Amusement

Het Handschrift Verraadt De Mol Van 2020!😱 - Wie Is De Mol 2020 Jubileum Aflevering 7

Aflevering 7 van WIDM Wie is de mol zijn er 2 tests EN is er een grote handschrift hint!
Haal mijn merchandise op:
www.woutershop.nl
Officiële gaming partner van HyperX
hyperx.gg/Dodo
Volg mij ook op Instagram en Twitter!
WoutervdVaart
WoutervdVaart
Hey ik ben Wouter van der Vaart, welkom op mijn kanaal!
Op dit kanaal maak ik vlogs, challenges, experimenten, bespreek ik WIDM 2020 (Wie is de Mol) en nog veel meer!
====================================================
Voor zakelijk contact:
management (@) woutervdvaart (.) nl

Reacties 

 1. Alexander Takes

  Alexander Takes

  Maand geleden

  Check hier MIJN Wie is de Mol! Vandaag is de finale, dus kijk snel de eerder verschenen 4 afleveringen. WIDM Animatie : nlcameras.info/wiki/fmvSqW6IzpvV2pw/video En abonneer ook effe, en laat weten wie jij denkt dat de Mol is, in de comments. Kijk snel!

 2. Alexander Takes

  Alexander Takes

  Maand geleden

  Kijk snel MIJN Wie is de Mol? en abonneer meteen effe. WIDM Animatie, nu te kijken op Alexander Takes. Check de eerste aflevering hierr : nlcameras.info/wiki/fmvSqW6IzpvV2pw/video!

 3. pepijn Gunther

  pepijn Gunther

  Maand geleden

  Nou hè het is bekend JEROEN IS DE MOL!😁👁👄👁

 4. Wendy Kulter

  Wendy Kulter

  Maand geleden

  De mol is jeroen ik dacht nikkie jammer maar ik vind de wie is de mol of leveringen van dodo leuk en abonneer egen op dodo en op dodo dodo, 2 en wouter like mag ik asjeblieft op de hal of feem mijn nijm is Jules de pro

 5. Diana van de Velde

  Diana van de Velde

  Maand geleden

  Ik wil even een Mol-theorie met jullie delen: Alles heeft te maken met spiegels en spiegelen... Rick zegt: Je mag als je heen loopt niks uit de bakjes pakken, alleen als je terug loopt. Met deze kunnen ze geld verdienen, maar als ze terug lopen is het geld weg... 🤔 Hoe kunnen ze dan geld verdienen? Is dus wat Rick zegt gespiegeld 🤔 Dus de Mol is... Tygo?

 6. Jonna De Bruijn

  Jonna De Bruijn

  Maand geleden

  Ik denk ook Jeroen

 7. Max Berlo

  Max Berlo

  Maand geleden

  Heb je ook opgemerkt als je in het youtube kanaal van stuk.tv kijkt en dan hun foto boven aan staat Stefan ook met zoon gek teken als tygo

 8. Lennaert Meere

  Lennaert Meere

  Maand geleden

  Ik zit te twijfelen of ik mijn punten inzet op Nikkie of Jeroen

 9. Eric Wiggers

  Eric Wiggers

  Maand geleden

  Ter voorbereiding op de finale vandaag nog even in het mysterie rond het handschrift gedoken. Ik zit namelijk in de Nikkie tunnel en het lijkt me te gemakkelijk dat we via het handschrift naar Jeroen geleid worden. Alle 4 de kandidaten kozen het vraagteken en het leek alsof in de kamer met de spiegels alleen Jeroen een andere tekst voorlas, namelijk in de biecht. Waarbij hij met nadruk zegt: heb ik de teksten op de spiegel geschreven. Peggy en Tygo lezen het inderdaad ter plekke voor. Maar als je goed kijkt dan zie je dat Nikkie dat niet ter plekke voorleest. Als ze geschreven zegt dan zie je haar lippen niet bewegen! Volgens mij worden we gefokt! Nikkie is de mol!

 10. Fam Kamp

  Fam Kamp

  Maand geleden

  Ik bedoel 7:03

 11. Fam Kamp

  Fam Kamp

  Maand geleden

  Op het gegeven moment zit je zo erg in een jeroen-tunnelvisie dat je zelfs in alle personen een baard ziet!! 7:05

 12. Elina Hendriks

  Elina Hendriks

  Maand geleden

  Ik zie in dat persoon in het klooster meer een vrouw die even naar achter kijkt dan Jeroen met z’n baard hoor... mening?

 13. Anna Deutekom

  Anna Deutekom

  Maand geleden

  jeroen is de mol en als je naar de finale van 2019 kijkt zie je jeroen op de achtergrond.

 14. doggo

  doggo

  Maand geleden

  2:20 hoe weet je dat was jij ook in Italië "nee". Ze hebben dat zo gemonteerd net als dat iedereen nu denkt dat Jeroen de mol is. Is niet zo want ze kunnen het monteren hoe ze willen

 15. MvL Laak

  MvL Laak

  Maand geleden

  Alles draait in de aflevering om spiegelbeeld (tegenovergesteld). Dus denk dat Tygo dus wel de mol is. Want tegenovergesteld van niet is wel. Vertrouw niemand dus vooral Rik niet!

 16. Kes Wagemans

  Kes Wagemans

  Maand geleden

  Hey wouter ik denk dat tygo de mol is door de opdracht spiegelbeeld

 17. Alexe Spaans

  Alexe Spaans

  Maand geleden

  Ik weet het zeker, jeroen is de mol.

 18. Zangeres Isira

  Zangeres Isira

  Maand geleden

  Tygo kan chaotisch zijn maar is ook een acteur, een goede acteur en die zijn over het algemeen juist heel goed in dingen onthouden. En heel beeldend ingesteld dus ik denk dat hij de test best eens goed gemaakt kan hebben. Over de bakjes, Peggy keek ook niet ;)

 19. GewoonRens

  GewoonRens

  Maand geleden

  Bij de opdracht met de koffertjes verwisselen viel me iets op: toen ze gingen overleggen over welke mollen ze dachten te hadden gezien, zei nikkie "rob". In de periode dat dit seizoen was gefilmd, wist nog niemand dat rob de mol was. De kandidaten waren nog niet eens bekend. De mol heeft van te voren altijd gesprekken met oud mollen om advies te krijgen, zou het kunnen dat ze ook met rob een gesprek heeft gehad en perongelijk zijn naam zei?

 20. charlotte en rossiebuddy

  charlotte en rossiebuddy

  Maand geleden

  Maak weer een video over boomie

 21. monika van de ree

  monika van de ree

  Maand geleden

  Dit grapje hadden we al eens eerder gezien. Seizoen 2014 zei Art; Suzan jij bent niet de winnaar, Freek jij bent niet de mol. Sophie jij bent niet de verliezer... (zoiets?) En... wie zat ook in dat seizoen?????? TYGO !!!!! Dit is het jubileum seizoen, - waarin ze terug blikken. En wedergeboorte? Dat zou de wedergeboorte van de mol kunnen zijn, die eigenlijk nu al door Rik uit het spel is gezet, maar toch terug komt omdat hij de mol wel is? (De theorie dat de uitslag in spiegelbeeld verteld is, vind ik zelfs minder waarschijnlijk. spiegelbeeld is geen tegenstelling? )

 22. Quintyy xx

  Quintyy xx

  Maand geleden

  Ik heb heel veel verhalen gehoord dat tygo de mol is namelijk omdat die eerste opdracht spiegelbeeld is en weer terugkwam in de laatste aflevering en tygo had beide keren tijdens die spiegels zijn Warrior shirt aan dat. Dus dat zo betekenen dat die spiegels natuurlijk het tegenovergestelde doen dus tygo is de mol nikkie is de verliezer en jeroen de winnaar (ik weet het niet zeker hoor)

 23. IByteNL

  IByteNL

  Maand geleden

  Ik heb Nikkie lang verdacht gevonden, en zat tot enkele dagen na afl. 7 nog op haar, maar ik ga over op Jeroen, de hints stapelen zich op. Mollen vallen vaak niet op aan het begin van het seizoen, bijvoorbeeld. Eens kijken of ik het dit jaar eindelijk eens goed kan hebben.

 24. Erik Nijzink

  Erik Nijzink

  Maand geleden

  N.i.d.m. ( Nikkie is de mol)

 25. Rowan Laffeber

  Rowan Laffeber

  Maand geleden

  wow je klinkt zo anders met mn nieuwe headset

 26. Sofie De Bode

  Sofie De Bode

  Maand geleden

  Aan het begin word altijd gezegt "Niks is wat het lijkt" Tygo is niet de mol Tycho is wel wel de mol Nikki is niet de verliezer Nikki is wel de verliezer Jeroen is niet de winnaar Jeroen is wel de winnaar NIKS IS WAT HET LIJKT daarom heb ik op tygo en jeroen gestemd

 27. Just Danique

  Just Danique

  Maand geleden

  bij hint 2 of 3 ofs bij die gedaante, is die persoon waarschijnlijk Jon van Eerden toen hij moest wachten op zijn beurt.

 28. Jill de autist

  Jill de autist

  Maand geleden

  JEROEN IS DE MOL!!!!!! Like als jij dat ook vind 👇

 29. Angy

  Angy

  Maand geleden

  Ik heb nog een hint die ik van niemand anders heb gehoord. De laatste opdracht met de interviews lijkt heel veel op een opdracht in een van de eerdere seizoenen, namelijk ‘etherdiscipline’ in 2017. Ook toen moesten ze persoonlijke vragen stellen aan elkaar. Dat was het seizoen met Thomas als mol, waar Jeroen in meedeed. Ik denk dat de titel deja vu daarop slaat. Dit lijkt me geen toeval

 30. Andre Bijenhof

  Andre Bijenhof

  Maand geleden

  Hoi Wouter ik kijk al je video’s en vind je hints super goed Ik heb nog een hint naar nikkie Rik zei dat de mol aan het shine was en nikkie droeg een glitter jas en had diamanten bij haar ogen like als je dat ook zag

 31. Nidia Mireille Kalkman

  Nidia Mireille Kalkman

  Maand geleden

  In de opdracht van het strand is de antwoord een “n” vorm

 32. Yusuf Kilic

  Yusuf Kilic

  Maand geleden

  Dames en heren welkom weer bij een nieuwe video

 33. Semih Semih

  Semih Semih

  Maand geleden

  Hoi Wouter! Het kan ook misschien zijn dat tygo wel de mol is want ze zijn toch dit seizoen best wel vaak met spiegels en spiegelbeeld bezig dus het kan precies anders om zijn!

 34. Zara van Maurik

  Zara van Maurik

  Maand geleden

  Misschien hebben de spiegels iets ermee te maken. als je niet de winnaar bent ben je hem eigenlijk wel. Spiegelbeeld

 35. Anouk van Helden

  Anouk van Helden

  Maand geleden

  Zouden we niet kunnen uitzoeken waar tycho op stemde elke test. Hij heeft de finale gehaald dus moet in een goede richting de test hebben gemaakt. Heeft Peggy niet heel veel opdrachten met Jeroen samen gedaan? Hmm..

 36. Mark Terlouw

  Mark Terlouw

  Maand geleden

  Het is jeroen

 37. Agata Lightingcloud

  Agata Lightingcloud

  Maand geleden

  Ik heb twee hinten naar ......... TYGO??? 1 het is allemaal omgekeerd want dit sezoen heet 'spiegelbeeld' dus tygo id de mol nikki de verliezer en jeroen de winaar 2 ik weet nii i welke aflevering maar ik een aflevering met die kaartjes en moeste ze die plek vinden maar daar zag je dat tygo het mollen teken deed tijdens het pose waar je alle kandidaten ziet in de begin van de aflevering je ziet met ze handen een m!

 38. justin laagland

  justin laagland

  Maand geleden

  Tycho is gewoon de mol. Ze zeggen bij de mol toch altijd “niks is wat het lijkt” en met dat het een speciaal jubileum seizoen is, zullen ze vast iets anders of speciaals willen doen. En de titel van de aflevering is déjá vu die terug gaat naar aflevering 1, “spiegelbeeld” dus denk misschien in spiegelbeeld of denk als niks is wat het lijkt. Ik zit misschien al het halve seizoen in de Tycho tunnel en kom er nog steeds lastig uit, ik denk gewoon dat ze het ons niet zo makkelijk maken als het nu lijkt

 39. NotiamBritney !

  NotiamBritney !

  Maand geleden

  JEROEN IS DE MOL!!!!!

 40. R O O S

  R O O S

  Maand geleden

  Peggy zegt tijdens haar afscheid: ze heeft het heel goed gespeeld. En ze wees ook nog naar Nicki

 41. piet stratingh

  piet stratingh

  Maand geleden

  Me moeder belike: weetje wat nou een filter is? Als er twee mollen zijn! And i oop maar zou wel gaaf zijn, maar we, zielig voor tygo dan

  • piet stratingh

   piet stratingh

   Maand geleden

   Giller*

 42. Lars Youtube

  Lars Youtube

  Maand geleden

  Het aankomende seizoen is in Tsjechië opgenomen (vakantiegangers hebben ze gespot)

 43. Fedde Stalenberg

  Fedde Stalenberg

  Maand geleden

  Ik denk echt wel dat Jeroen de mol is maar in aflevering 1 zag ik Jeroen bij de bakjes. Dus Jeroen is de mol !!!!!

 44. MisteryMe

  MisteryMe

  Maand geleden

  nlcameras.info/wiki/a4mXf7B8maO1xXY/video Op moment van schrijven is het land van Wie Is De Mol 2021 gisteravond bekend/gelekt. Het speelt zich af in Tsjechië

 45. Tycho Prins

  Tycho Prins

  Maand geleden

  Ik ben de mol niet

 46. Noor Kwekkeboom

  Noor Kwekkeboom

  Maand geleden

  Het is widm niets is wat het lijkt

 47. Janneke Pieterson

  Janneke Pieterson

  Maand geleden

  Stel Tygo is de winnaar, dan is deducerend Nikkie de mol Tygo zat langdurig op Peggy, en Peggy zat op Nikkie. Beiden zijn er uit. Tygo is dus met de hakken over de sloot gegaan. Tygo zit nu op Nikkie. Maar Jeroen (die in deze stelling niet de mol is) “zit” al veel langer op Nikkie. Tygo heeft na de executie in aflevering 7 maar heel kort de tijd gehad om 'te switchen' van mol. Dan moet zijn molboekje en zijn geheugen wel heeeeel goed zijn, om meer vragen goed te hebben dan Jeroen, en dat is in zo'n korte tijd bijna onmogelijk of in ieder geval niet aannemelijk. Dus Jeroen is de mol en Nikkie is de winnaar en Tygo verliest. Ik probeer mezelf uit de Nikkietunnel te rukken.

 48. Floris Verriet

  Floris Verriet

  Maand geleden

  Tygo is acteur hè

 49. Bøba_xgacha

  Bøba_xgacha

  Maand geleden

  Ik denk dat het Jeroen is 99% zeker ✌🏼😁

 50. Super Girl

  Super Girl

  Maand geleden

  Tygo is niet de mol, zei Rik. Bij het laatste stukje intro: trust nobody Like als je dat een goede hint vind

 51. Chailatte

  Chailatte

  Maand geleden

  Dit seizoen komt 1 woord steeds terug: renaissance>wedergeboorte. Ik zit op Jeroen, maar wat zou het mooi zijn als Nikki de mol is. Als openlijk transgender, een goed voorbeeld van wedergeboorte.

 52. Julian

  Julian

  Maand geleden

  Sinds aflevering twee was ik er 100% van overtuigd dat het Jeroen was... nu is het nog duidelijker winnaar: nikki Verliezer: tycho mol: jeroen

 53. kanaal cooper

  kanaal cooper

  Maand geleden

  2020 20ste seizoen allemaal iets met 2, 2 mollen?🧐🤓

 54. Douwe De Witte

  Douwe De Witte

  Maand geleden

  De mol wil in het busje zitten maar Jeroen is de enige die uit het busje nog over is gebleven

 55. saicogirl1997

  saicogirl1997

  Maand geleden

  Toch is het heel raar dat ze een aflevering van te voren tygo totaal 'elimineren' als optie, maar kunnen nog wel op hem stemmen in de app..

 56. n b

  n b

  Maand geleden

  ik verdenk nikkie in alfleverning 1 zegt nikkie ik word het lievelingetje van de groep omdat zij het liveliengetje de mol is he

 57. Ed Vuurpijl

  Ed Vuurpijl

  Maand geleden

  Wouter, het valt me op dat je video's de laatste tijd veel groene vlekken geven als jij in beeld bent. Ligt dat aan mijn spullen of is er iets met de video's?

 58. Lajos Dijkstra

  Lajos Dijkstra

  Maand geleden

  De finale van 2010 was ook zo gelopen. Dus heb een Deja Vu haha

 59. Sanne Rijff

  Sanne Rijff

  Maand geleden

  Ik denk jeroen

 60. Nikki Mathoera

  Nikki Mathoera

  Maand geleden

  Leuke video Wouter😗

 61. Huts K

  Huts K

  Maand geleden

  “Als mol zijnde” of “Als Nikkie zijnde”, dat zijn beide contaminaties.

 62. Lucy Hagen

  Lucy Hagen

  Maand geleden

  Misschien is verstopte persoon bij de opdracht dejá vu inderdaad gewoon productie, maar dan om het geld weg te pakken voor Nikkie, zodat ze het makkelijker in een keer konden filmen zonder te onderbreken om Nikkie het geld weg te laten pakken. Ik denk dat de productie heel goed nadenkt over dit soort kleine details, want als dat inderdaad Jeroen was, dan had Nikkie hem misschien ook al kunnen zien (en anders dus nu wij thuis) en dat is ook niet de bedoeling.

 63. Roy van den Bos

  Roy van den Bos

  Maand geleden

  Wouter, wat als we alles letterlijk moeten nemen met alle spiegels deze afleveringen?. En alles wat gezegt wordt moeten we omdraaien. Dus Betekent dit dat we Riks woorden in spiegelbeeld moeten zien? dan draaien we het om. Tygo is WEL de Mol, Nikkie is WEL de verliezer en Jeroen is WEL de winnaar

 64. Gwen

  Gwen

  Maand geleden

  Bij de opdracht van de wijnvaten zie je in het begin M N, verwijst dit naar nikkie? (mol nikkie)

 65. sven bos

  sven bos

  Maand geleden

  Als het waar is met die handschrift dan kan het haast niet missen tygo is de mol!

 66. janneke van lieshout

  janneke van lieshout

  Maand geleden

  Weer zie je bij nikkie iemand en bij de rest niet🤨

 67. Bing Van Hout

  Bing Van Hout

  Maand geleden

  Het is jeroen

 68. Bastiaan Middelkoop

  Bastiaan Middelkoop

  Maand geleden

  Jeroen is de mol : want Nikkie kan niet het handschrift van Jeroen nadoen want het is al voor de dag wie is de mol begon opgeschreven en ze weten niet wie er in de finale komen

 69. Elize Girl

  Elize Girl

  Maand geleden

  Jeroen is de mol

 70. Renate Tfanakchi

  Renate Tfanakchi

  Maand geleden

  Ik denk dat tygo daar bij de spiegels staat, want in de brief van het vraagteken stond dat je daar heen moest. En het ging allemaal ook snel achter elkaar

 71. joelle heuvelman

  joelle heuvelman

  Maand geleden

  Tygo is de mol je kan nienand vertrouwen rik dus ook nirt

 72. twinkharrylwt

  twinkharrylwt

  Maand geleden

  Nikkie was toch als wnige al in het stadje bij de spiegel opdracht? Tygo en jeroen kwamen beide aan in een auto, wat kan wijzen op dat nikkie de spiegels had beschreven

 73. Suzanne Lollio

  Suzanne Lollio

  Maand geleden

  Ik ben er uit JEROEN IS DE MOL

 74. Isa Janssen Duyghuysen

  Isa Janssen Duyghuysen

  Maand geleden

  Ik heb een hint Wouter! Namelijk dat in deze aflevering die jij bespreekt zag ik bij het stukje dat er op en spiegel is geschreven: ik ben de mol! In de weerspiegeling zag ik een pilaar toen spoelde ik terug en zag dat dat de spiegel is waarop staat: ik ga de lieveling van de groep worden... dat is de tekst van Nikki!

 75. Lenthe x

  Lenthe x

  Maand geleden

  Misschien zit Nikkei er nog steeds in omdat ze de mol had gezien in opdracht 1 (bij de bakjes)

 76. Jesse Dijkstra

  Jesse Dijkstra

  Maand geleden

  TYGO IS DE MOL

 77. Raven van Reijsen

  Raven van Reijsen

  Maand geleden

  Dit hele seizoen staat in het thema spiegel beeld. + trust nobody + niets is wat het lijkt. Als de tekst van Rik in spiegelbeeld zou zijn zou Nikkie de verliezer zijn, Jeroen de winnaar en Tygo de Mol

 78. B Barkmeijer

  B Barkmeijer

  Maand geleden

  Ik denk : jeroen Tygo: verliezer Nikki: winnaar Jeroen:de mol

 79. fam knol

  fam knol

  Maand geleden

  I knew it hehe😌

 80. Tomatensaus

  Tomatensaus

  Maand geleden

  In die aflevering werd er gepraat over niets is wat het lijkt en bedrog etc. Het handschrift wat op de spiegels zat kan zomaar ook bedrog zijn en nagemaakt zijn. De T bijvoorbeeld, krijg je wel als je even goed oefent. Wat echter nog lastiger is om na te maken, is de o. Je ziet dat in Jeroens handschrift de o anders is dan op de spiegels. Het lijkt alsof op de ene afbeelding de o met de klok mee is geschreven en op de andere afbeelding tegen de klok in (kijk maar naar het gaatje waar het ronde deel met het rechte deel zou moeten verbinden). Tot nu toe zat ik op Jeroen, maar door die ''niets is wat het lijkt'' speech van de oud mollen zit ik nu op nikkie

 81. Marielle Westeneng

  Marielle Westeneng

  Maand geleden

  Ik was vanaf aflevering 1 op Jeroen. Maar hoopte dat het Nikkie was cause i am a HUGEE fan. Dus wat het ook is ik vind het prima. Maar heb toch Jeroen op nummer 1!

 82. Aluna Vermeulen

  Aluna Vermeulen

  Maand geleden

  Deja vu kan ook juist op Jeroen slaan als mol. Nikkie heeft namelijk misschien een deja vu van de eerste aflevering toen ze zich omdraaide en Jeroen als mol het geld zag wegpakken... we hebben namelijk niet die eerste aflevering gezien wat zij heeft gezien

 83. Tess E

  Tess E

  Maand geleden

  In het intro van widm zie je op de tonnen staan 30, 0 en 30. Als je dat als tijd neerzet krijg je 30:30, als je bij elke aflevering naar 30:30 doorspoelt dan krijg je elke keer Jeroen in het beeld of je hoort Jeroen praten! Vergezocht of juist niet? 🤔

 84. Esmee.fct.X

  Esmee.fct.X

  Maand geleden

  Nikkie heeft haar joker niet ingezet had ze die misschien niet nodig?

 85. sporter Rick

  sporter Rick

  Maand geleden

  Hij is de Mol van wie is de Mol 2020

 86. sporter Rick

  sporter Rick

  Maand geleden

  Jeroen kijk in de vegte ken hem en zijn hand Schrift ook

 87. Meike Onclin

  Meike Onclin

  Maand geleden

  jeroen is het 100% zeker

 88. Mike Van Den Berg

  Mike Van Den Berg

  Maand geleden

  wat vind je van de laaste opdracht dan?

 89. DT gappies

  DT gappies

  Maand geleden

  Het is jeroen

 90. Bastian Pit

  Bastian Pit

  Maand geleden

  Jeroen is de mol

 91. Linnea Van sprundel

  Linnea Van sprundel

  Maand geleden

  Ik zit op Nikki maar ben niet helemaal zeker

 92. Susan Geenidee

  Susan Geenidee

  Maand geleden

  Tygo draaide zelf de ton met de letter I om in de ena-laatste opdracht. Uiteindelijk geeft die Nikkie de schuld nadat hij lang heeft lopen zoeken naar die letter.. Zeer verdacht.

 93. Kyran Van den Berg18

  Kyran Van den Berg18

  Maand geleden

  jeroen is de mol

  • Kyran Van den Berg18

   Kyran Van den Berg18

   Maand geleden

   want tygo is niet de mol en nikki is niet de verliezer en jeroen is niet de winnaar maar jeroen stemde al heel lang op nikki maar als nikki het is dan zou jeroen de winnaar zijn maar rick zij jeroen is niet de winnaar dus dan kan het nikki niet zijn en de enige die overblijfd is jeroen dus hij is de mol en nikki is de winnaar

 94. i'm a big marvel fan

  i'm a big marvel fan

  Maand geleden

  Als Jeroen geen winnaar is dan is Nikkie de winnaar en Tygo de verliezer

 95. TP power

  TP power

  Maand geleden

  Doe wel een afleveringen uitspreken van de mol

 96. GewoonGuusje

  GewoonGuusje

  Maand geleden

  Ik heb een hele moeilijke theorie maar ik denk Jeroen omdat als Nikkie de mol is dan zijn er 2 winnaars en ik denk nie da da gaat gebeuren. Dan was Nikkie niet de verliezer en Jeroen niet de winnaar dus dan kan alleen Jeroen mol zijn en Nikkie de winnaar

 97. Tessel Zoon

  Tessel Zoon

  Maand geleden

  Ik heb alles op een rijtje gezet, en de conclusie is: Jeroen is de mol!!!

 98. Emma Bramer

  Emma Bramer

  Maand geleden

  Ik vind de handschrift hint zooo naar haha. Het lijkt inderdaad perfect maar daarom vind ik het al weer té perfect. Zeker omdat ze ook bij Moltalk beide handschriften gewoon gegeven hebben. Ik zou het heel bizar vinden dat de productie ons DE hint van het seizoen zo makkelijk in handen geeft zonder er wat voor te moeten doen. Ik zou het dus echt mega leuk vinden als het toch Nikkie blijkt te zijn. Dat ze haar van tevoren het handschrift van Jeroen hebben doorgegeven, op een kaartje of wat dan ook, en dat zij met haar steady make-up hand het handschrift gewoon mega goed heeft nagemaakt. Omdat Jeroen nu zo mega overduidelijk naar voren komt zou ik het gewoon bijna jammer vinden als hij het is haha.

  • Emma Bramer

   Emma Bramer

   Maand geleden

   @Joyce Geldof ohhh wow jaa... totaaal niet over nagedacht haha😂😂

  • Joyce Geldof

   Joyce Geldof

   Maand geleden

   Leuk bedacht maar dan zou de productie dus ook van te voren al weten dat Jeroen in de finale komt....

 99. natasja

  natasja

  Maand geleden

  En waarom zou de mol gaan voor de groene vrijstelling ( opdracht 3 aflevering 1) hier in lijkt optie jeroen als mol minder sterk

 100. Regina Groustra

  Regina Groustra

  Maand geleden

  Ik verdenk inderdaad Jeroen, wanneer je de scenes vergelijkt waarin de deelnemers in de kamer met de spiegels waren, dan is Jeroen de enige die spreekt vanuit de ik-vorm wanneer hij het heeft over het briefje van de mol.

Volgende