Auto's & voertuigen

Max had gelijk, hij had door moeten rijden | SLIPSTREAM

Max Verstappen had gelijk: hij had Hamilton er niet voorbij moeten laten in Bahrein. Daarover zijn Allard Kalff en Kees van de Grint het eens met de superster. Verder in deze Slipstream: is Sergio Perez wel een verbetering voor Red Bull? Rijdt Sebastian Vettel bij Aston Martin om Lance Stroll er beter uit te laten zien? En wat maakt Adrian Newey nou zo goed? En uiteraard een terugblik op het eerste Extreme E-evenement ooit. Dat en meer in een nieuwe aflevering van Slipstream.

Abonneer je op ons kanaal: bit.ly/2nA2U1t

Website : www.rtlgp.nl
Facebook : rtlgp
Twitter : rtlgp
Instagram: rtlgp

Reacties 

 1. brimsheli Vaessen

  brimsheli Vaessen

  13 uur geleden

  Beste Kees, Had Red Bull Checo niet moeten opofferen om de snelste ronde te rijden? Dit had weer 1 punt bij Hamilton weg gehouden. Ook al was Checo geen top 10 dan nog was het punt voor de snelste ronde niet naar Hamilton gegaan. Hebben ze hier tactisch toch een klein steekje laten vallen? Bedankt voor jullie show met inhoud! Ga zo door mannen! Mvgr, Kevin Vaessen.

 2. Nicole Theunissen

  Nicole Theunissen

  5 dagen geleden

  Change your ways,to one,turn from lust right now💯⚠️ for What is the deal if you gain the whole world but stil lose your own soul 💤wake up all😴..REPENT❗🩸👎..

 3. bocoy noiu

  bocoy noiu

  6 dagen geleden

  which made it all funnier. Hahaha

 4. ceerw buty

  ceerw buty

  7 dagen geleden

  quest’anno“.

 5. eioshen boboi

  eioshen boboi

  8 dagen geleden

  Heb ergens, dus gerucht, gelezen dat Bottas zijn snelste ronde heeft gereden met bocht 4 buiten het circuit te rijden. Maar kon het nergens terug vinden.

 6. Harrie Hendriks

  Harrie Hendriks

  9 dagen geleden

  Heb ergens, dus gerucht, gelezen dat Bottas zijn snelste ronde heeft gereden met bocht 4 buiten het circuit te rijden. Maar kon het nergens terug vinden.

  • bocoy noiu

   bocoy noiu

   6 dagen geleden

   Als Albon er niet afgereden was door Hamilton had hij zich beter kunnen plaatsen?

 7. John

  John

  9 dagen geleden

  Er gaat een gerucht dat red bull een innovatieve achter ophanging gaan testen. Die schijnt in de bochten de stand van wielen te kunnen veranderen. Weten jullie hier iets vanaf?

  • ceerw buty

   ceerw buty

   7 dagen geleden

   leugen...

 8. Mike Braams

  Mike Braams

  9 dagen geleden

  Voor de fans die vanaf Max tijdperk kijken! De term; De coureur stuurt met zijn gaspedaal! Mogen jullie ff verklaren wat ermee bedoeld wordt?

  • eioshen boboi

   eioshen boboi

   8 dagen geleden

   dit is pas race 1 van hoeveel dit jaar?? let's move on... no point in crying over spilled milk.. learn from it and move on.... next ....... Al dit.. wat als, wat als, BS... saaaiii

 9. Johan B.

  Johan B.

  9 dagen geleden

  Achteraf had Max inderdaad beter door kunnen rijden. Volgende week nieuwe kans.

 10. BoxerEngineSounds

  BoxerEngineSounds

  10 dagen geleden

  In het huidige hyper politieke klimaat in de F1 was max sowieso kansloos in een eventueel dispuut.

 11. Rob Beltman

  Rob Beltman

  11 dagen geleden

  Beste heren, Prima verhaal weer, maar als Allard en Kees niet hebben gehoord of begrepen dat er een officiële opdracht is gekomen van de wedstrijdleiding, dan is dat in ieder geval in strijd met wat Masi zelf na de race heeft verklaard. Masi heeft in zijn persconferentie gezegd: Ik heb het team per radio gedwongen de positie terug te geven. Op dat moment is het niet meer aan Red Bull zelf om te besluiten of ze 'netjes' willen zijn, maar negeren ze een directe aanwijzing van de Race Director (met het kleine, maar wel aanwezige risico op DSQ i.p.v. 'slechts' 5 seconden). >>> Amid the confusion and bickering, Masi attempted to clarify the issue, insisting that Verstappen was forced to give back the position after "gaining an advantage" over Hamilton at Turn 4.Masi explained that it was made very clear in Friday's drivers' briefing as well as in the pre-event notes that "if an overtake takes place with a car off track and gains a lasting advantage, I will go on the radio and suggest to the team that they immediately relinquish that position.

 12. arPos Kraft

  arPos Kraft

  11 dagen geleden

  ehm nee....het negeren van een directe aanwijzing van de raceleiding is een bar slecht idee...zelfs als je technisch gelijk hebt (wat hij overigens niet zou hebben) , kijk dat is niet terzijde dat natuurlijk de stewards wel hamilton hadden moeten waarschuwen na een keer of 4 buiten de baan swengelen... maar de 2 zaken zijn feitelijk niet aan elkaar gerelateerd; buiten de baan gaan zonder overtake...mweh kom je meestal mee weg tenzij je het heel bont maakt... buiten de baan gaan terwijl je een positie wint....not so much...dit zijn overigens ook geen nieuwe regels. komt nog eens bij dat de FIA ook niet vooraf in die memo zei; doe maar wat je wilt; daar stond; we monitoren die bocht niet speciaal maar zie Rule 27.3 van het raceregelement; en die stelt; een racer is verplicht al het redelijke te doen om binnen de baan te blijven (witte lijnen) < NOTE> Dat is dus zelfs niet de curb zoals sommige schijnen te denken, tis jammer maar gewoon correct gegaan Het enige wat ik hier wel op aanmerk is dat volgens mij verstappen al voor hamilton was op dat moment en dat hamilton dus eigenlijk ruimte had moeten geven, en dan had verstappen hem gewoon keurig langzij gegaan

 13. yokidokus1

  yokidokus1

  12 dagen geleden

  Wat ik helaas nergens hoor is de vraag waarom Red Bull er 29 rondes over heeft gedaan om tegen Max te zeggen dat hij ook bij bocht 4 wijd mocht gaan. Het stond toch in de ochtend notulen dat er niet gehandhaaft zou gaan worden? Als je na 4 ronden geen straffen ziet voor Mercedes die wijd gaat, dan zou je toch als RedBull zijnde meteen Max moeten zeggen dat hij ook wijd kan? Uiteraard ben ik ook voor Max maar ik snap niet helemaal waarom Hamilton en Mercedes en de FIA commentaar krijgen van iedereen maar niemand naar RedBull kijkt voor falen in strategie

 14. Wouter Quaak

  Wouter Quaak

  12 dagen geleden

  Allard en Kees , eerste reactie via mr. Flavio komen al ; “Ci ho parlato al telefono - ha detto Briatore - era deluso, anche se sapeva quale sarebbero stati i risultati della Renault quest’anno“.

 15. AH Bloemhoff

  AH Bloemhoff

  12 dagen geleden

  Idee voor de zaterdag: afvalrace.

 16. Bart Kuik

  Bart Kuik

  12 dagen geleden

  Er is maar één reden waarom Alonso en Räikkönen nog rijden, namelijk om de oudere fans binnenboord te houden. De oudere fans (35+) hebben centen te spenderen (privé aankopen én zakelijke contracten) en zijn het product wat aan de sponsoren wordt verkocht. Tussen de generatie Alonso/Räikkönen en de generatie Hamilton/Vettel zit een behoorlijk gat waarin jarenlang geen topcoureurs zijn opgestaan. De fans van toen vinden Hamilton en alles wat daarna komt 'jochies' en bij de FOM zijn ze bang dat we afhaken als er alleen nog maar 'jochies' rijden. Daarom proberen ze dat gat op te vullen met Alonso en Räikkönen, totdat de huidige generatie op een 'natuurlijke' wijze met pensioen gaat en alles weer bij het oude is.

 17. Ruud Rijsdijk

  Ruud Rijsdijk

  12 dagen geleden

  Instant like, weet nu al dat het goed is.

 18. Yep Achternaam

  Yep Achternaam

  12 dagen geleden

  Mooie studio.

 19. Paul Gleysteen

  Paul Gleysteen

  12 dagen geleden

  De kennis van deze heren. Is voor mij smullen geblazen. Ik zal en wil geen enkele uitzending missen. Dank heren voor het delen van jullie kennis.

  • Paul Gleysteen

   Paul Gleysteen

   12 dagen geleden

   @czondag Deze heren hebben meer kennis van de autosport in het algemeen. In hun kleine teen dan gij in uw hele lijf. Als toetsenbordtijger maak je op mij in ieder geval geen enkele indruk!

  • czondag

   czondag

   12 dagen geleden

   Hoezo kennis? Iedereen napraten van wat al gezegd is met een uitzending een week later? Noem ik geen kennis...

 20. Johan NL

  Johan NL

  13 dagen geleden

  Dat Max fanboy gejank moet echt eens ophouden. 1. Er waren geen tracklimits. Dat was allang duidelijk dat die er het hele weekend zouden zijn behalve in de race. 2. Er waren WEL regels voor leaving track and gaining an advantage. Al vanaf het begin van de race en die zijn er altijd. Dus NEE dat is niet halverwege de race ineens ingevoerd. Ze hebben alleen pas halverwege de race een waarschuwing gegeven, maar er is geen regel of wat dan ook anders. 3. Max overtrad een apart beschreven regel over het inhalen van iemand buiten de baan, dan moest je gewoon terug gaan geven. Klaar. RBR heeft het gewoon heel slecht gedaan qua tactiek. En als die prutser dachten dat er track limits lagen dan is dat een nog grotere faal. Dat Max zelf ook niet op de hoogte van deze regels was dan is dat ook voor Max echt een hele grote minpunt. Bij de Ziggo uitzendingen is dat vanaf vrijdag echt wel 100x genoemd, dus alle Max fanboys hadden het ook moeten weten. Dat je het dan als Max zelf niet weet is gewoon een grote faal.

  • Pascal Ras

   Pascal Ras

   11 dagen geleden

   @Ton deze Johanna is/heeft gewoon een beetje een chronische zuurpruim. Ze komt elke week Slipstream kijken en vervolgens zeuren dat deze heren het verkeerd doen, zoals het een echt zeikwijf betaamt. Ik vermoed dat ze ooit een blauwtje heeft gelopen bij het versieren van één van deze twee mannen. Anders zou ik niet weten waar zo veel zuurheid vandaan komt, dat kan echt niet alleen komen door haar maandelijkse hormonale ongemakken. Ik hoop voor haar man/vriend dat ze minder zuur en zeikerig is in het echte leven.

  • Ton

   Ton

   12 dagen geleden

   @Johan NL Inderdaad "Sure". De beelden bewijzen het. Maar die ga jij niet kijken met je anti-Max waas voor je ogen. ;)

  • Johan NL

   Johan NL

   12 dagen geleden

   @Ton Sure xD

  • Ton

   Ton

   12 dagen geleden

   Max was Hamilton in de bocht voorbij gegaan en lag voor de Mercedes toen hij een overstuurmoment had en buiten de lijntjes kleurde...

 21. pear7777

  pear7777

  13 dagen geleden

  Als Albon er niet afgereden was door Hamilton had hij zich beter kunnen plaatsen?

 22. Jim van Ommen

  Jim van Ommen

  13 dagen geleden

  Wat een blamage voor red bull. Ook t.o.v. Max die tijdens de race vroeg waarom en zijn team beweerde dat de raceleiding dit had aangegeven... een halve waarheid is een hele leugen...

 23. Cowan Scott

  Cowan Scott

  13 dagen geleden

  dit is pas race 1 van hoeveel dit jaar?? let's move on... no point in crying over spilled milk.. learn from it and move on.... next ....... Al dit.. wat als, wat als, BS... saaaiii

 24. Nexu Jin

  Nexu Jin

  13 dagen geleden

  Waar meld ik me aan voor GP-slipstream anonymous?

 25. appleletyousmile

  appleletyousmile

  13 dagen geleden

  Een andere suggestie om een race interessanter te maken. Het toevoegen van 1 of meerdere tussensprints tijdens de race, zoals ook in de NASCAR wordt gedaan. Bij de F1 kan dat ook tactisch invloed hebben op de race, wat betreft strategieën.

 26. Serge de Vos

  Serge de Vos

  13 dagen geleden

  Prachtig, hier kijk je als liefhebber elke week naar uit.

 27. Jeroen van Rooijen

  Jeroen van Rooijen

  13 dagen geleden

  Nog 1x over de actie van Max om Lewis voorbij te laten, Zo het niet slimmer geweest zijn om Lewis voorbij te laten (ver) vóór een DRS-detectie punt? Zoals je kunt zien heeft Lewis bij het voorbij rijden van Max zijn DRS open. Als Max de actie had gedaan vóór de een DRS detectie punt had hij het voordeel van DRS gehad.

 28. livemusicdokkum

  livemusicdokkum

  13 dagen geleden

  Veel te netjes geweest ? Misschien al achter de schermen al een deal voor Mercedes ? Volgend jaar ?

 29. Lijnard Peeman

  Lijnard Peeman

  13 dagen geleden

  Ik vraag me eigenlijk af of het token systeem nog invloed heeft op de verdere ontwikkeling van Mercedes gedurende het seizoen? Ik neem toch aan dat mede daardoor niet zomaar de “ voorsprong” van Red Bell kunnen inlopen. Misschien kan dat volgende keer nog aan bod komen?

 30. P//MBECH

  P//MBECH

  13 dagen geleden

  Dit programma is zo lekker sappig, helemaal goed.

 31. Gaby van Dinteren, PMP

  Gaby van Dinteren, PMP

  13 dagen geleden

  Beetje naar het resultaat toelullen. Als Max door was gereden en 2e geworden door de 5s straf, dan had iedereen gezegd dat hij de plaats terug had moeten geven en er nog een keertje langs had kunnen gaan met DRS. Het was een split seconde beslissing en ws was het allebei niet genoeg geweest voor de winst.

  • Jeroen Top

   Jeroen Top

   13 dagen geleden

   Goed zo Gaby

 32. The Joshua Tree

  The Joshua Tree

  13 dagen geleden

  We hebben het al jaren over de strijd tussen Max en Hamilton. Maar na de eerste race van dit jaar heb ik voor het eerst het gevoel dat er een kantelpunt is gekomen in de macht die in handen is van Hamilton. Ik kijk dan ook enorm uit naar het vervolg van het seizoen. En heren....thanks voor dit leuke programma. Kijk er iedere week weer naar uit. Laten we hopen op een schitterend F1 jaar.

 33. Kenneth Van Der Zalm

  Kenneth Van Der Zalm

  13 dagen geleden

  Zwaktebod om hier te suggereren dat Max dmv regels overtreden en opzettelijk een straf pakken, de race had moeten uit rijden. Hij had de snelste auto, de jongste banden, de snelste pitstop. Geef gewoon toe dat Hamilton te goed was. Volgende keer beter. Maar toch niet dit soort taferelen?!?

  • Ton

   Ton

   12 dagen geleden

   Te goed? Max was hem voorbij nog voordat hij de baan even verliet!

 34. f W

  f W

  13 dagen geleden

  hamilton heeft NIET GEWONNEN.. hij heeft de winst GEKREGEN ..... En JA Max had gewoon door moeten rijden ..

 35. Jordi Lensink

  Jordi Lensink

  13 dagen geleden

  Dat verhaal van de auto’s met lage rake aanpassen naar auto’s met hoge rake en of dat wel of niet zou mogen, daar is toch dat hele systeem met de ontwikkelingstokens voor? Als het binnen die regelementen zou kunnen, dan is het toch legaal om je auto op die manier aan te passen?

 36. MC BARROSO

  MC BARROSO

  13 dagen geleden

  Het heeft geen zin om daarover te discussiëren. Als het kalf verdronken is, dempt men de put. Natuurlijk was het een matig weekend van Red Bull. Ze hadden eerder in moeten grijpen met klagen, niet nadat er zoveel rondje's buiten de baan waren gereden. Ze gaven pas groen licht aan Max na hoeveel ronden? Precies, matig optreden van Red Bull, leer momentje. Kijk, ik ben Max fan, maar het is niet gezegd dat hij 5 sec had gepakt, dat is pure speculatie. Ten eerste waren ze banden daarna op, en ten tweede had hij misschien wel 10 sec gekregen. Dus we kunnen er lang over napraten, maar het heeft geen enkele zin.

 37. Joost vm

  Joost vm

  13 dagen geleden

  Leuk weer jongens en dat op 2e paasdag. Maar jullie gaan in mijn ogen compleet voorbij aan de lichte straf voor inhalen buiten de baan. Wat is nou 5 seconden vs. een hele stint achter iemand zitten en tientallen seconden verliezen? Dan wordt er straks alleen maar buiten de baan ingehaald. Wat een grap is de F1 aan het worden.. :-(

 38. Jerry

  Jerry

  13 dagen geleden

  Max krijgt nog genoeg kansen voor een revance. Niet blijven hangen in wat was. Gewoon verder gaan en genieten van de spannende momenten die het dit jaar zal brengen. Het geld maakt ook hier het verschil. 😤

 39. Ronald Grey

  Ronald Grey

  13 dagen geleden

  Theorie klopt, echter in dat geval hadden ze Verstappen waarschijnlijk 10 seconden penalty gegeven.

 40. C F

  C F

  13 dagen geleden

  Heerlijke aflevering weer!

 41. Gustaaf Leenders

  Gustaaf Leenders

  13 dagen geleden

  Beste F1 podcast van Nederland. bedankt!

 42. Bram Bilars

  Bram Bilars

  13 dagen geleden

  Heren ik heb eigenlijk twee vragen: Terugkomende op de kwalificatie is hoe jullie denken om weer terug te gaan naar single lap qualifying zoals ze dat vroeger deden ipv sprintrace Vraag twee is waarschijnlijk al vaker behandeld maar zouden jullie niet liever zien dat er weer twee of misschien wel 3 banden leveranciers in de F1 komen net als in de tijd Michelin Bridgestone, zeker omdat banden tegenwoordig erg bepalend zijn.

 43. rikkierikkie

  rikkierikkie

  13 dagen geleden

  Wat een onzin dat F1 te lang aan het format heeft vastgehouden. Iets wat niet stuk is hoef je niet te repareren. F1 is altijd geweest, het beste team wint. Klaar. Het kunstmatig spannend maken hoort naar mijn mening niet thuis in de konings klasse. Het is maar een mening natuurlijk.

 44. Roberto de Haan

  Roberto de Haan

  13 dagen geleden

  Leuke uitzending misschien om f1 te veranderen sommige banen andersom rijden oude banen terughalen.😀🖒

 45. Sander

  Sander

  13 dagen geleden

  Kees had wel degelijk gelijk over waar de foto is genomen. Het was op Suzuka in 1995. Maar waarschijnlijk in de training, aangezien Moreno uitviel in Suzuka.

 46. Wim Dreesen

  Wim Dreesen

  14 dagen geleden

  Dr. Helmut Marko heeft intussen aan een Duits F1 blad verklaard dat het niets had uitgemaakt of Max zijn positie niet had teruggegeven aan Hamilton. Volgens Marko waren zijn banden op dat moment niet goed genoeg meer en heeft men ook in de tweede helft van de wedstrijd vanwege koelingsproblemen het motorvermogen moeten terugdraaien. Meer dan waarschijnlijk zou Max dus niet de vereiste 5 of 10 seconden hebben kunnen uitlopen op Hamilton. Het feit dat de auto van Max ook differentieelproblemen had van bij het begin van de race, heeft er ook voor gezorgd dat Max nooit de nodige voorsprong heeft kunnen opbouwen op Hamilton (en zorgde bovendien voor meer slijtage op de achterbanden). Overigens heeft Hamilton in bocht 4 ongeveer 0.2 sec per ronde gewonnen bij het overschrijden van de track limits, aldus Marko nog.

 47. ArmAMajor

  ArmAMajor

  14 dagen geleden

  Erg fijn dat er weer een nieuw seizoen Slipstream is. Ik keek daar net zo naar uit als het F1 seizoen zelf!

 48. Alex Bernadina

  Alex Bernadina

  14 dagen geleden

  De F2 weekeind met 2 sprint en 1 hoofdrace was mega spannend. n weekeind van F1 met sprint en Race: why not!?

 49. coert eilander

  coert eilander

  14 dagen geleden

  bedankt dat jullie toch ff aan Sabinne hebben gedacht, had vorige keer al gezegd

 50. Sims rhythm channel

  Sims rhythm channel

  14 dagen geleden

  Hallo, Jullie hadden het over de test sprint races. Met het oog op meer spanning., maar als we die 300km nu een 50 of 100 km langer zouden maken is dat niet iets? Ga zo door mannen ik kijk welke maandag weer uit naar jullie commentaar Groetjes Simke vd Zee

 51. Clubber Lang

  Clubber Lang

  14 dagen geleden

  Met 2 tokens gaat het Mercedes überhaupt nooit lukken om het volledige concept aan te passen.

 52. Ronald Montijn

  Ronald Montijn

  14 dagen geleden

  Kunnen jullie niet per race een soort tech talk maken net zoals dat bij F1 gebeurt? Ik ben het met @Karel Hoogendoorn eens dat we ernstig behoefte hebben aan meer technische diepgang bij formule 1. laat het slappe gekletst rustig aan anderen over, jullie hebben beide de technische know how om er een kwalitatief veel betere show te maken, dan wat we bij ziggo voorgeschoteld krijgen.

  • Sander van Westing

   Sander van Westing

   13 dagen geleden

   Jaaa!!

 53. Mike Braams

  Mike Braams

  14 dagen geleden

  25:40 Dank jullie wel voor deze aandacht!

 54. tom weetikveel

  tom weetikveel

  14 dagen geleden

  Geert Wilders of Nico Rosberg🤣🤣. Tja, ze zijn in ieder geval even sympathiek

 55. benoit declercq

  benoit declercq

  14 dagen geleden

  Gaste dankje om Sabine queen of the green hell te vernoemen .. ik ben al wekenlang iedere dag aan t vloeken .. she s legend .. gone way to early .. full of beans ( J clarkson)

 56. Patrick van de Sluis

  Patrick van de Sluis

  14 dagen geleden

  Kees is super geïnformeerd , prachtig om naar te luisteren !!!! Geweldig

  • lange71 krakapoi

   lange71 krakapoi

   8 dagen geleden

   Ja dat is tegenwoordig iets bijzonders jammer genoeg

 57. 999 Ali

  999 Ali

  14 dagen geleden

  Special. Crashtappen. Lolz. Hehe. Crashtappen word nooit. Champion.

 58. Mousje

  Mousje

  14 dagen geleden

  Ik vind dat we eerst maar eens moeten wachten met een nieuw format tot dat we meer weten hoe de nieuwe auto's het gaan doen na 2022.

 59. tweakradje

  tweakradje

  14 dagen geleden

  Als RB zelf heeft besloten de positie terug te geven zijn het enorme losers. RB had wel meer issues. Motor teruggeschroefd ivm hitte, dif probleem, afgebroken onderdeel in quali. Teams hebben geen tokens meer om geometrie aan te passen. Alleen aero mag je vrij aanpassen. Motor nog 1 keer dit seizoen. Kortom Mercedes komt er wel weer bovenop met hun resources. Kan niet wachten op Imola.

 60. Ton

  Ton

  14 dagen geleden

  In de analyze van Lando Norris was duidelijk te zien dat Max Hamilton OP de baan had ingehaald en pas daarna een overstuurmoment had en de baan afschoot. Dus met een protest direkt na de race had Max een sterk punt kunnen hebben om niet gestraft te worden.

 61. Ton

  Ton

  14 dagen geleden

  Volgens Helmut Marko reed Max met een terug gedraaide motor vanwege een software probleem. Max' auto is dus nog sneller dan nu lijkt. :-)

 62. The fleeing dutchman

  The fleeing dutchman

  14 dagen geleden

  F1 heeft geen sprint races, reverse grid, etc, etc. nodig. Het enige wat F1 écht beter zou maken is de mogelijkheid om binnen 1 seconde of minder ten opzichte van de voorganger te kunnen rijden zonder te veel down force, etc. te verliezen zodat je kan inhalen. Dat zou elke race spannender maken. Het tweede is dat we regels moeten hebben die racen/inhalen zouden moeten bevorderen in plaats van de aanvaller te bestraffen. Kijk naar Max en Charles in Oostenrijk 2019 of naar Max en Kimi in US 2017 (?) waarbij echte inhaal acties direct onderworpen worden aan mogelijke sancties. En ook nu weer in Bahrein. Laat de heren racen! En wat dan nog, als je een keertje een stukje van de baan afsnijd? Als dat niet constant gedaan wordt en alleen in het heetst van de strijd, dan is het toch goed? Dat is wat het racen spannend maakt en voor ons als toeschouwer, zorgt dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Blijkbaar mocht Max wel Charles buiten de baan passeren tijdens de GP van England in 2019, en boy, wat hebben we toen een spannend gevecht gezien met een Max die naar buiten werd gedwongen maar met het gas erop, toch Charles voor wist te blijven buiten de baan. Meer van dat soort acties en minder dat betuttel aub, dan krijg je vanzelf actie en spannende races.

 63. Mark M

  Mark M

  14 dagen geleden

  Fijn dat jullie ook aandacht hebben gegeven aan Murray Walker maar ook aan Sabine Queen of the Ring 4ever, ongelofelijk hoe snel die was. 🤯

 64. Conny Gerritsen

  Conny Gerritsen

  14 dagen geleden

  Leuk dat jullie ook aandacht besteden aan Extreme E!

 65. nvl571

  nvl571

  14 dagen geleden

  Albon 😴

 66. Roy

  Roy

  14 dagen geleden

  Lekker negatief blijven nog maar een keer, Perez hoeft niet de hemel ingeprezen te worden, hij hoeft ook niet vergeleken te worden met Albon. Hij reed een goede wedstrijd en reed netjes meerdere keren naar voren, klaar is kees. (van de Grint) Vergelijk met dat Albon minder is, dat hij geen goede tweede rijder heeft hiermee niks te maken en is niet besproken. De negativiteit uit de vorige youtube vid komt vooral vanuit het Slipstream honk wat blijkbaar een snaar heeft geraakt gezien dit vandaag nogmaals moest worden verdedigd..

 67. iCANNcu

  iCANNcu

  14 dagen geleden

  hoe??? zo!

 68. Rob

  Rob

  14 dagen geleden

  Ik denk dat het ook wel eens een keer goed is om gewoon "netjes" als je buiten de baan ingehaald hebt de positie terug te geven... Tuurllijk het kan je de winst kosten (en dat deed het dit keer ook) maar je voorkomt ermee dat je een steeds slechtere reputatie krijgt als rijder die aanstuurt op straffen en het proberen die te omzeilen. Als hij ervoor was gebleven en 5 seconden gepakt had dan was er toch een sfeertje blijven hangen als na Oostenrijk 2019 waarbij de ene helft van de wereld het allemaal geweldig vindt en de andere helft het een schoftenstreek vindt, en dat voorkom je hier mee.

 69. DANCING ROACHES

  DANCING ROACHES

  14 dagen geleden

  1e veldslag verloren maar niet de oorlog...#nevergiveup

 70. Wim Baas

  Wim Baas

  14 dagen geleden

  Even over die foto: is idd een Forti Corse. Roberto Pupo Moreno en circuit lijkt mij Interlagos, Brazilie!

 71. Bas Rutteman

  Bas Rutteman

  14 dagen geleden

  Nog over Perez: Ook al wordt Perez inderdaad alom geprezen voor zijn race van vorige week, alsnog kan je niet ontkennen dat hij gewoon prima gereden heeft en weinig steken heeft laten vallen. Aangezien de resultaten de afgelopen tijd bij de tweede coureur zijn tegengevallen is het positieve verassingseffect nou eenmaal groot en wordt iedereen natuurlijk enthousiast. Ik vind het een beetje zuinig om te zeggen dat hij gewoon doet zoals het hoort; zo nuchter zou ik het niet nemen :p. Gewoon goed gedaan vind ik mooier. PS: Albon en Gasly zijn overigens ook gewoon sterke coureurs die echt niet onderschat moeten worden (kijk hoe Gasly nu bij AT rijdt). Er zijn zat voorbeelden van topcoureurs die plots afglijden simpelweg door een samenloop van omstandigheden. De sport is genadeloos en kortstondige doordurende slippertjes worden gewoon direct afgerekend. Kijk naar Vettel. Een topcoureur, en nu betwijfellen een hoop mensen zelfs zijn kwaliteit toen hij zijn prijzen binnenhaalde...

  • pear7777

   pear7777

   13 dagen geleden

   Btw, zou Albon het beter gedaan hebben, als Hamilton hem er niet afgereden ha

  • Bas Rutteman

   Bas Rutteman

   14 dagen geleden

   Als rijder hoeft hij zich ook niet meer te bewijzen lijkt me, dat heeft hij vorig jaar vaak gedaan. Nu moet het gewoon ook bij Red Bull lukken.

  • Bas Rutteman

   Bas Rutteman

   14 dagen geleden

   @Elco de Bruijn Hoezo dan? Als iedereen nu van Max verwacht dat hij kampioen wordt en dat hij dat vervolgens ook doet kunnen we best concluderen dat hij een goed seizoen heeft gereden lijkt me.

  • Elco de Bruijn

   Elco de Bruijn

   14 dagen geleden

   Hij deed gewoon wat hij moest doen. Albon zijn eerste race in Spa in de RB reed hij ook van p20 naar 5. So far hetzelfde dus hij moet zich echt nog bewijzen

 72. lionemessi

  lionemessi

  14 dagen geleden

  Ga je de wedstrijdleiding dan negeren. Ik denk puur politiek gezien. kwa reputatie en de gunst van de wedstrijdleiding houden denk ik dat het luisteren wel het verstandigste is. Krijg je straks anders alles tegen ben ik bang.

 73. The Milfennial

  The Milfennial

  14 dagen geleden

  Gordon Murray heeft de allermooiste autos in de F1 geschiedenis ontworpen. Onder andere de Brabham BT52.

 74. Gino Ghiorsi

  Gino Ghiorsi

  14 dagen geleden

  wat ik niet begrijpt is waarom Max geen gebruik heeft gemaakt van de .mogelijkheid om in bocht 4 ook over de streep te gaan net als Hamiltom. niet opgemerkt door het team van RB??? en iedereen wist dat tijdens de race mogelijk was....

 75. Mark Van Dinter

  Mark Van Dinter

  14 dagen geleden

  Deze 2 mannen is precies tin Coronel. Geen kritiek op max wel op iedereen. Ik weet zeker dat Perez vroeg of later gaat ie max verslaan

  • Mark Van Dinter

   Mark Van Dinter

   14 dagen geleden

   Max slechte coureur ga je zien in Imola snelle auto. Toch 2de domme fans

  • Robin

   Robin

   14 dagen geleden

   Misschien eens wat vaker kijken naar dit programma, dan begrijp je dat jouw reactie best wel dom is.

 76. hben01

  hben01

  14 dagen geleden

  Hoor niemand over de invloed van de vloerschade die Max op zaterdag opliep tijdens de kwalificatie. Op de beelden zag je er een stuk afspringen. Heeft dit hem rondetijd gekost tijdens de race of niet?

  • Alex Bernadina

   Alex Bernadina

   14 dagen geleden

   onder parc ferme gerepareerd, dat mag.

  • Chopstick Cheppo

   Chopstick Cheppo

   14 dagen geleden

   Volgens mij was de schade voor de race nog gefixt

 77. schummiehugo

  schummiehugo

  14 dagen geleden

  bedankt kees en allard. fijn dat je toch wat aandacht hebt gedaan aan murray en sabine . super !!!! laten we maar naar de volgende race gaan, en gaan we zien wat onze max gaat doen.. hoop winnen ! geweldig en hoe mooi zijn de verhalen van jullie,, ik mag hier graag naar luisteren. ver voor mijn tijd maar echt geweldig. nogmaals dank. allard en kees gr en zie je graag weer de volgende keer !

 78. Hans Maes

  Hans Maes

  14 dagen geleden

  Wat een trieste sport journalistiek! Promoten om vals te spelen is niet OK. Eesrt owv de regels linken naar het voetbal en de hands regels in strafschopgebied en dan nu dit... Zo triest. Mijn respect naar RB is enorm toegenomen na de gentlemens melding om Lewis terug voor te laten. Het siert hen enorm niet tegenstaande dat ze hele seizoenen lopen te zeiken dat andere niet volgens de regels rijden. Wat enorm jammer van deze 2 race-kerels.

  • Hans Maes

   Hans Maes

   14 dagen geleden

   @Robin Als ze in een eerder filmpje zeggen dat ze de regels in het voetbal goed vinden omdat deze zwart/wit zijn en geen ruimte laten voor interpretatie en het filmpje erna zeggen dat Max de eerste plaats had vast moeten houden promoten ze hier de fair play regels niet. Dat wat Lewis deed doet er hier niet toe en laat ik ook in het midden. Nogmaals veel respect voor de RB pitwall voor de melding dat Max de plaats terug moet geven! Zeer sterk signaal van hen!

  • Rob

   Rob

   14 dagen geleden

   @Robin Ik ben het er mee eens dat het veel sportiever is om na een foutje je plek meteen terug te geven in plaats van het uit te laten lopen op straf, protest, en dat soort dingen.

  • Robin

   Robin

   14 dagen geleden

   Ze promoten niet om vals te spelen. Dit heet creatief omgaan met de baan restricties die door race control gedoogd werden. En als race control het toch vals spelen zou vinden, had Max de straf geaccepteerd, zo zeiden ook de heren. Dus tja....

 79. TJ Roelsma

  TJ Roelsma

  14 dagen geleden

  Ik denk dat Red Bull dacht dat de wedstrijdleiding de order zou geven om de positie terug te geven en dus meteen Max opdracht gaf dat te doen. Het kan zijn dat ze bang waren dat Max die order zou negeren als die enkele rondes later zou komen en mogelijk een zwarte vlag (diskwalificatie) zou krijgen. Bovendien is het de eerste race van het seizoen, dus waarom zou je onnodige risico's nemen?

 80. L.GH. Djoetma

  L.GH. Djoetma

  14 dagen geleden

  Die foto is genomen op Suzuka in 1995. De auto is inderdaad een Forti-Ford en wel de FG01-95. Of Max door had moeten rijden? Lijkt me logisch. Dat was de beste kans om 5 seconden weg te rijden. Ik vraag me af of dat wel mogelijk was, maar dat is een tweede. Wel vreemde communicatiefouten trouwens, dat RBR dus kennelijk geen opdracht gekregen heeft, want dat zei Horner toch echt. En iets soortgelijks bij Mercedes over die tracklimits waarover Masi ook zegt dat ze die opdracht nooit gegeven hebben. Overigens heeft Masi aangegeven dat het ook een 10 seconde penalty had kunnen zijn: www.racefans.net/2021/03/28/track-limits-policy-did-not-change-during-race-despite-hamiltons-warning-says-masi/ Dat Alonso een aardige gozer zou zijn, daar heeft Ernest Knoors toch andere ideeën over. Dat idee dat Alonso zelfs bij Toyota vervelend was, is hij een van de eersten van die dat stelden. Kan best één op één een aardige gozer zijn, maar in bredere zin is het gewoon geen beste vent om mee te werken, zoveel blijkt. Als alles goed gaat blijven lachen kan iedereen. Je maakt als karakter het verschil wanneer het slecht gaat ook nog steeds mensen te motiveren en geen oorlog te maken.

 81. Maurice Matla

  Maurice Matla

  14 dagen geleden

  Hij doet het zelf. Op de baan blijven punt. Je moet er hewoon een duidelijke regel van maken elk wiel ernaast ga maar een minuut stilstaan in de pit. Moet je eens zien hoe goed ze het kunnen.

 82. j de vries

  j de vries

  14 dagen geleden

  Max was er al voorbij, voordat hij de baan verliet. Hij had prima kunnen aanvechten dat er geen voordeel was.

  • Peter Boot

   Peter Boot

   12 dagen geleden

   Idd! Hij duwde hem naar buiten!

  • Johan NL

   Johan NL

   13 dagen geleden

   Hartstikke verkeerd. Duidelijke regel dat het verboden is, dus die slappe fanboys moeten eens kappen.

  • Jussaa 19

   Jussaa 19

   13 dagen geleden

   @Henk Jansen hij remt gewoon op een normaal punt. Hij overshoot die bocht niet. Als ie nou te laat had geremd dan was ik 't met je eens geweest, maar hij remt gewoon bij het 100 meter bord, net zoals ieder ander

  • Jussaa 19

   Jussaa 19

   13 dagen geleden

   @ErikIsDik432 precies

  • Henk Jansen

   Henk Jansen

   13 dagen geleden

   @Maurice Matla eens, alhoewel het een advies van de rijders was om niet te straffen tijdens de race in 2020.

 83. Steinstra 1961

  Steinstra 1961

  14 dagen geleden

  Mercedes gaat zo snel mogelijk komen met de diffuser van McLaren.

  • Twan J

   Twan J

   14 dagen geleden

   @Steinstra 1961 heb de video ook gezien, en ff net een paar stukjes terug gekeken. Maar rond 10m zeggen ze dat ze het niet zeker weten. De middelste Schotten mogen geen deel zijn van de diffuser als ze langer zijn. Dat hebben ze bij the race ook gezegd bij de review van de Mclaren. Maar die extra lange Schotten isoleren alleen het middelste gedeelte van de diffuser. Ze hebben daarmee nauwelijks invloed op het probleem wat er is aan de buitenkant van de diffuser. Ook the race en veel teams dachten dat low rake beter zou zijn. Omdat je de vloer effectiever kan afsluiten van de buitenlucht. Dat is ook zo gebleken. Maar het volume onder de vloer en diffuser is veel kleiner. En daarmee veel gevoeliger voor lekkages van hoge buitendruk naar de lage druk onder de vloer. Dat ga je niet oplossen met twee iets langere schotten heel dicht bij de hartlijn van de diffuser. Maar we gaan het zien. Mercedes zal zeker nog wel performens vinden of het genoeg zal zijn weten we niet. Maar ze kunnen in iedergeval niet heel snel compleet overschakelen naar de 2022 auto. Dat voordeel hadden ze andere jaren niet. Verder maakt het me niet uit wie er kampioen wordt hoor. Als er maar om gestreden wordt qua ontwikkeling en natuurlijk op de baan.

  • Steinstra 1961

   Steinstra 1961

   14 dagen geleden

   @Twan J Nope. het kost geen enkele token. En het geeft wel degelijk voordeel, zoals Garry Anderson uitlegt in de laatste video van The Race.

  • Twan J

   Twan J

   14 dagen geleden

   Dat kan zomaar niet. Het moet uit een deel zijn dus het moet onderdeel zijn van de gearboxcasing. En dat kost minimaal 1 token. Die hebben ze nmisschien nog wel maar dan kunnen ze niks anders meer. Bovendien schijnt het voordeel niet zo heel groot te zijn. Andere teams hebben er ook naar gekeken maar gekozen het niet te doen.

 84. bold fella

  bold fella

  14 dagen geleden

  Mooie studio. Geluid kan wel beter. Achtergrondruis is moeilijk te negeren. Klinkt als een oude filmcamera op de achtergrond.

  • Chopstick Cheppo

   Chopstick Cheppo

   14 dagen geleden

   @bold fella er is inderdaad wel sprake van een kleine ruis

  • PandaTerminator

   PandaTerminator

   14 dagen geleden

   @bold fella ik gebruik ook koptelefoon hoor geen probleem hier, heb net getest via gsm en heb hier ook geen last van

  • bold fella

   bold fella

   14 dagen geleden

   Zit echt in het achtergrondgeluid. Misschien hoor ik het beter omdat ik een koptelefoon gebruik.

  • PandaTerminator

   PandaTerminator

   14 dagen geleden

   Hier geen last van. Mischien je speaker/koptelefoon nakijken?

 85. Karel Hoogendoorn

  Karel Hoogendoorn

  14 dagen geleden

  Als jullie een wekelijkse uitzending zouden maken puur gericht op alle technische aspecten van de F1 (car concepts, track analyses, reglementen etc. ) zouden jullie volgens mij een hele grote groep kijkers blij maken Allard en Kees. Voor mij is dit programma dé go-to voor m'n F1 achtergronden. Thnx!

  • Karel Hoogendoorn

   Karel Hoogendoorn

   12 dagen geleden

   @pear7777 Dat was de gedachte. Kees lijkt veel te weten.

  • Karel Hoogendoorn

   Karel Hoogendoorn

   12 dagen geleden

   @Johan NL Doe ik inmiddels ook zeker. Ik kreeg een paar leuke tips van behulpzame mensen hier. Ik ben ook een beetje een noob hoor, maar heb een zwak voor authenticteit en passie. En Allard en Kees hebben een leuke dynamiek samen en zetten een gezellige sfeer neer. Maar dankjewel voor je advies!

  • Johan NL

   Johan NL

   13 dagen geleden

   Als dit zwakke programma al jouw programma is voor achtergronden dan moet je echt eens verder kijken.

  • pear7777

   pear7777

   13 dagen geleden

   Slipstream EN een andere met weetjes!?

  • L.GH. Djoetma

   L.GH. Djoetma

   13 dagen geleden

   @Karel Hoogendoorn Graag gedaan. Leuk dat je het kon waarderen.

 86. bakker071

  bakker071

  14 dagen geleden

  Ja Max kon wel zeuren naar zijn team na de wedstrijd, hij heeft zelf het gas los gelaten.

  • bakker071

   bakker071

   14 dagen geleden

   Hij had hem nooit voor moeten laten in mijn opinie, punt uit

  • L.GH. Djoetma

   L.GH. Djoetma

   14 dagen geleden

   @bakker071 Dat was wel wat anders natuurlijk omdat dat in gevecht met een teamgenoot was. Nu gaat het om het team dat denkt dat ze een order van de wedstrijdleiding hebben gehad. De straffen voor niet luisteren naar de wedstrijdleiding zijn niet mild.

  • bakker071

   bakker071

   14 dagen geleden

   @L.GH. Djoetma Hoeveel keer heeft Hamilton wel niet teamorders genegeerd? Abu Dhabi 2016 bijvoorbeeld.

  • L.GH. Djoetma

   L.GH. Djoetma

   14 dagen geleden

   Je kan uit het commentaar achteraf over dat hij liever was doorgereden dat hij niet zelf het gas losgelaten heeft en zijn team hem dat opgedragen heeft? Als hij ervoor kiest niet te luisteren naar zijn team heeft hij natuurlijk een probleem.

 87. #PuraLeña

  #PuraLeña

  14 dagen geleden

  Had weinig aan de race veranderd. Maar wel heel veel aan organisatie van wedstrijdleiding. Maar regels anders interpreteren na halve wedstrijd, is echt een blamage voor de sport

  • Johan NL

   Johan NL

   13 dagen geleden

   Er is helemaal niets halverwege de wedstrijd gewijzigd? Dat is echt zulke dikke onzin die de fanboys verzinnen.

  • #PuraLeña

   #PuraLeña

   13 dagen geleden

   @inflatable2 Correct. Hebben (bewust of onbewust) liggen slapen. Ondertussen had Lewis al wel 29 ronden voordeel genoten door regels niet te handhaven. Is triest dat hij hier daarna eerst voor gewaarschuwd wordt. En niet gelijk bestraft voor herhaaldelijk overtreden van de regels. En hiermee dus een blijvend voordeel on bestraft heeft gekregen. Gewoon VAR. En elke overtreding direct automatisch aan de teams sturen. 3 of 5 overtredingen en straf.

  • inflatable2

   inflatable2

   13 dagen geleden

   De regels hebben ze niet veranderd, wel de handhaving.. Artikel 27.3 van het algemene F1 regelement was gewoon van toepassing ook voor bocht 4, dat werd alleen pas gehandhaafd nadat Red Bull er iets over zei op hun boordradio naar Max omdat Lewis dat artikel constant aan het overtreden was (je best doen je auto op de baan te houden en niet zonder goede reden de baan mogen verlaten).. Mercedes en Lewis Hamilton maakte in het begin van de race gewoon slim gebruik van de laksheid van de FIA om de eigen regels consequent te handhaven..

  • #PuraLeña

   #PuraLeña

   14 dagen geleden

   @Jos den Hartog En komen er nog erg eenvoudig mee weg.

  • Jos den Hartog

   Jos den Hartog

   14 dagen geleden

   Het is een DOODZONDE! Tijdens een spel mag je nooit de regels veranderen!

 88. TitanMode

  TitanMode

  14 dagen geleden

  Mensen, stop met al die excuses waarom Max niet won in de beste auto en nieuwere banden, gewoon mee stoppen. Max had moeten winnen en faalde en iedereen komt met smoesjes waarom Max niet won en daar wordt ik zo schijtziek van, neem gewoon je verlies en op naar de volgende race. Max is niet op het niveau van Lewis, dat is duidelijk.

  • Bro Yout

   Bro Yout

   13 dagen geleden

   @TitanMode Was reactie op 040 EHV die wist dat Lewis een 6voudig wereldkampioen was (ipv de 7 die hij heeft). Lekkere fan ben je dan :-D Maar ter zake: jammer dat jij je niveau niet wat weet te verhogen, maar alleen maar in het troll frame blijft hangen. Sure, Max heeft helemaal geen zak gepresteerd, maar nu we het er toch over hebben: wat heb jij helemaal gepresteerd?

  • Jan van de Ven

   Jan van de Ven

   14 dagen geleden

   @Norbert Janssen Nee jij verdraait mijn woorden Ik kan best inzien dat de concurrentie van Max goed voor de dag kan komen maar het vorige raceweekend weinig van gezien en dat is maar goed ook Ik denk hetzelfde over jou Hamilton fanboy

  • Norbert Janssen

   Norbert Janssen

   14 dagen geleden

   @Jan van de Ven Jij bent ook vermoeiend zeg. Valt geen normaal gesprek met je te voeren. Je wil niet lezen wat ik zeg en je verdraaid het. Ik maak nergens de opmerking dat Ham beter was dan Max. En je kan niet inzien dat de concurrentie ook goed voor de dag kan komen. Je bent echt zo n vreselijke fanboy die altijd alleen maar de goede dingen van zijn ene favoriet kan zien en al het andere weg bagatelliseerd.

  • Jan van de Ven

   Jan van de Ven

   14 dagen geleden

   @Norbert Janssen Nee dat is geen feit alleen een mening van jou Mss moet jij die Hamilton bril eens afzetten We weten hoe Hamilton het voordeel pakte Niet door goed te rijden maar een bocht afsnijden dat is alles

  • Jan van de Ven

   Jan van de Ven

   14 dagen geleden

   @Norbert Janssen Nee dat is een verkeerde conclusie van jou en ja dat is onzin Ik zeg wel dat Hamilton minder reed dan Max alleen de strategie was beter

 89. M corp

  M corp

  14 dagen geleden

  net niet eerste.

  • M corp

   M corp

   14 dagen geleden

   @Jan van de Ven hahahahhahahha idd.

  • Jan van de Ven

   Jan van de Ven

   14 dagen geleden

   Net zoals Max

 90. Henno Appel

  Henno Appel

  14 dagen geleden

  Ja natuurlijk had ie gelijk, en ik begrijp ook totaal niet waarom Redbull naderhand geen protest meer heeft ingediend. Ik heb de beelden nu duidelijk gezien en vóórdat hij te wijd ging had hij al een volle autolengte voorsprong, dus hij was er al voorbij, en ging toen pas wijd. Lewis is daar 29x te wijd gegaan. Tevens is Yuki niet bestraft voor een soortgelijke actie op Ocon. Max is bestolen!!! :-( Het is voor de zoveelste keer weer Lucky Lewis en is het is erg lastig om van zo veel geluk te winnen.

  • Henno Appel

   Henno Appel

   14 dagen geleden

   @L.GH. Djoetma Het mocht "een paar keer". Dus 2, 3 of 4x. Geen 29x zoals Lewis deed. De wedstrijdleiding klopte niet voor niets bij Mercedes aan met het dringende verzoek te stoppen met wijd gaan, anders zou Lewis zwart/wit geblokt krijgen.

  • L.GH. Djoetma

   L.GH. Djoetma

   14 dagen geleden

   Er was geen straf voor tracklimits daar. Daarom deed Max het ook. Had Max ook een straf moeten krijgen? En alle andere coureurs die het deden?

  • rrog255

   rrog255

   14 dagen geleden

   En ... Ocon op Yuki in ronde 20, ook niet bestraft.

 91. MusicMaïstro_97

  MusicMaïstro_97

  14 dagen geleden

  Het moment dat je NLcameras wilt kijken en jullie 3 minuten geleden een nieuwe slipstream hebben geplaatst, Helmut Marko heeft gezegd dat Max met een safemode reed in Bahrein en ik kan niet wachten tot volgende week met de GP van Imola want het ziet er na uit dat Red Bull voordeel heeft door de te korte rechte stukken en 19 bochten.

  • inflatable2

   inflatable2

   13 dagen geleden

   Het is te hopen dat Max Imola wel kan winnen.. Als Hamilton daar weer wint dan zie ik niet in hoe Max en Red Bull kampioen kunnen worden dit jaar.. De betrouwbaarheid gaat ook nog een grote rol spelen vermoed ik, het is te hopen dat Max dit jaar geen technische DNF's scoort.. Dat kan je anders meteen weer 25 punten kosten (wat gewoon 4 raceoverwinningen verschil is)..

  • kiekiek

   kiekiek

   14 dagen geleden

   Ja, als je ziet in welke bochten Red Bull de meeste tijd pakte op Mercedes, schat ik in dat Imola wel eens heel guntisg kan zijn voor Red Bull. Max de favoriet lijkt mij.

  • Bugsy Malone

   Bugsy Malone

   14 dagen geleden

   Hij verloor tijdens de eerste stint ook 0.3 sec. per ronde in de eerste sector door differentieel problemen.

 92. Ton Savelkoul

  Ton Savelkoul

  14 dagen geleden

  Dat dacht ik ook omdat de inhaalactie zelf op de baan plaats vond, en hij daarna pas van de baan raakte. En gezien hoe vaak Hamilton er misbruik van gemaakt heeft. Als hem dat maar niet het kampioenschap kost op het eind van dit jaar.

  • ervie60

   ervie60

   14 dagen geleden

   Precies; zei Norris en volgens video beelden vanuit andere camerahoek klopt dat ook.

 93. Detective

  Detective

  14 dagen geleden

  Eerstuhhhhhh

  • patje hideous

   patje hideous

   14 dagen geleden

   Nou gefeliciteerd...hoop dat je er blij mee bent...

Volgende