ik ben ook een keer auto's wezen laden bij Bleeker en de Jongh, ik zie het ineens vanaf het shot van de deurmat . Toch wel weer lachen.

 70. Bouke Nagel

  Bouke Nagel

  15 dagen geleden

  Leo man wat een verhaal, we hebben natuurlijk wel het een en ander meegekregen in de loop van de tijd in je video's maar het komt zo toch wel extra binnen. Ik kijk graag naar je video's, niet alleen om het beeldmateriaal maar zeker ook om de mooie en boeiende en correcte manier waarop je het voorziet van commentaar. Ik zie graag dat je doorgaat en hoop nog veel tegemoet te kunnen zien. Helaas heb ik niet de middelen om je financieel te ondersteunen, ik hoop dat positiviteit ook meetelt. 👍🏻👍🏻👍🏻

 71. Willem Van Poelgeest

  Willem Van Poelgeest

  15 dagen geleden

  Leuk dit om te zien..gelijk geabonneerd ✌

 72. Marout Yasuo Sluijter - Borms

  Marout Yasuo Sluijter - Borms

  15 dagen geleden

  Diepe kuil. Hoe bekend. Ik hoop voor je dat het bij een keer blijft.

 73. minkhs

  minkhs

  15 dagen geleden

  Hoe rijdt zo een MAN - moeilijk door bochten?

  • leodehaastv

   leodehaastv

   15 dagen geleden

   Nee hoor: stuurbekrachtiging.

 74. Ton Bosma

  Ton Bosma

  15 dagen geleden

  Herkenbaar verhaal. Hou vol zet door.

 75. The News Channel

  The News Channel

  16 dagen geleden

  Leo wij willen de Pilot zien waarvoor jullie €85.000 hadden betaald. Daar moet toch nog wat mee te verdienen zijn Leo, echt jammer hoe de grote staats zender je aan de kant hebben gezet ! Wij steunen jou 👍🏻

  • The News Channel

   The News Channel

   15 dagen geleden

   @leodehaastv Ah wat jammer zeg, maar veel succes in de toekomst hopelijk verdien je nog veel €. Wij steunen jou 100% doorzetten!

  • leodehaastv

   leodehaastv

   15 dagen geleden

   @The News Channel Helaas, ik kan de muziek niet meer ‘ontmixen’.

  • The News Channel

   The News Channel

   15 dagen geleden

   @leodehaastv Oh wat jammer zeg ! Is daar geen oplossing voor?!?

  • leodehaastv

   leodehaastv

   16 dagen geleden

   Die Pilot staat hier op m’n kanaal en heet ‘Politiewerk’. Ik weet niet hoeveel views inmiddels maar € 0 opbrengst door muziekcopyright.

 76. rien span

  rien span

  16 dagen geleden

  triest om dit allemaal mee te moeten maken, maar het enige dat ik je mee kan geven is 'hou vol' en hopelijk een goede en groeiende invulling van alle komende zaken.

 77. vanlieroplucas

  vanlieroplucas

  16 dagen geleden

  Wat ben je toch positief persoon, kan menigeen wat van leren! En wat een leuke tv, beetje autotransporten kijken. Morgen zien hoe het afloopt ;)

 78. bart de vries

  bart de vries

  16 dagen geleden

  Mag is vragen wat nu allemaal doet hele week? Kan niet bij baas in loondienst gaan om inkomsten te krijgen gewoon buurt van Hardenberg En hopen ooit weer in auto transport kan terug keren als zzper of zo?

  • leodehaastv

   leodehaastv

   15 dagen geleden

   Ik doe schrijfwerk en af en toe een ‘voice-over’. Vrachtwagens heb ik even van de lijst gehaald voorlopig.

 79. Hrc Honda hrc

  Hrc Honda hrc

  16 dagen geleden

  Respect 👍

 80. Marout Yasuo Sluijter - Borms

  Marout Yasuo Sluijter - Borms

  16 dagen geleden

  Heerlijk om te zien en te horen. Ja, gelede bus is ook zo leuk omdat je van je achterwagen kan genieten. En idd op rotondes niet op het middenstuk komen 🙂

  • leodehaastv

   leodehaastv

   15 dagen geleden

   Ik heb wel eens met een gelede Trolleybus gereden. Super was dat.

 81. Bert Minekus

  Bert Minekus

  16 dagen geleden

  Wow... ik ben een beetje sprakeloos van je verhaal. Grote-Ik-Show? Nee, da's het zeker niet geworden. En ik had ook al niet de indruk dat je zo in elkaar steekt. Ik denk juist dat het heel bijzonder is, dat je dit gedeelte van jezelf hebt (kunnen) laten zien. En ik denk dat veel ondernemers je beschrijving van die 'zwarte vlammen' veel te goed (her)kennen. De 2020-ronde is gelukkig aan mij voorbij gegaan, maar ik was ze in 2016 al eens tegengekomen. Ik ben in ieder geval blij dat je weer in staat bent om te geloven in wat je doet en te doen waar je in gelooft. Zet 'm op Leo. Ik wens slechts het goede!

  • leodehaastv

   leodehaastv

   15 dagen geleden

   Dankjewel Bert, tof!

 82. herman everts

  herman everts

  17 dagen geleden

  Leo, dank voor de Grote Update. Het geeft een duidelijke inkijk in het afgelopen jaar en wat er bij jullie allemaal is gepasseerd. Dat is niet gering. Groot respect voor de openheid die je hebt getoond. Voor de toekomst: vertrouw op je intuïtie en positiviteit.

 83. Raymon Brouwer

  Raymon Brouwer

  17 dagen geleden

  Dank je wel Leo , ik heb groot respect voor de manier hoe je met alles bent omgegaan en met de billen bloot gegaan bent. Het toont wel aan dat je als mens uit het goede hout gesneden bent een mensenmens. ga zo door

 84. lexpee

  lexpee

  17 dagen geleden

  Doen heel leuk.

 85. evdmolen

  evdmolen

  17 dagen geleden

  Zo'n ontzettend indrukwekkend verhaal. Nooit gedacht dat ik de volledige anderhalf uur uit zou kunnen zitten maar ik heb echt geen seconde gedacht 'nu stop ik ermee, dom gezwets". Leo, ik heb heel veel respect voor je en vind het prachtig dat je zo positief uit een vreselijk zwart gat weet te komen! Ik blijf je volgen!

 86. Johan Linsen

  Johan Linsen

  17 dagen geleden

  Dank voor de inkijk in uw leven en succes aankomende jaren het was een mooie interessante video en ik blijf u volgen !!

 87. Milan

  Milan

  17 dagen geleden

  zeg leo ben je van plan als het financieel weer op de rit is opnieuw te beginnen aan zoon vrachtwagen

  • leodehaastv

   leodehaastv

   17 dagen geleden

   Nee hoor. Klaar mee. Niet te doen.

 88. hondenul

  hondenul

  17 dagen geleden

  als het aan de regering ligt nog heeeeeeeeeeeeeeelll lang . Ik weet niet meer waar en hoe ... eerlijk gezegd zijn mijn schouders moe en op . Wel wens ik je het allerbeste toe Leo

 89. Hans van der Vlist

  Hans van der Vlist

  17 dagen geleden

  Bewondering en zeker heel veel respect 👍

 90. F_ 40

  F_ 40

  17 dagen geleden

  youtube wil heel graag dat ik dit filmpje zie . hij staat al een week als eerste in de autoplay

  • leodehaastv

   leodehaastv

   17 dagen geleden

   Dat komt door je handle “F 40”.

 91. Floris Scheidius

  Floris Scheidius

  17 dagen geleden

  Gave video Leo.

 92. Swauters

  Swauters

  17 dagen geleden

  Kan je geen oproep doen om dashcam materiaal in te laten sturen en daar commentaar op geven?

  • Swauters

   Swauters

   17 dagen geleden

   @leodehaastv dat is dan ook weer een goed punt 😅

  • leodehaastv

   leodehaastv

   17 dagen geleden

   Nee. Dan gaan mensen rijden om beelden te verzamelen. Moeten we niet hebben.

 93. Jazz DIRT

  Jazz DIRT

  17 dagen geleden

  Als corona voorbij is organiseer een ritje.. maak daar beelden.. voila motorspecial ;) Ik ga er zijn op mijn 1985 CBX550

 94. Erwijn Mulder

  Erwijn Mulder

  17 dagen geleden

  Kan niet wachten op een terug blik op gesprek ( bij de oude dienders of mensen die zichzelf herkennen via deze NLcameras afleveringen)

 95. ThePruts0r

  ThePruts0r

  17 dagen geleden

  Hee Leo, even een bericht vanuit het, inmiddels uit de winter ontwakende, Canada! 'Even' de nieuwe video bekijken, yeah right..... De 1:33u waren zo om! Leuk om nog een keer een vlog te zien met het auto transport, en daarnaast waardeer ik zo hoe je een inkijkje geeft in je persoonlijk leven. Dat is de kracht van YT; je kunt er veel meer een persoonlijk tintje aangeven. Wat je in het begin ook aangeeft; Geen netmanagers, zendercoordinatoren en weet ik wat voor mensen die er 'iets' van moeten vinden. Nee, gewoon een eerlijke leuke video! Nog even genieten van de oude 'Blikjes' en dan hoop ik echt oprecht dat je weer naar buiten kan om iets leuks te doen. Wellicht is het leuk om een soort specials te maken over jouw persoonlijke visie op verkeer. Auto, motor, truck. En als het geld het weer toelaat, misschien iets internationaals. Je bent hier altijd welkom! Doen we een keer een rit met mijn vrachtwagen over de spectaculairste bergpassen van West Canada. En wat ik geleerd heb sinds ik hier woon; Of je je nu haast of niet, je komt er toch wel. En een wijsheid hier is de volgende: Life of a Trucker: - You are too early? What the hell are you thinking???? - You are too late? What the hell are you thinking??? - You are in time? You wait your turn..... Het ga je goed, doe rustig aan, dan brrekt het lijntje niet

  • leodehaastv

   leodehaastv

   17 dagen geleden

   Hoeie raad!

 96. H8erfisternator

  H8erfisternator

  18 dagen geleden

  Leo, je hebt als persoon iets dat ik tegenwoordig zo enorm mis. Een bepaalde openheid, spraakzaamheid.. Het is lastig om je vinger er op te leggen. Ondanks dat je in Arnhem bent geboren zou ik het haast een soort van 'dorpsmentaliteit' noemen haha. Iets dat Nederland tegenwoordig zo enorm zou kunnen gebruiken van veel meer mensen. Ik kan je alleen maar bedanken voor de tomeloze inzet, niet alleen bij de nieuwe terugblikjes, maar ook voor deze kijkjes in je privé leven (iets dat je ons helemaal niet verplicht bent!). Heel hartelijk dank Leo! Hoop er nog veel van te mogen genieten.

 97. Sander F.

  Sander F.

  18 dagen geleden

  Leuk om (door mij) nog niet eerder gezien materiaal van de transportperiode te zien. Goed om te weten hoe het je al die nare tijd vergaan is. Ook herkenning met je opmerking dat jij de auto's op vier punten vast zet. Nu hoeft dat niet met vier banden, kruislings vast met banden en de andere punten tussen de bokken kan ook. Dat het extra tijd kost valt in het niet indien je mag betalen voor een transportschade, door bijvoorbeeld inveren van het voertuig met een dek erboven.. Als eigen baas heb je daar je eigen keuze in.. voor een chauffeur in loondienst was het voor mij verwarrend.. met een baas die de schadelast naar beneden wilde brengen.. maar een planner die vooral aan de (verloren) tijd dacht..;-) Persoonlijk had ik meer met de automobielen dan de BodW terugblikken, daar ben ik wel een beetje klaar mee, eerlijk gezegd. Wordt een beetje herhaling van zetten, vind ik. Het was mooi in die tijd, voor mij.

 98. George podaholic

  George podaholic

  18 dagen geleden

  Jezus Leo, wat een mooie pieken maar ook bizar diepe dalen hebben jullie doorgemaakt. Ik wens je alle goeds.

 99. Sultan Joessoef

  Sultan Joessoef

  18 dagen geleden

  Met vallen en opstaan gewoon overeind blijven. Bedankt voor je inspirerende verhaal.

 100. Richard

  Richard

  18 dagen geleden

  Leo, je tikkie link werkt niet

Volgende