Avondklok buiten proportie | Meer starterswoningen nodig | Bereikbare regio - StudioSGP10

Vanaf 08:14 - Avondklok is buiten proportioneel
Vanaf 17:44 - Boete voor overtreding avondklok
Vanaf 26:36 - Bereikbaarheid van de regio
Vanaf 37:26 - Starters op de woningmarkt
Vanaf 46:42 - Politiek bij een open Bijbel
Te gast zijn Caroline Schimmel (vlogger) en Tweede Kamerlid Chris Stoffer. Ook Jaap Romijn en Klaske Vreeken schuiven aan, zij zoeken al bijna een jaar lang naar een huis. #avondklok #woningmarkt
Meer SGP? Volg ons!
Instagram: sgpnieuws
Facebook: nl-nl. pg/SGPnieuws
Twitter: SGPnieuws
NLcameras: nlcameras.info
Linkedin: www.linkedin.com/company/staatkundiggereformeerdepartij/

Reacties 

 1. SGP

  SGP

  Maand geleden

  Klik op playlists op ons NLcameraskanaal en kijk alle uitzendingen terug van Studio SGP! Abonneer op dit kanaal en als u deze uitzending de moeite waard vond, druk dan op het 👍. U kunt via reacties laten weten wat u ervan vond.

 2. Willem F

  Willem F

  14 dagen geleden

  Minder immigranten en asielzoekers = meer woningen voor jonge stellen.

 3. Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

  Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

  27 dagen geleden

  Avondklok is goed om een volk te knechten!

 4. Cunera Van Ommeren

  Cunera Van Ommeren

  28 dagen geleden

  Die avond klok valt nergens op! Dít is het begin van communisme.

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   Het nieuwe normaal!

 5. Adriaan Houweling

  Adriaan Houweling

  Maand geleden

  Wat een zelfpijperij, nooit een enkele critici aan tafel die het debat fair maakt. Nu is het pure propaganda

  • ewlke

   ewlke

   29 dagen geleden

   Zeker nog nooit het journaal van een andere politieke partij gezien? Daar gaat 't precies zo. Ook propaganda dus, ja. Selectieve verontwaardiging heet zoiets

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   Het is hun eigen kanaal vriend, wat verwacht je? ^_^ Geen enkele partij is objectief in hun eigen berichtgeving.

 6. Meindert Roffel

  Meindert Roffel

  Maand geleden

  Mensen die 400.000 aan een huis uit geven komen echt in de problemen als hun rente gaat stijgen. Bij een stijgende rente daalt de waarde van de huizen altijd, dus dan krijg je een dubbel probleem als je teveel geleend hebt. Dus mensen teveel laten lenen is een groot risico.

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   Zoveel lenen is verplicht. Voor minder dan dat geld kun je geen huis kopen waarin je normaal met kinderen kunt wonen. Dan zit je vast aan mini-appartementjes van 50-75 m². Het probleem is dat we belachelijk weinig bouwen vanwege de milieu-maffia die altijd tegen bouwen is, en het allemaal belachelijk duur gebouwd moet worden vanwege de duurzaamheidsnormen. Als we morgen een wet maken dat het Bouwbesluit van 1985 weer geldt, kan ik hetzelfde huis waarvoor ik je nu € 600.000 moet rekenen, zo voor € 350.000 uit de grond stampen.

 7. Meindert Roffel

  Meindert Roffel

  Maand geleden

  Wordt nu toch eens wakker. Het aantal besmettingen daalde na de herfstvakantie en daalt nu ook nog steeds sinds de scholen dicht zijn. Toen de mondkapjes ingevoerd werden steeg het aantal besmettingen juist (door verkeerd gebruik). 1,5 meter advies is prima maatregelen de rest zoals winkels en horeca sluiten, die het over het algemeen goed voor elkaar hebben is waanzin en maakt meer kapot als je lief is. Afstand en ventilatie zijn de sleutelwoorden. Voor de rest bescherm de zwakken en als ze toch ziek worden direkt behandelen met medicatie. Haal de zorg weg bij de verzekeraars en zorg dat er structureel meer bedden en handen aan de bedden zijn. Door de verzekeraars gaat de zorg achteruit. Immers een goede zorgmedewerker brengt het geld niet binnen, maar de creatieve boekhouder die het geld bij de verzekeraars vandaan weet te krijgen! Dus een ziekenhuis die teveel nadruk legt op zorg gaat failliet en het ziekenhuis wat de nadruk legt op die boekhouder kan blijven bestaan...

 8. Cor van Kuijk

  Cor van Kuijk

  Maand geleden

  Mark Rutte is een Psychopaat! Geen enkel gevoel van Empathie...

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   Psychopaat zijn is het nieuwe normaal!

 9. Gert van der Horst

  Gert van der Horst

  Maand geleden

  Volgende uitzending voorstel: doe eens stout en lees op GeenStijl over de verworpen motie van Dijk van 14 januari j.l. inzake buitenlandse financiering van moskeeën. Woorden schieten mij tekort voor wat de SGP hier flikt. Vrijheid van geloof geldt alleen voor die religies die andere geloven ook kunnen tolereren.

 10. loekie1707

  loekie1707

  Maand geleden

  Avondklok buiten proporties, maar als de politieke partijen in Urk de SGP burgemeester vragen niet te handhaven keert ie zich direct tegen de politieke partijen en daarmee tegen het volk. Sterker nog, er komt binnen de kortste keren een noodbevel. Wat voor een burgervader doet zo iets ? Ik overwoog om SGP te stemmen. Normen en waarden, leven is niet maakbaar enz enz, maar dit is onvoorstelbaar beneden alle peil om een bevolking zo te terroriseren met allerlei maatregelen die helemaal nergens op slaan en zelfs geen wettelijke grondslag hebben. Waar staan jullie echt ? achter de burgemeester van Urk of achter het volk ?

 11. Kaatje Smeets

  Kaatje Smeets

  Maand geleden

  Als avondklok buiten proportie is waarom er dan toch voor stemmen?????

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   Toen de NAZI`s kwamen waren de meeste Nederlanders ook poeslief voor hun.

  • Theo Dora

   Theo Dora

   Maand geleden

   Ze hebben tegen gestemd hoor!

 12. C Ks

  C Ks

  Maand geleden

  Ik begrijp nog steeds niet, waarom de mensen zo last hebben van die avondklok........wij gaan om 22:00 naar bed en komen om 7 uur op. Gaan in feite nooit op visite of ergens heen. Het klinkt net of mensen dood gaan van zo avondklok. En nu zijn opeens de jongeren zo belangrijk, terwijl ze eerst worden afgeschilderd als telefoon verslaafden omdat ze geen contact maken, bij de bus/trein/metro halte, in de wachtkamers, in de keet enz en het liefst in de kerk ook nog met hun mobiel zitten of met een koptelefoon op. Te beroerd om contact te maken of hallo te zeggen en dan hebben ze het over hun sociaal leven ?! Ze zitten dag en nacht op you tube en instagram en tik tok. Ze kunnen geen normaal gesprek meer voeren. En overdags zitten ze met neon oogjes op school of achter de kassa, of op hun stage plek, hoezo sociale contacten ?

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   De meeste pro-corona wappies hebben geen werk. Die zijn gewend dat ze rond 10.00 een keer uit bed komen en de hele middag en avond in het café zitten.

  • C Ks

   C Ks

   Maand geleden

   @Christel F. Wat fijn dat jij het wel begrijpt. Ik zou het fijn vinden als je het mij wil uitleggen.

  • ton lakeman

   ton lakeman

   Maand geleden

   @lorette vanka hahahaah ja jij hebt echt hulp nodig , een lege schedeldak heb je wel , jezus is de nette naam voor duivel

  • Christel F.

   Christel F.

   Maand geleden

   U heeft duidelijk niets van jongeren en normale menselijkheid begrepen.

  • lorette vanka

   lorette vanka

   Maand geleden

   De bijbel zegt: 1petrus5:7 NBG Werpt al u bekommernis op Hem (Dus op Jezus Christus),want Hij zorgt voor u. . daarom kunnen we dankbaar en blij zijn dat Jezus met ons is, ondanks de situatie waarin we ons bevinden Maar het neemt niet weg dat psalm 33:5 zegt: God heeft gerechtigheid en recht lief, de aarde is vol van de goedheid en de Heer. de maatregel van de avondklok is een leugen slaat nergens op. Want het is Gods wil dat we vrij zijn En een goed leven hebben. Daarom zal ook een einde komen aan de maatregels. maar alleen God weet wanneer

 13. John Henry

  John Henry

  Maand geleden

  Jezus de weg en de Waarheid

  • ton lakeman

   ton lakeman

   29 dagen geleden

   Jezus de weg naar de hel

 14. Tonny Gelderlom

  Tonny Gelderlom

  Maand geleden

  Anoniem: voorlopig is het nog maar voor 2 weken. Het is winter, in de zomer zal het veel moeilijker zijn. Iedereen kan nog tot 9 uur een ommetje maken. Dus niet zeuren!

  • Kaatje Smeets

   Kaatje Smeets

   29 dagen geleden

   @Fred Puntdroad Van welke akker ben jij tevoorschijn gekomen? Zuipkeet, zuipen, besmetten??? En ja, tot nu toe is iedereen vrij om te zuipen in een zuipkeet elk weekend. Je hebt zeker nog niet gehoord dat de PCR test geen besmetting kan aantonen. En ja iedereen die zuipt in een zuipkeet besmet andere mensen. O, O, O, wat een denkniveau.

  • Kaatje Smeets

   Kaatje Smeets

   29 dagen geleden

   Verzet tegen een avondklok wordt betiteld als zeuren, dit is toch ongelofelijk!

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   @Kaatje Smeets Er is geen grondrecht om elk weekend te kunnen zuipen in de zuipkeet en andere mensen te besmetten. Stop met huilen. Stop met liegen.

  • Kaatje Smeets

   Kaatje Smeets

   Maand geleden

   Niet zeuren??? Avondklok, mondmaskers, anderhalve meter, handgel, ontsmetten, Sluiting scholen, testen, testen, testen, sluiting winkels, sluiting restaurants, sluiting cafés, Lichamelijke integriteit opheffen, vaccinatiepaspoort, Verplichte PCR test om je eigen land binnen te komen, geen objectieve rechtspraak, overheid die bepaalt wat goed is voor zijn burgers, demonstratieverbod, Vaccins die in 10 maanden in elkaar zijn geknutseld, Sluiting kappers, faillisementen, zelfmoorden, geen feesten, geen vuurwerk, Intimidatie van burgers met andere meningen, arrestatie van burgers met andere meningen, In elkaar slaan van burgers met andere mening, sluiting theaters, Staatsmedia, monddood maken en framen van oppositie, burgers met andere mening laten volgen door leger, Ondeugdelijke PCR test, geen concerten, geen festivals, staatspropaganda, Inbreuk op huisrecht, 1 persoon op bezoek per dag, Demissionair kabinet dat nog steeds de dienst uitmaakt, 2de kamer die niks in te brengen heeft, 1e kamer die zichzelf buitenspel zet, Avondklok, avondklok, avondklok, avondklok, avondklok, avondklok. Allemaal niet zo erg hè?? Onze vrijheid wordt steeds meer ingeperkt en onze grondrechten met voeten getreden. Onder welke steen heb jij gezeten? Allemaal niet zo erg hè? Allemaal niet zo erg!!!

 15. Anoniem

  Anoniem

  Maand geleden

  Leuke uitzending weer! Heerlijk onder het genot van het schrijven van een verslag...

 16. Charles Ponzi

  Charles Ponzi

  Maand geleden

  Avondklokdictatuur

  • Charles Ponzi

   Charles Ponzi

   27 dagen geleden

   @Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal We kunnen liefde kiezen in plaats van angst. We zijn geen machteloze slachtoffers. Elke crisis is ook een kans om positieve verandering teweeg te brengen. We zijn al heel lang de verkeerde weg ingeslagen. Wij zijn de kikkers die in water zijn dat geleidelijk steeds warmer en warmer wordt - we kunnen niets doen en wachten om gekookt te worden of we springen er nu uit en redden onszelf. Niemand komt ons te hulp. Het is allemaal aan ons.

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   @Charles Ponzi klopt dat noemt men dan ook het nieuwe normaal!

  • Charles Ponzi

   Charles Ponzi

   27 dagen geleden

   @Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal De psychopaten beheersen ons door middel van angst en schuldgevoel.

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   @Charles Ponzi natuurlijk niet.....maar ze proberen ons met leugen van alles `wijs` te maken zodat we gek van angst worden! Dadelijk moeten we ons ook nog gaan vaccineren tegen natte voeten of nog gekker.

  • Charles Ponzi

   Charles Ponzi

   27 dagen geleden

   @Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal Verwachten we enorme overstromingen?

 17. mar

  mar

  Maand geleden

  Ik roep al jaren dat de hoge Veluwe helemaal volgebouwd kan worden... Prima bouwgrond en slechte landbouwgrond.... Nu worden vruchtbare polders volgebouwd, eeuwig zonde...

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   We hebben veel teveel landbouwgrond en veel te weinig bossen als de Veluwe. Dus het tegenovergestelde is waar: Nutteloze polders vol zetten met huizen, meer bossen aanplanten.

 18. willemdeschaker

  willemdeschaker

  Maand geleden

  SGP heeft boter op 't hoofd. Heeft meegewerkt aan de Fascistische noodwet. Dus nu niet janken! Hannah Ahrendt schreef ooit: "NIEMAND heeft het RECHT te gehoorzamen!!!" Lees blog Jan B. Hommel; wat thans gebeurd is exact te vergelijken met het jaar 1933 waar politiek, economie en corrupte medici in korte tijd tot datgene is gekomen wat "nooit meer mocht gebeuren"..... Satanische wetgeving dient te worden bestreden!

 19. willemdeschaker

  willemdeschaker

  Maand geleden

  Kenmerken van een fascistisch of totalitair regime... 1: Roven van burgerlijke vrijheden 2: Censuur (thans op internet) 3: Genocide (op inwoners van verpleeghuizen) 4: Verklikcultuur, aangemoedigd door de overheid 5: Inzetten van (KG)Boa's (zoals de voormalige bruinhemden) 6: Uitstellen en vervolgens ontmantelen van de verkiezingen 7: demonstratieverbod 8: Invoering van Ermächtigungsgesetz (zoals in 1933 door een nare snorremans) 9: Herdefiniëring en vernedering van de vrije mens tot wandelende ziektekiem; ergo: ontmensing zoals ooit de Joden overkwam. 10: Inzetten van leger tegen eigen burgers 11 Avondklok… 12: Het volk holt achter de leider aan, of die nu Adolf, Mao of Mark heet.... Straks 13: Concentratiekampen….. reeds in voorbereiding...

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   Dank voor je bijdrage Sergei. Het is altijd leuk om te weten wat jij en je collega's vanuit St Petersburg er van vinden. Hoe gaat het met baboeschka?

  • Enjoy the little things

   Enjoy the little things

   Maand geleden

   Hhahaha ohh heerlijke pessimist💋

  • helena Hageman

   helena Hageman

   Maand geleden

   Tja..helaas .maar dat.mag je niet meer zéggen natuurlijk...

  • Tonny Gelderlom

   Tonny Gelderlom

   Maand geleden

   D

 20. Marco Roosken

  Marco Roosken

  Maand geleden

  Waarom willen jullie niet met Forum voor Democratie samen werken?

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   @Gert van der Horst ben jij er soms eentje? Demoniseren komt nu van alle kanten!

  • Gert van der Horst

   Gert van der Horst

   27 dagen geleden

   @Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal welke psychopaten heb je het over ? Ben jij psychotherapeut dat jij diagnoses mag of kunt stellen ? of doe jij gewoon vrolijk mee aan het grote ridiculiseer- en demoniseerspelletje, dat elk gezond democratisch debat vooraf vergiftigt.

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   Dit samenwerken zal nooit gebeuren want dan hebben de psychopaten geen speelruimte meer.

  • Gert van der Horst

   Gert van der Horst

   29 dagen geleden

   @ton lakeman hoi Ton, dag Ton

  • Gert van der Horst

   Gert van der Horst

   29 dagen geleden

   @Fred Puntdroad jij bent volgens mij geen christen en hebt geen benul van het FVD.

 21. Alleen Liefde

  Alleen Liefde

  Maand geleden

  Woningen te kort? Maar wel een enorme immigranten stroom binnen laten.

  • Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   Oude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal

   27 dagen geleden

   Dit is een wel uitgedacht plan om een land grondig kapot te maken.

  • David Sambo

   David Sambo

   27 dagen geleden

   Onderdeel van het Europese plan.

  • Adriaan Houweling

   Adriaan Houweling

   Maand geleden

   Noemt zichzelf “Alleen Liefde” maar die migranten in Moria die laat je lekker stikken

 22. Martin willemse

  Martin willemse

  Maand geleden

  En dan nog even de getallen van Engeland, waar dus weinig aan de hand is en alles behalve een uitbraak van het gevreesde variant, Dan beginnen we met de cijfers die door het WHO verzameld zijn en net als bij ons door een soort van RIVM en aan het WHO dagelijks geleverd word, dan begin ik met de besmettingen van de eerste 11,5 dagen, omdat je nog steeds 11,5 dagen besmet kan zijn. 22-1-2021, 40.261 21-1-2021, 37.892 20-1-2021, 38.905 19-1-2021, 33.355 18-1-2021, 37.535 17-1-2021, 38.598 16-1-2021, 41.346 15-1-2021, 55.757 14-1-2021, 48.682 13-1-2021, 47.525 12-1-2021, 45.533 Dan nog de halve dag van 11-1-2021, 11-1-2021, 23.084 Samen opgeteld komt dat uit op, totaal 478.983 Dan volgt de vorige 11,5 dagen om met elkaar te vergelijken en beginnen we met de halve dag van 11-1-2021. 11-1-2021, 23.084 10-1-2021, 54.940 9-1-2021, 59.937 8-1-2021, 68.053 7-1-2021, 52.618 6-1-2021, 62.322 5-1-2021, 60.916 4-1-2021, 58.784 3-1-2021, 54.990 2-1-2021, 57.725 1-1-2021, 53.284 31-12-2020 55.892 Dan het totaal van de vorige 11,5 dagen totaal 662.545 Nu delen we het totaal van de eerste 11,5 dagen door het totaal van de vorige 11,5 dagen en krijgen we een R0 getal R0= 0,7229441 En blijkt daar uit dat die Engelse variant helemaal nog geen probleem is, die Engelsen hadden wel een probleem, maar die kwam door alle feestelijkheden en ondanks dat in Engeland het grootste aantal van de zogenaamde besmettelijkere variant is, blijkt nu met deze R0 dat het zeker nog te bedwingen is en zelfs te onderdrukken en hoeft die Rutte met zijn achterlijke zooitje niet ons te gaan onderdrukken, omdat hij een hersenspinsel opgelopen heeft en lijkt het dat hij zo veel coke gesnoven heeft dat hij toch nog een meerderheid in de tweede kamer bij elkaar geluld heeft.

  • Antoinet

   Antoinet

   Maand geleden

   Knap zeg, dit betoog! KUNT U DEZE CIJFERS OOK AAN RUTTE GEVEN?

  • cees vriend

   cees vriend

   Maand geleden

   nlcameras.info/wiki/cYyrnp-J06CXqno/video

 23. Honderddertig kmh

  Honderddertig kmh

  Maand geleden

  Vanaf zaterdag 23 januari 2021 21:00 leven wij in Nederland niet meer in een vrij land.

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   We zouden types als jij eens een paar maanden naar Venezuela, Rusland of Noord-Korea moeten sturen. Je bent gelijk genezen van je waanideeën en maar wat blij dat je terug mag naar het vrije Nederland. Weet je waarin we geen vrijheid hebben? Er zijn nog steeds pro-corona wappies die zonder mijn toestemming, mij willen besmetten en doden omdat ze op Facebook hebben gehoord dat corona nep zou zijn. Dat is gebrek aan vrijheid; ik heb geen keuze om zonder die wappies te leven.

  • ton lakeman

   ton lakeman

   Maand geleden

   Nederland is vanaf zaterdag 23 januari een concentratiekamp zonder gaskamer , maar voor een dodelijke injectie , oorlog ligt op de loer ,zolang rutte aan de macht is , rutte moet vervolgt worden voor misdaden tegen het nederlandse volk

  • willemdeschaker

   willemdeschaker

   Maand geleden

   Nee hoor, je loopt achter; sinds maart 2020....

 24. Zie Antwoord Vraag 8

  Zie Antwoord Vraag 8

  Maand geleden

  👍👍

 25. Ricardo8388

  Ricardo8388

  Maand geleden

  Grappig dat je dit vraagt aan een stel. Als je alleen bent wordt je gewoon dubbel genaaid. 1300 euro tot 2500 euro huur voor een rijtjes woning. Alles vol met een x aantal polen die samen meer kunnen betalen dan jij alleen. Daarnaast worden rond de industrie veel woningen verkocht met uitzicht op dat grote bedrijven, zoals shell technicus uit het buitenland haalt en voor deze mensen woningen zoekt. Die betalen wel 2500 euro, want goedkoper dan hotel. Heel regio Zuid-Holland is gewoon een no-go als je alleen bent en modaal verdiend.

  • Fred Puntdroad

   Fred Puntdroad

   29 dagen geleden

   Als je alleen bent heb je geen rijtjeswoning nodig, dus dat is geen probleem. Polen worden trouwens heftig uitgebuit, die betalen € 500 p.p. voor hetzelfde grote huis dat jij voor € 1300 krijgt, maar voor die prijs hebben ze dan wel vijf huisgenoten die allemaal ook € 500 aftikken.

 26. Marijn Mens

  Marijn Mens

  Maand geleden

  sgp-ers blijven toch wel de fijnste politieke sprekers voor het oor. Hoop dat ze sterk blijven voor menselijke waarden en de strijd voor het goede.

 27. MJ Flora

  MJ Flora

  Maand geleden

  Politiek geef maar het goeie voorbeeld om 9 uur thuis anders een boete. Gelijke monniken gelijke kappen. Ga maar zoommeetings houden. Ik vind het een enge politiek kan er niks aan doen. Tis bizar. Burgers in de ban houden, dat is wat word gedaan. SGP tis misschien niet christelijk maar stuur mensen alsjeblieft persoonlijk naar huis, vanuit het kabinet.

Volgende